Veee karar verdim sözlümden ayrılıyorum..neler yaşarım?

Canım hakkında hayırlısı olsun ama içinden ne geliyorsa o doğrudur eminim..evlilik bu iki gün değil bir ömür böyle düşüncelerinle nasıl evlenicektin...o yüzden çevrendekiler 3-5 gün konuşacaklar sonra hayat seninle kalıcak o yüzden üzülme ve huzurlu olucağın ne varsa onu yap ...Allah hakkında hayırlısını versin...

Haklısın canım sevginden emin olmadıkça nasıl evlenicemm dimi..işte herkes aklımı karıştırdığından adam şöle iyi böle melek vs. tamam haklılarda gerçekten iyi ama bende iyiyim...sadece iyilikte yetmiyormuş demekki ki olmuyr.kaldıki ben önceki ilişkimden çok kötüyüde gördüm iyinin kıymetini bilirim aslında ama aşkta lazımm..bazı insanlar yapabiliyor biliyorum, ama ben yapabilecek karakterde değilmişim demekki..

Ben kaçırdım sanırım. Konuştunuz mu sevgilinizle peki? Bitti mi ilişkiniz?

Hakkınızda hayırlısını diliyorum. İnşallah çok mutlu olursunuz... :)

Ben kaçırdım sanırım. Konuştunuz mu sevgilinizle peki? Bitti mi ilişkiniz?

Hakkınızda hayırlısını diliyorum. İnşallah çok mutlu olursunuz... :)

Son tartışmamızdan sonra hiç konuşmadık, ben zaten bi kere yüzüğü çıkarıp vermiştim o yüzden o noktaya çabuk gelebileceğimi biliyor..ilk görüşmemizde oturup konuşmayı ve kararımı açıklamayı planlıyorum ama aileme söyledim kararımı..2 gündürde yüzük takmıyorum zaten...yani böyle bi karar aldım onunlada ilk buluşmamızda söylüycem...

öncelikle tavsiyem ailene durumu izah et. çünkü nedenini bilmezlerse herşey güllük gülistanlıkken sen durduk yere şımarıklık yapıpta ayrılıyomuşsun gibi bişey oluyo ve arkanda durmaları güçleşir. aranızda kötü şeyler olduysa da kimseye onu ve ailesini kötüleme. sen kendini biliyosan ne olduğunun farkındaysan kimsenin söylediği umrunda olmasın. karşı taraf canı yandığı için seni üzecek şeylerde yapabilir, söyleyebilir. sabırlı olmayı bil. bunları bilerek hazırlığını yap. kötü günlerinde hep bunlar geçicek, eski huzurlu günlerime dönücem diye telkinde bulun kendine. kötü günlerin en fazla 2 ay sürer, ama sonrasında ki yeni doğuş hissi herşeye bedel.

sevmediğin bi adamla evlenmekten daha az canını yakar insanların dedikoduları..

kısmet deilmiş de geç önüne bak..

ben eşimle ilk tanıştığımda çok etkilenmemiştim,iyi bir insan olduğu için teklifini kabul ettim ama zamanla aşık oldum,tabi arada problemler oluyor soğuyabiliyorum ama aşık olarak evlenseydimde olacaktı bunlar
şu an 6 aylık evliyim gözüm kocamdan başkasını görmüyor ,hiçbir erkek bana çekici gelmiyor
tabi karar senin ama iyi düşün derimsadece tek mantık veya tek aşk evliliği yürümüyor ikisi kombine olmalı bence

drdepresyon şanslıymış ki eşine aşık oalbilmiş sonradan bunherkese nasip olmaz. zmanla evlilkte sorunlar yaşanıp da sevmediğin kişi de dişini göstermeye başlarsa işte o zaman kendini kahrediyor insan. ben naptım diye. o yüzden içinden gelmiyorsa, eksiklilklerni görüyorsan, heyecanlanmıyorsan şimdiden zorlamaya agerek yok çünkü evlklk gerçekten çok zor ve sevmedne katlanmak herügnü zehir eder, ben de bi nişan attım, kimse sormuyor emn ol, soğudum dedm bitti, k,m ne derse desin, ,iki gün konuşulur unutulur ama aynı evn için de her akşam sen yasşııcan eşinle

drdepresyon şanslıymış ki eşine aşık oalbilmiş sonradan bu herkese nasip olmaz. zmanla evlilkte sorunlar yaşanıp da sevmediğin kişi de dişini göstermeye başlarsa işte o zaman kendini kahrediyor insan. ben naptım diye. o yüzden içinden gelmiyorsa, eksiklilklerni görüyorsan, heyecanlanmıyorsan şimdiden, zorlamaya gerek yok çünkü evlklik gerçekten çok zor ve sevmedn katlanmak hergünü zehir eder, ben de bi nişan attım, kimse sormuyor emn ol, soğudum dedm bitti, kim ne derse desin, ,iki gün konuşulur unutulur ama aynı evn için de her akşam sen yasşııcan eşinle

Aİlem herşeyi biliyor söz gecesi çok ağlamıştım o zamandan beri hep yanımdalar ilk başlarda geçer düzelir sen kendini etkşileme diyorlardı ama sonradan onlarda anladıalr bişeylerin değişmeyeceğini destekliyorlar.çok zorladım kendimi çünkü..

canım sen sonradan aşık olmuşsun ben sözlendiğim gece kendimi kötü hissettim sonrasındada 3 gün iyiysem 3 gün kötüydüm yani bi türlü tamam eminim diyemedim bi türlü nişanlanmaya elim gitmedi...Bende seninki gibi olur sandım ama olamadı

canım bazı şeyler baştan bellidir aslında. baştan bazı şeyler düzgün gitmiyorsa sonra hiç düzelmez. şans topu değil ki bu, evlilik....o yüzden ayrılarak isabetli karar almışsın. zamanla onu unutma aşamalarında neler yaşadığını duygularını burada paylaşırsan derdine derman oluruz canım.

Duygusal bir yanılgı olmasın...
Bundan sonra aşık olabileceğin biiryle karşılaşabilecek misin onu da düşün...
Kimse çıkmasa bile bunu istemiyorum diyorsan, o zaman verdiğin karar doğrudur..
Benim durumum da buna benzerdi,benim kendisi hakkında kararsız olduğumu anladı kendi bitirdi..sonra pişman oldu ama ben fırsat bu fırsat deyip tekrar kucak açmayayım dedim..Ben herşeyiyle iyi olsa yine severdim ,çünkü kötüyü de gördüm..Ama çok alıngandı baştan beri,o yüzden sevgi oluşturmadı..

veee ayrıldımm..çöok ağladım o da çok ağladı..onun üzülmesine içim gitti resmen..ama 3 aydır ne çektiğimi ben biliyorum, çok kötü hissettim çok bocaladım bunaldım..söz gecemde ağlamaktan perişan oldum.çok denedim çok zorladım çok istedim ama olduramadım..

Tulipacım yanılgı değil keşke öyle olsa.evet belki hiç aşık olacağım olmayacak ama ya olursa..40 yaşında değilimki daha 30 yaşındayım dolu bekar arkadaşım var. Ne olucak bende bilmiyorum evet bekarken hep derdim keşke evlensem felan die, sonra sözlendim ama bu bana mutluluk getirmedi ki hep anlık mutluluklar..çok stres oldum çok gerildim...bana mutluluk getirmeyecekse evliliğin ne anlamı varki tulipa..şimdiş en azından mutluluğu yakalamak için şansım var...

Hadi bakalım hayırlısı..Bir karara vardın ve için rahat en azından..Dediğin gibi şimdi aşık olmak için bir şansın var....Allah ona da sabırlar versin ,sana aşıksa onun için zor.İnşallah onu da seven biri çıkar..

Son düzenleme:
kimsenin ne dediğine kulak asma. mutsuz bir evlilik yaşarsan da madem öyleydi keşke evlenmeden ayrılsaydın derler.
hakkında hayırlısı olsun canım.

biraz mutsuzmuyum ne düşünmemeye çalışıyorum ama hem biraz o stresten kurtulmuşluk var hemde hayalerime bu kadar yakınlaşıp kaybetmek ama böyle bi karar verebildiysem bile hayırlı olan buymuş diyorum...Biraz özledim tabi ama kafam rahat en azından...Ben ne zaman mutlu olucam ya...

selam canım
ben senin konunu az çok takip ettim.hakkınızda hayırlısı olsun.bir karar aşamasındaydın ve kararını verdin ayrıldın.
şu üstteki mesajını görmeden önce de aklımda olan fikrimi yazmamıştım ama yazmak istiyorum.
bence bir süre ayrılık döneminden sonra eski sözlünle birleşme ihtimalin var.sadece aklın duyguların çok karışık bir dönemde sözlenmişsin.yanıldığın hissine de kendini fazlaca kaptırmışsın.zman içinde duyguların netleşecek diye düşünüyorum.kırılmaz ve kızmassın umarım canım.mutluluklar diliyorum ayrıca...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…