vee gelinlerin bayramini zehir eden kaynanalar..

Kendi aileni görmüyo musun bayramlarda

evet beklenilen sonuclar geliyor....ne isin var allah askina senin kurban kesim yerinde ..gittiinmi bari canim
Ondan sonra gelinler neden bayram sevmiyo, al işte bu yüzden
yaa rezil ederler iste bizde bundan yakiniuoruz aynen canim
evett bir fiyasko daha
allah yardimcin olsun
iyi saymissin ama
kotu olmussundur biliyorum ama once baslatmasaymis dimi

Yürü be

sepet gibi zorla tasinanlardan biri daha
allah yardimcin olsun arkafasim sonuna kadar haklisin ne diyimki

seninde zehir oldu yani bayramin
kendi etmis kendi bulmus gercekten

Bir vakada bende var sinirlerim tepemde eşimin ailesinin evi hijyenik degil 2 aylık bebegimle beni götürmek istiyor. Geçen bayram gittik bin pişman oldum kendiside daha getirmem demişti. Sabah babası arayıp getir demiş bende inat ettım gitmiyorum kavga ettik benim aileme agzına geleni saydı tatil planlamıstık onuda İptal etmis

Kendi aileni görmüyo musun bayramlarda

Ailemle ayni sehirdeyiz ama aramizda sehir trafigi yuzunden bi saatlik yol var. Ailemin arabasi olmadigi icin iki otobus degistirip surekli gelemiyorlar

Ben hafta sonlari gitmeye calisiyorum ona da laf ediyo h ici zaten istesin h sonu da evle ve onunla ilgilenmemi istiyor

Ayni sehirde olmama ragmen birakin bayrami normal zamanlarda bile gitmeme karisiyor

Evlenmeden once boyle degildi yuz kere dedim yakin bi yerden tutalim diye ama gitti yine kiz kardesinin dibinden ev tuttu

Yaz tatilinde bayram tatillerinde surekli koydeyiz tanimadigim insanlarin icinde ailemden uzak butun tatillerim burnumdan geldi evde old geriyrkalan zamanda da ailesi koyden kalmaya geliyor biktim usandim artik

Bi senenin yarisini onun ailesiyle geciriyoruz
Kalan yarinin toplasan 20 gununu de ayni sehirde olmama ragmen benim ailemle

of off cok kotu olmus bu
cok mu pis canim ev

cok buyuk adaletsizlik canim bide ablasindan yakin tutmus evi
bizi ailemizden koparip kendilerine kole yapiyorlar

Hepiniz çok afedersiniz ama neden kendi anne babalarınıza gitmeniz sorun oluyor?
Niye kendi ailelerinize gidemiyorsunuz? Erkek evi, erkek ailesi de nedir? Kim uydurmuş bunları?
Bayram nedir? Bayram ruhu, geleneği nedir?
Atalar ziyaret edilir, sadece erkek atası yok, kadınlar ağaç kavuğundan çıkmadı, sizleri babalarınızın evinden gelin çıkardılar, niye sessiz kalıyorsunuz ki?
Neden yapmak istemediğiniz şeyleri yapıyorsunuz?

22 yıl boyunca ki kayınvalidemlerle kendi ailemin aynı şehirde oturduğu da oldu, önce benim aileme gittik çünkü bizde bayram geleneğiydi, bayram sabahı kahvaltı dedemin evinde yapılır, dedenin eli öpülür sonra bayram ziyaretlerine gidilirdi, evlendiğimde bu geleneği bozdurtmadım, eşimi alıp gittim, sonrasında onun ailesine giderdik, he ama tabii bunun için anlayışlı, uyumlu bir eş lazım, benle evlendin bundan sonra sadece benim ailem diyen bir kocayla olmuyor bu dediklerim.

evleneli 3 bayram geçirdik sadece ama baya sorun yaşadık ailelerle. o yüzden ben kendi ailemle o kendi ailesi ile bayram geçiriyor.yanında eşi yokken buruk olunduğu doğru ama bizi buna onlar mecbur etti

Ben k.v gorusurken buyuk eltimde olurdu zatalileri ve oraya gitmek zorunda kalirdim istemeye istemeye
Allahim nasil bunalirdim saatler gecmek bilmezdi
O akrep,yelkovan resmen park eder ilerlemezdi.
O hic tanimadigim koydeki insanlari dinlemek falan bogulurdum.

Sonra zaten anlasamadigim bu aileyle gorusmeme karari aldim 5yildir gorusmuyorum.
Ve 5yildir bu k.v kişisi her bayram köyde

Bee kadin derdin banamiydi?
Ben gorusurken niye ist.daydin pekisi.

Bayramlar bana gore bayram =9gun tatil
9gun tatil= tatil gitmek.
Gecen bayram tatile gittim
Her bayram gidiyorum
Bu bayram kurban icin bugun istanbuldayim
Yarin gider sehir disina cikar kendimi dogaya,ormana,göle birakir agaclarla bayamlasirim.
İnsanlardan daha guzel dogayla olmak.

Kendi ailemde kalabalik degil bu arada
Olan 3-5kisiyide canim isterse telf ariyorum.

Sırf birilerini memnun edicem diye kendimi yipratmiyorum artik

Kim ne dusunurse dusunsun canı cehenneme.

Bende varım canım. Normalde istanbulda yaşıyor herkes. Ama bayramlarda illa memleket gidicek kayinpederim. Mecburen bizde tabi gitmek zorunda kalıyoruz tüm bayram burda yazık değil mi benim anneme babama. Onlarla da olmak istiyorum 550 km yol geliyoruz

Mesafe uzaksa bayramları bölün. Ramazanda sizin ailenizle, kurbanda eşinizin ailesiyle. Ya da tam tersi. Ya da bir sene bu şekilde, diğer sene tam tersi

Ailenize haksızlık bu. Siz de ağaç kovuğunda büyümediniz. Bu adaletsizliğe dur demelisiniz. Bir sene surat yaparlar, diğer sene alışırlar. Yazık annenize babanıza

Sabah ziyarete gittik kaynanam bana bişi söledi ve ben de cevap verdim sonra sindiremeyip ki aslında saygısızca asla değildi kendini yerden yere atarak ağladı,sonrada benden özür dilemeler vs vs ile olayı mağdur ama alttan alan kişi pozitonuna getirdi..sonuçç kocamla konuşmuyoruz evde kendi annemler var ve maskelerimizi taktık çaktırmıyoruz

Benim de zehir oldu. Küfür etmek bile istiyorum. Kendi aileme gitmiyelim diye eşimi ikna etmeye çalışıyordu manyak kp. Ve ortada hiç bir şey yok. Ailem eşimi çok sever baş tacı yapar onu sindiremiyorlar. Eşim onların gerçek çocuğu değil. Karısının yeğeni. Ona rağmen bu olan.Her sene başka bir manyaklıkla uğraşıyorum.

Siz etinizi alın başka yere gitmeden doğru evinize gidin diyor adam ya. Bi kaç kere dedi gün içinde sonuncuda ben bağırdım artık. Lanet okumak geliyor içimden.

Kime diyor direkt size mi?
Aaaaa babacığım annemlerin bayramını kutlamadan eve gidilir mi, vallahi çok kırılırlar diye pişkin pişkin sakince cevap verebilirsiniz

Eşinize diyorlarsa da hiç duymayın. Kapıdan eve gidiyoruz diye çıkıp annenize gidebilirsiniz. Daha çok sinir olurlar.

Bağırmaya lüzum yok. İnanın sakin kalmanız onları daha çok deli edecektir. Onların istediği sizi sinirlendirmek zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…