ohhh yeni güzel çeyizcikleriyi günlerde kullan. renkli bardaklarına bayıldım. artık eminim bende bardak hastalığı var zannımca bardak koleksiyonu oluşturcam
Süzgeçli tencere 29 tl :)
Eki Görüntüle 886957
Kesme tahtası büyük boy 20 tl :)
Eki Görüntüle 886960
Tuzluk ve değirmenli biberlik 22 tl - normalde 45 tl idi inatla almadım ama sonunda benim oldu :)
Eki Görüntüle 886966
bi de 12li günlük çay kaşığı aldım o da 14 tl
ya bu korkmazın indiriimini pek bi marak ettimmm ben ya akşama korkmazdamı soluğu alsam :)
Eki Görüntüle 886957
Eki Görüntüle 886960
Tuzluk ve değirmenli biberlik 22 tl - normalde 45 tl idi inatla almadım ama sonunda benim oldu :)
Eki Görüntüle 886966
hayırlı olsun canım hepsi güzel ve uygun fiyatlı. korkmaz mağazası nerede var ki?
teşekkür ederim canım.. sen hangi şehirdesin ki? istanbulda Avrupa yakasında ''istanbul forum,marmara park,akmerkez birde vialand'da var. Anadolu yakasında ise '' Carrefour Maltepe Park( benim dadandığım korkmaz) ve brandium avm'de var canım.
canım ben avrupa yakasındayı m forum istanbulun da altını üstüne getirmişliğim vardır ama hiç görmedim:s ankara da girmiştim bi mağazasına renkli renkli çok tatlıydı her şey
Hepsini güle güle kullan şekerim
Eki Görüntüle 886957
Eki Görüntüle 886960
Eki Görüntüle 886966
Son aldıklarını da mutlulukla kullan tatlım hepsi çok güzel
hafta sonu english home ganimetlerimm tv battaniyelerimiz
bu benim pembiş battaneyim
Eki Görüntüle 904669
bu da nişanlıma :)
Eki Görüntüle 904670
ben de bugün internet sitesinde gördüm alıp almamak arasında kaldım..fiyat çok uygundu güle güle kullan canım.. dokusu havlu gibi mi ? akrilik değil, pamuklu da değil, çözemedim dokusunu :)[/QUOT
tam olarak dokusunu bende bilmiyorum ama havlu gibi degil ona eminim yumuşacık pamuk gibi bişeydi bende dayanamım aldım 2 tanecik :) bence sende al kaçırmaa
dayanamadım bende aldım, mürdüm rengini ..fiyatı çok uygun kargo da ücretsiz nasıl olsa..
Eki Görüntüle 905094
iyi yapmışsın canım bende önce o rengini aldım ama sonra renginde akma filan olursa diye vazgeçtim ama aklım kaldı bi de onu mu alsaydım acaba yaa :)
renginde akma olabileceği hiç aklıma gelmedi..olurmu ki..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?