- 21 Ağustos 2013
- 26.656
- 55.301
- 598
Birde kaynananiz oglunun yaninda yuzunuze gulup o yokken alttan laflari veren ogut veren bir insansa napardiniz ?
Her bayram onca yol gidip kaynanamda toplaniriz. Kendi kizi dahil eltim ve ben bayrami oyle geciririz. Soyledigimde de orasi erkek evi gidilmesi lazim olur. Kendi kizi da evli ! Neden kocasinin evine gitmiyor o zaman ?!
Ama dogru o onun kizi...
Cok doluyum bu konuda... Bayram sabahi bile kirk tane dil doke doke annemi babami aratirim. Sabah annem babam tek baslarina bayrama girerler hic olmazsa sabah erkenden arayalim mutlu olsunlar derim ama nerde yine aramasi ogleden sonrayi bulur !
Kendi annesine geldiginde el ustunde tasir benim aileme geldiginde elini tasinin altina koymaz. Ee simdi benim anneme babama ve bana da gunah degil mi ?
Her bayram bu yuzden tartisiyoruz annemin babamin gonlunu yapamadigim icin beni sepet gibi oraya istemeden tasidiklari icin moralim bozulur uzulurum bu sefer de suratsiz gelin olurum
Bir kere de guldur be adam !
Biktim artik
evet beklenilen sonuclar geliyor....ne isin var allah askina senin kurban kesim yerinde ..gittiinmi bari canimDakka bir gol bir off
Kadinlarin kurban kesim alaninda ne işi var.
Vay efendim benim gitmem lazimmiş babasi kızarmiş
Ben iki çocuğu bırakıp nereye gidiyim ikiside hasta
Gitmiyosam bile annesinin evinde duracakmişim kendi evim ev değil çünkü.
Bu adam beni öldürecek offff
yaa rezil ederler iste bizde bundan yakiniuoruz aynen canimOndan sonra gelinler neden bayram sevmiyo, al işte bu yüzden
evett bir fiyasko dahaEvliligimin ilk donemlerinde ben de yasamistim sikinti. Ama cok sukur su anda yok. Tek sikintim evin 'bence' pis olmasi... Dayanamiyorum resmen. Bayram geldi mi gerilmeye basliyorum. Ama yapacak bir sey yok. Kac kez esimle kavga ettik, bana 'sen kusur ariyorsun' bile dedi. Ben de saydim tabii ben kusur mu ariyorum, boyle hir insan miyim? Gormuyor musun evin halini vs vs diye. Ondan sonra bir sey diyemedi tabii. :) cok sukur laf edince farkina varabilen bi insan...
Yürü beİstemiyorsanız gitmeyin. Benim anne babamı saymayacak insanın alnını karışlarım. Hele surat vs yapıyorsa bizimkiler gelince kendi ailesini kovmaktan beter ederim. Kavga edecekse de işte kapı. Net olun hatır gönül için kimseye kendinizi kullandirmayın.
sepet gibi zorla tasinanlardan biri dahaBirde kaynananiz oglunun yaninda yuzunuze gulup o yokken alttan laflari veren ogut veren bir insansa napardiniz ?
Her bayram onca yol gidip kaynanamda toplaniriz. Kendi kizi dahil eltim ve ben bayrami oyle geciririz. Soyledigimde de orasi erkek evi gidilmesi lazim olur. Kendi kizi da evli ! Neden kocasinin evine gitmiyor o zaman ?!
Ama dogru o onun kizi...
Cok doluyum bu konuda... Bayram sabahi bile kirk tane dil doke doke annemi babami aratirim. Sabah annem babam tek baslarina bayrama girerler hic olmazsa sabah erkenden arayalim mutlu olsunlar derim ama nerde yine aramasi ogleden sonrayi bulur !
Kendi annesine geldiginde el ustunde tasir benim aileme geldiginde elini tasinin altina koymaz. Ee simdi benim anneme babama ve bana da gunah degil mi ?
Her bayram bu yuzden tartisiyoruz annemin babamin gonlunu yapamadigim icin beni sepet gibi oraya istemeden tasidiklari icin moralim bozulur uzulurum bu sefer de suratsiz gelin olurum
Bir kere de guldur be adam !
Biktim artik
seninde zehir oldu yani bayraminKaynanam kendi kuyusunu kazdi. Ikinci kurban bayraminda oraya gittik kurbanimizi orda kestik. Aman ya Rabbi bi soylendi bi soylendi. Ben is yapmamak icin kesmiyorum da onlar gelip burda kesiyo da.... Dedim bi daha hayatta kimse bana bu kadinin evinde kurban kestiremez. Ilk gun kurbanimizi keseriz ikinci gun parcalanir dolaba yerlesir falan biz ancak 3. 4. gun gideriz. Kendi etti kendi buldu.
Kendi aileni görmüyo musun bayramlarda
of off cok kotu olmus buBir vakada bende var sinirlerim tepemde eşimin ailesinin evi hijyenik degil 2 aylık bebegimle beni götürmek istiyor. Geçen bayram gittik bin pişman oldum kendiside daha getirmem demişti. Sabah babası arayıp getir demiş bende inat ettım gitmiyorum kavga ettik benim aileme agzına geleni saydı tatil planlamıstık onuda İptal etmis
cok buyuk adaletsizlik canim bide ablasindan yakin tutmus eviAilemle ayni sehirdeyiz ama aramizda sehir trafigi yuzunden bi saatlik yol var. Ailemin arabasi olmadigi icin iki otobus degistirip surekli gelemiyorlar
Ben hafta sonlari gitmeye calisiyorum ona da laf ediyo h ici zaten istesin h sonu da evle ve onunla ilgilenmemi istiyor
Ayni sehirde olmama ragmen birakin bayrami normal zamanlarda bile gitmeme karisiyor
Evlenmeden once boyle degildi yuz kere dedim yakin bi yerden tutalim diye ama gitti yine kiz kardesinin dibinden ev tuttu
Yaz tatilinde bayram tatillerinde surekli koydeyiz tanimadigim insanlarin icinde ailemden uzak butun tatillerim burnumdan geldi evde old geriyrkalan zamanda da ailesi koyden kalmaya geliyor biktim usandim artik
Bi senenin yarisini onun ailesiyle geciriyoruz
Kalan yarinin toplasan 20 gununu de ayni sehirde olmama ragmen benim ailemle
Malesef evden hariç herşeye benziyorof off cok kotu olmus bu
cok mu pis canim ev
Bende varım canım. Normalde istanbulda yaşıyor herkes. Ama bayramlarda illa memleket gidicek kayinpederim. Mecburen bizde tabi gitmek zorunda kalıyoruz tüm bayram burda yazık değil mi benim anneme babama. Onlarla da olmak istiyorum 550 km yol geliyoruz
Kime diyor direkt size mi?Benim de zehir oldu. Küfür etmek bile istiyorum. Kendi aileme gitmiyelim diye eşimi ikna etmeye çalışıyordu manyak kp. Ve ortada hiç bir şey yok. Ailem eşimi çok sever baş tacı yapar onu sindiremiyorlar. Eşim onların gerçek çocuğu değil. Karısının yeğeni. Ona rağmen bu olan.Her sene başka bir manyaklıkla uğraşıyorum.
Siz etinizi alın başka yere gitmeden doğru evinize gidin diyor adam ya. Bi kaç kere dedi gün içinde sonuncuda ben bağırdım artık. Lanet okumak geliyor içimden.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?