Vebalini mi aldım

Bir gelip bir gitmedim. Önce kararsız kaldım ve istemedim sonra acaba olur mu diye denedim ve yaklaşık 1 buçuk ay sürdü. Bu süreçte bende kendimi ilişkiye adapte etmeye çalıştım. Bende yeri geldi ona küçük hediyeler aldım ama sürekli tartışmalar oldu. Ben asamadım sonuç olarak bitirmek istedim. Bir gel bir git gibi bir durum olmadı.

Eski esin verilmiş sadakası varmış basini kurtarmis. çok büyük vebal aldın aynen iki çocukla ortada bırakılan bi kadin gibi triplere girmiş.Bu kadar ısrarcı olması bile korkunç.

Ne kadar yanlış bir adam olduğu bu olaydan anlaşılıyor zaten. Daha fazla yazmaya devam ederse soluğu adliyede alın.

Allah kurtarmış. Psikopat mıdır nedir, düzgün olsa boşanmazdı zaten

Ya 8 10 kahve içtiğin belki 2 3 yemek yediğin, 2 3 ay sohbet ettiğin adamın ne hakkına giricen Allah aşkına.

“Umut verip, yarı yolda bıraktığın insanın gönül sadakasını her iki dünyada da veremezsin.” kafasından çıksın bir zahmet. Nikah masasında aniden bırakmış tiplerine girmeye gerek yok.

Allah kurtarmış pis tacizciden, iyi olsaydı karısı boşamazdı zaten, o sizin zamanınızı enerjinizi çalarak vebalinize giriyor asıl

Adam manyak niye boşandığı belli değil mi? Uzak durmazsa polise vereceğini söyle ne vebali

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…