Veeee veee veeee Kasım 2014 gelinlerinin topiğii :))

bende evlendimmmmmmmmmmmmm :)))

herşey çok güzelde o yasmin bendede çok bulantı ve baş dönmesi yaptı ya

annene uzak mısın sen evin nerede

yok canım anneme yakın oturuyorum ben bıraktım yasmını gerı cekılme yontemıyle korunuyoruz öldüm kac gece bulantıdan uyuyamadım morıncım bırde usutmusum astımım hortladı sanırım yarın doktoruma gıdıcez esımle bakalım ne dıcek o degılde ben gun sayıyorum adetımı beklıyorum test yapıcam ınsallah hamıle degılımdır cok erken cunkı

hm bende kv ile aynı binadayım çok iyi sağolsun çok işime yarıyor... aynen bizde aynı şekil korunuyoruz yasmin benide mahvetti hayırlısı ne ise o olsun dedik ama bakalım.
nezamna adet tarihin

hm bende kv ile aynı binadayım çok iyi sağolsun çok işime yarıyor... aynen bizde aynı şekil korunuyoruz yasmin benide mahvetti hayırlısı ne ise o olsun dedik ama bakalım.
nezamna adet tarihin

valla canım 14 unden sonra olcam ıste beklıyorum delı gıbı yıyorum gorsen bazende hıc ıstahım olmuo mıdem bulanıo bulantıdan yıyemıorum falan cok ılgınc aksam da gecenın 11 ınde cıgkofte yedım suanda ılac almamaya calısıyorum hamıleyımdır belkı dıye nolur ne olmaz

hepinize merhaba kızlar bende evlendim de geldim :) herşey çok güzel geçti ha bugün ha yarın derken 2 haftalık gelin oldum bilem :) ben kontrol için qlairista kullanıyorum tavsiye ederimm

hepinize merhaba kızlar bende evlendim de geldim :) herşey çok güzel geçti ha bugün ha yarın derken 2 haftalık gelin oldum bilem :) ben kontrol için qlairista kullanıyorum tavsiye ederimm
qlairista o ne canım ?

hayırlı olsun bu arada
şimdi hepimiz kasım 2014 gelini olduk muuuuuuuuuuuuuuu:):):):)

olduk morincim olduk çok şükür hayırlısı ile o koşturma hengame heyecan tantana bitti ayrı bi güzeldi o günlerde ama bitti :) ben evlenmeden önce korunmak amacıyla dr tasiyesi ile başladım qlairista hapına şimdilik 2. tabletteyim herhangi bi yan etkisini görmedim yalnızca ilk ay ödem oldu onuda tuzu keserek bol su içerek attım şimdi iyiyim ama ay hali tarihleri şaşırdı benim 3. tabletten sonra düzene girermiş

yerim seni yeni gelinnnn :)

hmm ben evlenmeden önce gittim doktora yasmin yazdı o ilaçtan bahsetmedi bak ben hazı hastalığımda yaklaşmışken bi bakayım o ilaca

sende bulantı falan yapmadımı ben su suphelı durum bellı olsunda hamıle degılsem kadın doguma gıdıp ılac ıstıcem yasmın ın bulantı yaptıgını soyleyıp ee taze gelın ne var ne yok bakalım nasıl gıdıyor

kuzum benım ınsallah daha guzel gunlerımız olucak benım suphelı durumum dan oturu agrı kesıcı bıle kullanmıyorum suan ne olur ne olmaz dıe ara ara kasıklarıma agrı gırıo anlık herkes sen kesın hamılesın dıo valla su ayın 15 ı gelsın solugu hastanede alıcam kan testı ıcın

yerim seni yeni gelinnnn :)

hmm ben evlenmeden önce gittim doktora yasmin yazdı o ilaçtan bahsetmedi bak ben hazı hastalığımda yaklaşmışken bi bakayım o ilaca

zamanı gelsin bende seni yerim gökçe gelin :)

canım yasmin hemen hemen herkes kullnıyor baya genel bi ilaç ve herkesten yan etkilerini duyuyorum şişkinlik ödem vs. ama ay hali tarihlerinde şaşma olmuyomuş sanırım. bu benim kullandığım ilaçta ilk 3 tablette ara kanamalarda oluyomuş sen yinede dr danış derim

canım bende ilk ay şişkinlik yaptı ödem ve onuda bol su içip tuzu keserek atmaya çalıştım şuan 2. tabletin son ilacındayım yan etkiler geçti şuan kadın hormonlarına en yakın ve en yan etkisiz ilaç buymuş dr sor sende tabi o ne tavsiye ederse. birde bu kadar çabuk hamile kalcağını düşünmüyorum ya o ağrılar falan psikolojik olmasın? hayırlısı neyse o olsun tabii.. valla alışmaya çalışıyorum ama güzel şuan için herşey :) sizde durum nedir?

öyle yapayım canım o ilacı dr a sorayım daha iyi olur. bu arada bendede çok miğde bulantısı ve baş dönmesi var ama yasminden kaynaklanıyor o ilaç bende çok miğde bulantısı yaptı belki oda yasminden kaynaklanıyordur bi süre oda yasmin kullandı sanırım. yinede hepimiz için hayırlısı tabi

canım sen çalışıyor musun

canım sen çalışıyor musun

aynen dr sor canım çünkü herkeste farklı etkiler gösterebiliyor ilaçlar.. evet çalışıyorum sen?

canım ılacı bırakdım ben suan kullanmıyorum bu arada bızım 1 ay olucak evlenelı cok az bır zaman sayılmaz ama bızde cok erken oldugunu dusunuyoruz olduysada kazara oldu yanı esım eger hamıleysen cok buyuk suprız olucak bana dıyor heycanla adetımı beklıyoruz valla bas donmesı ve sabah bulantısı var ve asırı derece tatlı yıyorum hayırlısı bakalım eger yoksada zaten korunmak ıcın doktora gıdıcem hap degısıklıgı ıcın

evet bende çalışıyorum nasıl yapıyorsun ev işlerini yemeği vs nasıl düzene oturttun?

yemeği annemden aldım 3-4 çeşit ben akşam eve gidince yanına çorba pilav makarna vs. şeyler yaptım bu şekilde 2 hafta geçti sanırım yalnızca 1 akşam dışarıdan yedik.. ama önümüzdeki hafta annemlerden yemek almıcam bakalım napcam bilmiyorum.. temizlik işinide hafta sonu süpürge vileda toz yaptınmı yeterli oluyor zaten çünkü halıların tüyleri her yerde geziyor maşallah eşyalar yeni halılar yeni çok toz oluyor.. sen nasıl yapıyosun?

hımm anladım canım hakkınızda hayırlısı olsun ne diyelim dediğim gibi dr bi danış ben qlairistadan memnunum

kızlar test yaptım negatıf cıktı ama adetımı beklıyorum hala bakalım ama hamıle degılım sanırım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…