bende evlendimmmmmmmmmmmmm :)))
herşey çok güzelde o yasmin bendede çok bulantı ve baş dönmesi yaptı ya
annene uzak mısın sen evin nerede
hm bende kv ile aynı binadayım çok iyi sağolsun çok işime yarıyor... aynen bizde aynı şekil korunuyoruz yasmin benide mahvetti hayırlısı ne ise o olsun dedik ama bakalım.
nezamna adet tarihin
qlairista o ne canım ?hepinize merhaba kızlar bende evlendim de geldim :) herşey çok güzel geçti ha bugün ha yarın derken 2 haftalık gelin oldum bilem :) ben kontrol için qlairista kullanıyorum tavsiye ederimm
olduk morincim olduk çok şükür hayırlısı ile o koşturma hengame heyecan tantana bitti ayrı bi güzeldi o günlerde ama bitti :) ben evlenmeden önce korunmak amacıyla dr tasiyesi ile başladım qlairista hapına şimdilik 2. tabletteyim herhangi bi yan etkisini görmedim yalnızca ilk ay ödem oldu onuda tuzu keserek bol su içerek attım şimdi iyiyim ama ay hali tarihleri şaşırdı benim 3. tabletten sonra düzene girermiş
hmm ben evlenmeden önce gittim doktora yasmin yazdı o ilaçtan bahsetmedi bak ben hazı hastalığımda yaklaşmışken bi bakayım o ilacaolduk morincim olduk çok şükür hayırlısı ile o koşturma hengame heyecan tantana bitti ayrı bi güzeldi o günlerde ama bitti :) ben evlenmeden önce korunmak amacıyla dr tasiyesi ile başladım qlairista hapına şimdilik 2. tabletteyim herhangi bi yan etkisini görmedim yalnızca ilk ay ödem oldu onuda tuzu keserek bol su içerek attım şimdi iyiyim ama ay hali tarihleri şaşırdı benim 3. tabletten sonra düzene girermiş
hepinize merhaba kızlar bende evlendim de geldim :) herşey çok güzel geçti ha bugün ha yarın derken 2 haftalık gelin oldum bilem :) ben kontrol için qlairista kullanıyorum tavsiye ederimm
olduk morincim olduk çok şükür hayırlısı ile o koşturma hengame heyecan tantana bitti ayrı bi güzeldi o günlerde ama bitti :) ben evlenmeden önce korunmak amacıyla dr tasiyesi ile başladım qlairista hapına şimdilik 2. tabletteyim herhangi bi yan etkisini görmedim yalnızca ilk ay ödem oldu onuda tuzu keserek bol su içerek attım şimdi iyiyim ama ay hali tarihleri şaşırdı benim 3. tabletten sonra düzene girermiş
yerim seni yeni gelinnnn :)
hmm ben evlenmeden önce gittim doktora yasmin yazdı o ilaçtan bahsetmedi bak ben hazı hastalığımda yaklaşmışken bi bakayım o ilaca
sende bulantı falan yapmadımı ben su suphelı durum bellı olsunda hamıle degılsem kadın doguma gıdıp ılac ıstıcem yasmın ın bulantı yaptıgını soyleyıp ee taze gelın ne var ne yok bakalım nasıl gıdıyor
kuzum benım ınsallah daha guzel gunlerımız olucak benım suphelı durumum dan oturu agrı kesıcı bıle kullanmıyorum suan ne olur ne olmaz dıe ara ara kasıklarıma agrı gırıo anlık herkes sen kesın hamılesın dıo valla su ayın 15 ı gelsın solugu hastanede alıcam kan testı ıcın
öyle yapayım canım o ilacı dr a sorayım daha iyi olur. bu arada bendede çok miğde bulantısı ve baş dönmesi var ama yasminden kaynaklanıyor o ilaç bende çok miğde bulantısı yaptı belki oda yasminden kaynaklanıyordur bi süre oda yasmin kullandı sanırım. yinede hepimiz için hayırlısı tabizamanı gelsin bende seni yerim gökçe gelin :)
canım yasmin hemen hemen herkes kullnıyor baya genel bi ilaç ve herkesten yan etkilerini duyuyorum şişkinlik ödem vs. ama ay hali tarihlerinde şaşma olmuyomuş sanırım. bu benim kullandığım ilaçta ilk 3 tablette ara kanamalarda oluyomuş sen yinede dr danış derim
canım bende ilk ay şişkinlik yaptı ödem ve onuda bol su içip tuzu keserek atmaya çalıştım şuan 2. tabletin son ilacındayım yan etkiler geçti şuan kadın hormonlarına en yakın ve en yan etkisiz ilaç buymuş dr sor sende tabi o ne tavsiye ederse. birde bu kadar çabuk hamile kalcağını düşünmüyorum ya o ağrılar falan psikolojik olmasın? hayırlısı neyse o olsun tabii.. valla alışmaya çalışıyorum ama güzel şuan için herşey :) sizde durum nedir?
canım sen çalışıyor musunzamanı gelsin bende seni yerim gökçe gelin :)
canım yasmin hemen hemen herkes kullnıyor baya genel bi ilaç ve herkesten yan etkilerini duyuyorum şişkinlik ödem vs. ama ay hali tarihlerinde şaşma olmuyomuş sanırım. bu benim kullandığım ilaçta ilk 3 tablette ara kanamalarda oluyomuş sen yinede dr danış derim
canım bende ilk ay şişkinlik yaptı ödem ve onuda bol su içip tuzu keserek atmaya çalıştım şuan 2. tabletin son ilacındayım yan etkiler geçti şuan kadın hormonlarına en yakın ve en yan etkisiz ilaç buymuş dr sor sende tabi o ne tavsiye ederse. birde bu kadar çabuk hamile kalcağını düşünmüyorum ya o ağrılar falan psikolojik olmasın? hayırlısı neyse o olsun tabii.. valla alışmaya çalışıyorum ama güzel şuan için herşey :) sizde durum nedir?
öyle yapayım canım o ilacı dr a sorayım daha iyi olur. bu arada bendede çok miğde bulantısı ve baş dönmesi var ama yasminden kaynaklanıyor o ilaç bende çok miğde bulantısı yaptı belki oda yasminden kaynaklanıyordur bi süre oda yasmin kullandı sanırım. yinede hepimiz için hayırlısı tabi
canım sen çalışıyor musun
evet bende çalışıyorum nasıl yapıyorsun ev işlerini yemeği vs nasıl düzene oturttun?aynen dr sor canım çünkü herkeste farklı etkiler gösterebiliyor ilaçlar.. evet çalışıyorum sen?
zamanı gelsin bende seni yerim gökçe gelin :)
evet bende çalışıyorum nasıl yapıyorsun ev işlerini yemeği vs nasıl düzene oturttun?
canım ılacı bırakdım ben suan kullanmıyorum bu arada bızım 1 ay olucak evlenelı cok az bır zaman sayılmaz ama bızde cok erken oldugunu dusunuyoruz olduysada kazara oldu yanı esım eger hamıleysen cok buyuk suprız olucak bana dıyor heycanla adetımı beklıyoruz valla bas donmesı ve sabah bulantısı var ve asırı derece tatlı yıyorum hayırlısı bakalım eger yoksada zaten korunmak ıcın doktora gıdıcem hap degısıklıgı ıcın
hımm anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim dediğim gibi dr bi danış ben qlairistadan memnunum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?