• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ve yolun sonundayim artik

nursaygin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Haziran 2008
117
2
96
Antalya
8 Yil suren 4 yili iyi kotu son 4 yili kabus olan evliligimi nihayet bitirme karari alabildim daha onceki denemelerimde cocuguma kiyamayip tekrar dondugumde hep bir onceki barismamizdan daha beter bir hal aliyordu bosanma sebeplerimiz saymakla bitmez aslinda ama ozetlemek istiyorum duygularima yenilmemek icin desteginize ihtiyacim var 8 yillik evliligimin ilk 4 senesinde cocugumuz olmadi asilamayla hamile kaldim kizim 7 aylik dogdu ve 3 gun yasayip vefat etti bu arada tayinle sehir degistirdik degistirmez olsaydik keske esimde degismeye basladi kizimin vefatindan 9 ay sonra tekrar asilamayla hamile kaldim tedavi bitti sonuc almaya gidicez esimle cok gereksiz kavga ettik burnum kirildi ertesi gun ogluma hamile kaldigimi ogrendim ve uzerine sunger cekip baristik hamileligim problemli oldugundan annemlerde kalmaya basladim esimle aramiza sogukluk girmeye basladi oglumu kucagima aldim ama meger bu surecte esimi kaybetmeye baslamisim oglum daha 35 gunlukken ailesi gelemedigi icin ben gittim memleketlerine ortada ciddi bir sebep yokken yine kavga ettik ve siddete maruz kaldim kolum catladi akil edip darp raporu aldim ve ailemin yanina dondum esimin barisma israriyla oglumun hatrina birlestik ama hic bir sey artik eskisi gibi degildi tartismalarimiz kavgaya donuyor hep siddetle sonuclaniyordu kuzum 9 aylik oldugunda yine cok kotu siddete maruz kaldim hemde babamin yaninda sebepse esimle tartisma sirasinda kendisine cevap vermemmis yine darp raporu aldim 6000 lira ceza aldi ve ayrildik 1 yil ayri kaldik ailemin kabul etmemesine ragmen neden bilmiyorum tekrar affettim ilk aylar hersey yolunda gibi gorunurken tekrar basa donduk huzursukluklar basladi bu arada esimin maasi yukseldi ikinci unv bitirdi beni daha cok asagilayip hirpalamaya basladi her kavgada canin yine dayak istiyor deyip tehditler hakaretler savurdu is oyle cigrindan ciktiki sadece ev icinde degil komsularimin arkadaslarimin yaninda hic utanmadan devam etti kisiligimi oyle zedelemiski herseye ragmen birgun duzelir umuduyla bitiremiyordum ama en sonki olayda oglumun ne kadarda etkilenmis oldugunu farkedebildim cunku oglum da o kucucuk eliyle bacagima yumruk atti ve oglum anneye vurulurmu dedigimde ben erkegim dedi ve soka girdim resmen bir anda sanki gozum acildi ve dun esime bosanmak istedigimi soyledim aninda kabul etti ailemi aradim yarin insallah gelip beni alacaklar ve oglumla yeni bir baslangic yapacagiz tek endisem oglum ve babasina her cocuk gibi duskun ailem maddi manevi destek olumsuz etkilenmemesi icin elimden gelen herseyi yapacagim ama yeterli olamamaktan korkuyorum biraz cesarete ihtiyacim var ozetleyeyim dedim ancak bu kadar oldu

Nasıl büyük bir hata yaptığını anladığına sevindim. seni vucudunda kırık, çatlak oluşturacak kadar döven bir adamla tekrar birleşmene inanamıyorum. İnşallah aynı hatayı yinelemezsin, yoksa gördüğün gibi oğlun babasının kopyası bir psikopat veya korkuyla büyüyen güvensiz bir birey olup çıkacak.

Korkma, nafakanı alırsın, olmadı çalışır evladına kendine bakarsın. Ne durumda olursan ol şimdikinden daha mutlu ve güvenli olursun. Allah yardımcın olsun.

arkadaşım öncelikle geçmiş olsun. bi çok şey geçmiş başından yani evliliğin miladını doldurmuş.boşanmak kolay değildir tahmin ediyorum ama burada şiddetten vazgeçmeyen bi adam ve onu örnek alan masum bi çocuk var.hem de bahsettiğin şiddet bir defaya mahsus olmayan kırıklarla sonuçlanan ağır bir şiddet.özetle doğru bir karar almışsın sağlam dur ailen de yanındaymış.bi çok kadın cinayeti izliyoruz tv de inanın artık korkuyorum o yüzden dönme o adama allah yar ve yardımcın olsun

Cnm ya neler yaşamışsın.
mektep cehaleti alır merkeplik baki kalır. eşin okumuş ama insan olamamış.
sen elinden gelen herşeyi yapmışsın. oran buran çatladığı halde evliliğine şans vermişsin.
oyüzden vicdanını sızlatacak hiçbirşey kalmamış geride.

ve en üzüldüğüm şey de oğlunun babasından etkilenmiş olması :(
oğlunu bu kişiliksiz adamdan uzat tut ki onun gibi olmasın. çokk ama çok doğru bir karar vermişsin.

nafakanı mutlaka al ve işe girmeye kendini geliştirmeye çalış.
eminim çok ama çok mutlu olacaksın.
bir mesleğin var mı cnm ?

8 Yil suren 4 yili iyi kotu son 4 yili kabus olan evliligimi nihayet bitirme karari alabildim daha onceki denemelerimde cocuguma kiyamayip tekrar dondugumde hep bir onceki barismamizdan daha beter bir hal aliyordu bosanma sebeplerimiz saymakla bitmez aslinda ama ozetlemek istiyorum duygularima yenilmemek icin desteginize ihtiyacim var 8 yillik evliligimin ilk 4 senesinde cocugumuz olmadi asilamayla hamile kaldim kizim 7 aylik dogdu ve 3 gun yasayip vefat etti bu arada tayinle sehir degistirdik degistirmez olsaydik keske esimde degismeye basladi kizimin vefatindan 9 ay sonra tekrar asilamayla hamile kaldim tedavi bitti sonuc almaya gidicez esimle cok gereksiz kavga ettik burnum kirildi ertesi gun ogluma hamile kaldigimi ogrendim ve uzerine sunger cekip baristik hamileligim problemli oldugundan annemlerde kalmaya basladim esimle aramiza sogukluk girmeye basladi oglumu kucagima aldim ama meger bu surecte esimi kaybetmeye baslamisim oglum daha 35 gunlukken ailesi gelemedigi icin ben gittim memleketlerine ortada ciddi bir sebep yokken yine kavga ettik ve siddete maruz kaldim kolum catladi akil edip darp raporu aldim ve ailemin yanina dondum esimin barisma israriyla oglumun hatrina birlestik ama hic bir sey artik eskisi gibi degildi tartismalarimiz kavgaya donuyor hep siddetle sonuclaniyordu kuzum 9 aylik oldugunda yine cok kotu siddete maruz kaldim hemde babamin yaninda sebepse esimle tartisma sirasinda kendisine cevap vermemmis yine darp raporu aldim 6000 lira ceza aldi ve ayrildik 1 yil ayri kaldik ailemin kabul etmemesine ragmen neden bilmiyorum tekrar affettim ilk aylar hersey yolunda gibi gorunurken tekrar basa donduk huzursukluklar basladi bu arada esimin maasi yukseldi ikinci unv bitirdi beni daha cok asagilayip hirpalamaya basladi her kavgada canin yine dayak istiyor deyip tehditler hakaretler savurdu is oyle cigrindan ciktiki sadece ev icinde degil komsularimin arkadaslarimin yaninda hic utanmadan devam etti kisiligimi oyle zedelemiski herseye ragmen birgun duzelir umuduyla bitiremiyordum ama en sonki olayda oglumun ne kadarda etkilenmis oldugunu farkedebildim cunku oglum da o kucucuk eliyle bacagima yumruk atti ve oglum anneye vurulurmu dedigimde ben erkegim dedi ve soka girdim resmen bir anda sanki gozum acildi ve dun esime bosanmak istedigimi soyledim aninda kabul etti ailemi aradim yarin insallah gelip beni alacaklar ve oglumla yeni bir baslangic yapacagiz tek endisem oglum ve babasina her cocuk gibi duskun ailem maddi manevi destek olumsuz etkilenmemesi icin elimden gelen herseyi yapacagim ama yeterli olamamaktan korkuyorum biraz cesarete ihtiyacim var ozetleyeyim dedim ancak bu kadar oldu

kararini Dogru vermicsin bence sil bastan yeniden olmuyorsa olmuyor o sansini cok kullanmis sana deger vermeyene sende vermiyeceksin bol sanslar

Çok geçmiş olsun. Umarım bundan sonra oğlunuz ile çok güzel bir hayat sizi bekliyordur. Mutluluklar sizinle olsun.

bence kadin cinayetleride tvde gösterilmesin malesef art niyetli olup bunu kendien örnek Alan insanlarda var...

sizede Allah yardimicniz olsun hakinizda hayirlsii neyse o olsun.. bazen sans verip o sansi degerlendirmeyen insanlar oluyor... Kiymet bilmiyorlar bir kere siddet yapti hatasini anladi yine yapti yine anladi.aslinda pisman olmuyor sanki gerckzen hatasini anlamiyor . malesef kendine engel olamiyor belki is yerine is hayatinda yada icinde yasadigi sikintilar var size anlatamadigi.. hirsini sizden aliyor. :( cok uzunutulu ve cok zor bir dönem bu.. kendisini dinleyin.. diyorum hepde derim en Dogru karari siz verecksiniz... hakinizda hayirlisi...

Arkadaslar bu saatte beni yalniz birakmayip yureklendirdiginiz icin tsk ederim cok sukur meslegim var bende yuksek okul mezunuyum ailem en buyuk destekcim daha ben gitmeden hem benim icin hem oglum icin psikologtan randevu almislar bu gece evimde son gecem oglum odasinda son kez uyuyor agirima gidiyor

Cnm Allah yardimcin olsu eminim zordur ama ailen yaninda destekcinmis. Yazdiarina bakilirsa sen elinden gelenim fazlasini yapmissin. Ama olmamis. Olmayimcada olmuyor iste.
Umarim bundan sonraki hayatin cok güzel olur.
Sadece bir sorum olucak esinle bir sene ayri yasadigin sürede ailesi gelip seni götürmek istedimi yada kendisi caba sarf ettimi?
Selametle...

Arkadaslar bu saatte beni yalniz birakmayip yureklendirdiginiz icin tsk ederim cok sukur meslegim var bende yuksek okul mezunuyum ailem en buyuk destekcim daha ben gitmeden hem benim icin hem oglum icin psikologtan randevu almislar bu gece evimde son gecem oglum odasinda son kez uyuyor agirima gidiyor
biz kadınlar ne yaşarsak yaşayalım evimize köklerimizi salıyoruz bağlanıyoruz resmen her türlü özveride bulunuyoruz erkeklerde bunu kullanıyor aslında.biliyorum evini terketmek zor ama üzülme işallah oğlunla daha güzel bi hayatınız olur ve ona daha güzel bi oda yaparsın ailen arkanda şükret çok şanslısın gücünü topla sağ salim bu kapıdan çıkcam diye sevin

Yapmayin n´olur, kendinizi bu kadar degersizlestirmeyin.
Esiniz adam olmayi basarmis bir insan olsa siddete basvurmaz.
Sizinki siddetin alasini yapmis, kirilmadik yerinizi birakmamis.
Lütfen kendi degerinizi hatirlayin, bosanmak ölüm degil.

Lütfen su asagidaki yaziyi okuyun;

KARTALLARIN YENIDEN DOGUSU

Kartalın yaşı kırka dayandığında pençeleri sertleşir, esnekliğini yitirir ve bu nedenle beslenmesini sağlayan avlarını kavrayıp tutamaz duruma gelir. Gagası uzunlaşıp göğsüne doğru kıvrılır, kanatları yaşlanıp ağırlaşır ve tüyleri kartlaşıp kalınlaşir.Bu durumda kartalın hem uçması hem de avlanması imkansız hale gelir.
Artık kartalın iki seçimden birisini yapması gerekir.Ya ölümü seçecektir ya da yeniden doğuşun acılı ve zorlu sürecini…
Bu yeniden doğuş süreci yüz elli gün kadar sürecektir .Bu yönde karar verirse, kartal bir dağın tepesine uçar ve orada bir kayanın kovuğunda, artık uçmasına gerek olmayan bir yerde, yani yeni yuvasında kalır.Bu uygun yeri bulduktan sonra kartal gagasını sert bir şekilde kayaya vurmaya başlar.En sonunda kartalın gagası yerinden sökülür ve düşer.Kartal bir süre yeni gagasının çıkmasını bekler.Gagası çıktıktan sonra bu yeni gagayla pençelerini yerinden söker, çıkarır.Yeni pençeleri çıkınca kartal bu kez eski kartlaşmış tüylerini yolmaya başlar.Beş ay sonra kartal, kendisine yirmi veya daha uzun süreli bir yaşam bağışlayan meşhur “yeniden Doğuş” uçuşunu yapmaya hazır duruma gelir.

Bazen aliskanliklarimiz, bagimliliklarimiz bizi esir alir, bizi yoran, tüketen seylerden kurtulmak icin, yeniden dogusa ihtiyacimiz vardir.
Ne kadar süre üzülür, aci ceker, eski aliskanliklarinizi ve anilarinizi özlerseniz özleyin, sonucu sizin icin tam bir yeniden dogus olacak olan yolu yürüyün.

Son düzenleme:
Sen yapacagini fazlasiyla yapmissin....yolun acik olsun ne diyim.....birak esin uzulsun kendi elleriyle yuvasini dagittigi icin.....

Cnm Allah yardimcin olsu eminim zordur ama ailen yaninda destekcinmis. Yazdiarina bakilirsa sen elinden gelenim fazlasini yapmissin. Ama olmamis. Olmayimcada olmuyor iste.
Umarim bundan sonraki hayatin cok güzel olur.
Sadece bir sorum olucak esinle bir sene ayri yasadigin sürede ailesi gelip seni götürmek istedimi yada kendisi caba sarf ettimi?
Selametle...

1 yil boyunca tel bile acmadilar ustelik abisi ile ayni sehirdeyiz hic arauan soran olmadi kendiside caba sarf etmedi sadece o donem ev tutmus ayrilmadan babamlarin bize aldigi evde oturuyorduk tuttugu evi guya ogluma gostermek icin bizi de goturdu oglum bu oda senin odan burasida anneyle babanin odasi dedi tabii ben safta supriz yapti demekki duzeldi diye ailemi hice sayip gittim baristim

Weiss tesekkurler arkadasim insan boyle anlarda o kadar cok ihtiyac duyuyor ki sizin gibi dusunen insanlara anlatamam kartallarin yeniden dogusunu bir yerde okumustum ama hic kendime yorumlamamistim iyi ki varsiniz iyi ki kk var Rabbim sizlere boyle huzursuzluklar yasatmasin

Weiss tesekkurler arkadasim insan boyle anlarda o kadar cok ihtiyac duyuyor ki sizin gibi dusunen insanlara anlatamam kartallarin yeniden dogusunu bir yerde okumustum ama hic kendime yorumlamamistim iyi ki varsiniz iyi ki kk var Rabbim sizlere boyle huzursuzluklar yasatmasin

Cnm bende senin gibiyim ayni. Üc aydir esimle ayri yasiyoruz ne bi arayan ne bi soran var. Kendimi ezik hissediyorum. Dilerim Rabbimden hak ettiklerini bulurlar. InsAllah esim.en kisa zamanda benim ayagima gelir ve ben onu reddederim. Intikam duygum kabariyo yoksa. Kendisi gelmese bile ben gidip onunla barismis gibi yapip hayati burnundan fitil fitil getirip onu birakmak istiyorum.
Bi sorum daha var canim ailemi hice sayip esimle baristim yazmissin. Ailenin tepkisi ne oldu. Onlardan habersizmi evine gittin. Seninle küs kaldilarmi hic. Ben eger gidersem benimle.kimse konusmaz biliyorum. Cünki ailem nefret etti onlardan hakli olarak.

aahhh canım benim öncelikle çook büyük geçmiş olsun. gerçekten çok üzüldüm vefat eden bebeğine ve maruz kaldığın şeylere.. :14: helede şiddet akıl alır gibi değil.doğru bir karar vermişsin cnm Allah yardımcın olsun

Cnm bende senin gibiyim ayni. Üc aydir esimle ayri yasiyoruz ne bi arayan ne bi soran var. Kendimi ezik hissediyorum. Dilerim Rabbimden hak ettiklerini bulurlar. InsAllah esim.en kisa zamanda benim ayagima gelir ve ben onu reddederim. Intikam duygum kabariyo yoksa. Kendisi gelmese bile ben gidip onunla barismis gibi yapip hayati burnundan fitil fitil getirip onu birakmak istiyorum.
Bi sorum daha var canim ailemi hice sayip esimle baristim yazmissin. Ailenin tepkisi ne oldu. Onlardan habersizmi evine gittin. Seninle küs kaldilarmi hic. Ben eger gidersem benimle.kimse konusmaz biliyorum. Cünki ailem nefret etti onlardan habersiz gitmedim ama kendisini duzeltmis diye cok israrci oldum ailemde gidersen bir daha geri gelemezsin dedi cunku biliyorlarmis duzelmedigini ben farkedemedim yada isime oyle geldi ailem benim ogluma cok duskun o yuzden gorusmemezlik yapmadilar dayanamadilar torunlarina ama simdi dusunuyoruma nee kadar haksizlik etmisim onlara kimin ugruna koca bir hic

Canim senin bir cocugun var. Canina can katan. En büyük tesellin. Hic moralini bozma sekiz sene az bir zaman degil. Bu demektirki sen bu evlilik icin ömründen tam bir sekiz sene caldin. Degdimi degmedimi konusima girmiycem. Imtihan dünyasi. Bazen mutluluk icin attigimiz adimlar ayagimiza dolasir üzülürü. Ama beterin beteri var yinede sükür etmek gerekir. Umarim bundan sonra yüzün güler. Ayagini tasa vurdun diye yürümekten vazgecme. Kendine cok iyi bak. Inan insan sagligindan oluyor. Ben cok takintili bir insanim ve son zamaar ayilip bayiliyorum halsizim. Kimin umurunda esime telefonda diyorum restoranta gittim bayilmisim diye bana dedigi aynen su. Yaaa demek restoranta gittin. Allah'im herkesin hakkinda hayirlisi ne ise onu.nasip etsin. Onunlada gönlümüzü razi etsin. Moralini yüksek tut.

Dehşet içinde okudum yazdıklarınızı. İnanamıyorum böyle insanların var olduğuna. Bir tokadı bile affetmenin zor olduğunu düşünen ben, darp edilmiş bir kadının yaşadıklarını ve kendine adam diyen o canlının varlığını hazmedemiyorum. Beddua edesim geldi ancak yaradanın belasını bile hak ettiğini düşünmüyorum. Hani o bile yaradandan geldiği için lütuf olur bu organizmaya.

Hiç üzülmeyin ve geride bırakın tüm yaşadıklarınızı. Sizi o vasıfsız varlığıyla ezmeye çalışmış ancak tüm bu yaşadıklarınızı bu denli sağlam bir zihinle yazabilmeniz bile ne kadar güçlü ve olgun olduğunuzun kanıtıdır. Oğlunuza odaklanın ve babasının bir kopyası olmasına müsaade etmeyin. Zaten raporlarınız olduğu sürece mahkeme velayeti size verecektir. Hatta şiddete meyilli bir organizma olduğu için, oğlunuzu görme hakkı bile olmayabilir. Nihayetinde eşine şiddet uygulayan varlık, günün birinde kendi evladına da aynı şiddeti uygulayabilir.

Başaramayacağınız, yapamayacağınız hiçbir şey yok emin olun. Bırakın kendi pisliğinde boğulsun o... Siz önünüze bakın.

Çok ama çok geçmiş olsun zararın neresinden dönerseniz kardır unutmayın... kendiniz ve bebeğiniz adına çok doğru bir karar vermişsiniz inanın hiç pişman olmayacaksınız aksine dahada huzurlu ve mutlu olduğunuzu göreceksiniz..

yeni bir hayat var önünüzde oğlunuzla birlikte zor günleriniz olacaktır ama yaşadıklarınızdan daha kötü şeyler değil emin olun dik durun çocuğunuz için kendinize güvenin yapamam edemem demeyin istedikten sonra herşeyin üstesinden geliniyor..

ne mutlu sizeki aileniz arkanızda destekçiniz size kucak açmışlar bunun mutluluğunu yaşayın üzülmeyin asla değmeyen bir adam için üzülmeye hiç değmez inanki....

Back
X