- Konu Sahibi gulbridetobe
-
çok sevdim diyip evlenenler bile bi yerde sevgimiz tükendi diyip evliliğini bitirebiliyor ki sen sevmediğin biriyle nasıl olurda evliliği düşünebiliyorsun helede bu zamanda...boşver kim ne derse desin kim üzülürse üzülsün senden daha kıymetli değil ya.....senin hayatın zehir olsa bugün söylenenler o kötü gününde yanında olacaklarmı ? şimdiki aklım olsa nişanlılığımda gördüğüm eksileri artılara çevirmez aksine dahada büyütürdüm...şimdi sen yolun başındayken helede balık bu kadar başta kokmuşken bence üzülmede sevin...cenabı allah sana doğru yolu göstermiş allahın sevgili kuluymuşsun...evlilik denen ateşten halka boynuna geçtiğinde bu kadar kolay kurtulamıyorsun
Haklısın canım sevginden emin olmadıkça nasıl evlenicemm dimi..işte herkes aklımı karıştırdığından adam şöle iyi böle melek vs. tamam haklılarda gerçekten iyi ama bende iyiyim...sadece iyilikte yetmiyormuş demekki ki olmuyr.kaldıki ben önceki ilişkimden çok kötüyüde gördüm iyinin kıymetini bilirim aslında ama aşkta lazımm..bazı insanlar yapabiliyor biliyorum, ama ben yapabilecek karakterde değilmişim demekki..
Ben kaçırdım sanırım. Konuştunuz mu sevgilinizle peki? Bitti mi ilişkiniz?
Hakkınızda hayırlısını diliyorum. İnşallah çok mutlu olursunuz... :)
öncelikle tavsiyem ailene durumu izah et. çünkü nedenini bilmezlerse herşey güllük gülistanlıkken sen durduk yere şımarıklık yapıpta ayrılıyomuşsun gibi bişey oluyo ve arkanda durmaları güçleşir. aranızda kötü şeyler olduysa da kimseye onu ve ailesini kötüleme. sen kendini biliyosan ne olduğunun farkındaysan kimsenin söylediği umrunda olmasın. karşı taraf canı yandığı için seni üzecek şeylerde yapabilir, söyleyebilir. sabırlı olmayı bil. bunları bilerek hazırlığını yap. kötü günlerinde hep bunlar geçicek, eski huzurlu günlerime dönücem diye telkinde bulun kendine. kötü günlerin en fazla 2 ay sürer, ama sonrasında ki yeni doğuş hissi herşeye bedel.
ben eşimle ilk tanıştığımda çok etkilenmemiştim,iyi bir insan olduğu için teklifini kabul ettim ama zamanla aşık oldum,tabi arada problemler oluyor soğuyabiliyorum ama aşık olarak evlenseydimde olacaktı bunlar
şu an 6 aylık evliyim gözüm kocamdan başkasını görmüyor ,hiçbir erkek bana çekici gelmiyor
tabi karar senin ama iyi düşün derimsadece tek mantık veya tek aşk evliliği yürümüyor ikisi kombine olmalı bence
canım sen sonradan aşık olmuşsun ben sözlendiğim gece kendimi kötü hissettim sonrasındada 3 gün iyiysem 3 gün kötüydüm yani bi türlü tamam eminim diyemedim bi türlü nişanlanmaya elim gitmedi...Bende seninki gibi olur sandım ama olamadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?