Vefasız Eş

gmzkya

Üye
Kayıtlı Üye
30 Aralık 2021
62
14
8
Arkadaşlar Merhaba daha önce de konu açmıştım lütfen yargılamayın hem konuşmak hem kararımdan emin olmak istiyorum
Biliyorsunuz bayram geldi bu arada hepinize iyi bayramlar diliyorum. Benim eşim askeri personel tayinciyiz başka bir ilde bulunduğum il ile memleketim arası 22 saat sürüyor . Eşim diye tabir ettiğim insan ailesine 1 saatlik yakınlıkta oturuyor.2 haftalık izine çıktı ailesinin yanına gidiyor bugün bayramı falan orada geçirecek ben evdeyim kendi aileme 3 gün için gitti falan dedim söylemedim uzun kalacağını çünkü annem biz seni ona emanet ettik seni niye bırakıyor orada tanıdık yok başına bişey gelse arayacak yok diyor. Ben boşanmayı düşünüyorum sadece emin olmak istiyorum siz böyle bir durumda ne yaparsınız ?

Bu şekilde davranmasının sizi ne kadar üzdüğünü konuştunuz mu? Siz ailenize bir şey belli etmedikçe daha çok yapacaktır anlıyorum bilinmesin düzelsin istiyorsunuzdur ancak o iş öyle olmuyor. Çıkın gidin siz de. Ailenizin değil sizin düşüncenizin önemli olduğunu önce siz anlayın ki karşı taraf da size kötü hissettirdiğinde bunun karşısında ciddi sonuçlarla karşılaşabileceğini bir an önce fark etsin. Dilerim probleminiz çözülür

Siz neden gitmediniz beraber? Uzun tatillerde sizin ailenize, kısa tatillerde eşinizin ailesine gitmeyi teklif ettiniz mi? İki hafta izin alabiliyorsa size gidebilirdiniz.

Bu şekilde davranmasının sizi ne kadar üzdüğünü konuştunuz mu? Siz ailenize bir şey belli etmedikçe daha çok yapacaktır anlıyorum bilinmesin düzelsin istiyorsunuzdur ancak o iş öyle olmuyor. Çıkın gidin siz de. Ailenizin değil sizin düşüncenizin önemli olduğunu önce siz anlayın ki karşı taraf da size kötü hissettirdiğinde bunun karşısında ciddi sonuçlarla karşılaşabileceğini bir an önce fark etsin. Dilerim probleminiz çözülür
Bana zaten sen ailenin yanına git ben ailemi eve getireceğim biraz burada kalacağız sonra geri götüreceğim dedi bende inatlaştım biraz ben her ailemin yanına gittiğimde onları buraya getiriyor

ne demek 2 hafta bilmediğiniz bir ilde yalnız kalacaksınız?

neden ailenize bu evlilik yüzünden yalan söylüyorsunuz ki?

anlatın babanıza durumu, böyle böyle beni bırakıp gitti, ben gitsem ailesini getirecekmiş istemeyince yalnız kalıyorum diyin.

emin olmaya çalışıyorsunuz sanırım ama eşiniz sanki sizi yıldırmaya çalışıyor. üzmeyin boşuna kendinizi.

Dünyaya 1 kere geliyoruz, o da üzülmeye değil!

Bana zaten sen ailenin yanına git ben ailemi eve getireceğim biraz burada kalacağız sonra geri götüreceğim dedi bende inatlaştım biraz ben her ailemin yanına gittiğimde onları buraya getiriyor

Bence inat sizin icin yararli olmayacaksa, inatlasmanizin bir anlami yok. Gidip ailenizin yaninda guzelce bayram kutlamak varken, bir basiniza evi beklemenin anlami ne ki?

Arkadaşlar Merhaba daha önce de konu açmıştım lütfen yargılamayın hem konuşmak hem kararımdan emin olmak istiyorum
Biliyorsunuz bayram geldi bu arada hepinize iyi bayramlar diliyorum. Benim eşim askeri personel tayinciyiz başka bir ilde bulunduğum il ile memleketim arası 22 saat sürüyor . Eşim diye tabir ettiğim insan ailesine 1 saatlik yakınlıkta oturuyor.2 haftalık izine çıktı ailesinin yanına gidiyor bugün bayramı falan orada geçirecek ben evdeyim kendi aileme 3 gün için gitti falan dedim söylemedim uzun kalacağını çünkü annem biz seni ona emanet ettik seni niye bırakıyor orada tanıdık yok başına bişey gelse arayacak yok diyor. Ben boşanmayı düşünüyorum sadece emin olmak istiyorum siz böyle bir durumda ne yaparsınız ?

Bosanmayi dusunuyorum demissiniz ama esiniz coktan sizi gozden cikarmis gibi. Sizi uzmek istemem ama siz emin olmak isterken esinizin sizi yok saymasi cok agir degil mi? Evlilik iki kisiliktir siz boyle emin olmak istiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz, bosanmayi dusunuyorum derken adam siz yokmussunuz gibi davraniyor. Sanki bosanmaniz icin her seyi yapiyor siz dusunuyorsunuz gibi. Cok uzucu bir durum.

ne demek 2 hafta bilmediğiniz bir ilde yalnız kalacaksınız?

neden ailenize bu evlilik yüzünden yalan söylüyorsunuz ki?

anlatın babanıza durumu, böyle böyle beni bırakıp gitti, ben gitsem ailesini getirecekmiş istemeyince yalnız kalıyorum diyin.

emin olmaya çalışıyorsunuz sanırım ama eşiniz sanki sizi yıldırmaya çalışıyor. üzmeyin boşuna kendinizi.

Dünyaya 1 kere geliyoruz, o da üzülmeye değil!
O kadar üzgünüm ki şuan bana kullanmadığı parfümlerini deodorantlarını alıyor gömlekler falan ağlamamak için kırmamak için kendimi zor tutuyorum

Çok saçma geldi eşiniz size ailenin yanına git ben kendi ailemi getiricem eve diyor ailesini görmek isteyen adam gider görür ayrıca sizi günlerce evde tek bırakmak ne demek hele ki bayramda ? Gider bi iki gece kalır gelir ki ben onu bile istemem onunla giderdim ya da gitme derdim. Bilmiyorum aranızda baya sorun var gibi görünüyor bi şeyler kopmuş belli ki üzülerek söylüyorum eşinizin umrunda bile değilsiniz :/

2 hafta yalnız kalınca ölmezsiniz korkmayın. Bisey olursa ararsınız polisi, ambulansı,taksiyi. Bu kadar korkak olmayın.
Eşinizde yılda 2 hafta ailesini göruversin abartmayın. Siz niye ailenizin yanına gitmiyorsunuz?
Sadece ailenin yanına git ailemi getireceğim cümlesi tuhaf geldi. Zaten gidip görüyor getirmek ne alaka.

Kac yıllıkevlısınız . Bende gıtmek ıstemıyorum 10 15 gun esım aılesıne gıdıyor valla kafam rahat ..sız neden kalamıyorsunuz ne ıhtıyacınız olacakkı..
Gıderken sıze para kart vs ıcın para bırakmıyormu ne guzel ıste yıyın ıcın gezın tozun
Ben oraya takılmazdımda ben yokken benım gorusmedıgım ınsanlar benım evıme gıremezler buna asla ızın vermezdım
O daha sacma bişey ..
Ortada kavga cıkacaksa bundan dolayı cıksın😅

Bu meslek gruplarından bir erkeği de şöyle iyi bi eş olarak görelim ya…

Ben tek kalmanızda korkacağınız bir durum yok olarak düşünüyorum. Asıl sıkıntı eşinizin sizi yollayıp ailesini getirmesi. Kaç yaşındasınız? Çalışıyor musunuz?

Yemin ederim yazık yaa. Erkekler annesinin eteğinin dibinden ayrılamicaksa, bırak arayı bulmayı herşeyi daha beter hale getirceklerse neden evlenirler ki.
Gerçekten hemen boşan et demeyi sevmiyorum ama bu erkekler düzelmez. 2 haftalık izni var ve sizi tek bırakıp annesinin yanına gidiyo öyle mi🤦‍♀️ tabiiki gidebilir bu arada ama önce karısıyla vakit geçirir, evlilik hayatı olması gerektiği özveride ve süreçte olur, karısını da alır gitmek istiyosa gider. Böylesi çok saçma

Ya iyi de görüşmüyormuşsunuz ailesiyle, o da ailesini hayatından çıkaracak değil ki illa beraber gidelim deseler yine suç olur, kendi gitmiş sizi de bırakmış kafanız rahat ne güzel, çok anlayamadım sorunu :KK43:

he şunu önerebilirsiniz, 3-4 gün erken dönsün kafa dinlemeye bi yerlere gidin

Bence hiç bekleme sen de kendi ailenin yanına git . Sakın hamile kalmaya çalışma . Altının vs varsa güvenli bir yere koy . Çalışmıyorsan da muhakkak kendine bir iş bul.
Ailesiyle görüşmüyorsunuz O muhakkak yalnız gidecekti ama belki beraber kısa bir tatile gidebilirdiniz . Bilmiyorum böyle yürümeyeceği çok açık . A

1 saatlik mesafede 2 hafta kalması çok saçma, uzak olsa normal derdim. Sen git ailem gelecek ayrı saçma orası senin evin daha neler. Eşinin ailesiyle küslüğünüzde eşin ailesine hak veriyor. Bu şekilde tepki koyuyor kendince. Ama böyle evlilik de yürümez. Resmen yok sayılıyorsun. Eşinin ailesi ile olan problem ne neden hiç görüşmeyecek noktaya geldiniz.

Kendi ailesini eve getirip, sizi görmeden geri mi dönecek??? 😮

Back
X