Vefasız Eş

olmaz böyle, yaptigi cok yanlis.
diger izin günlerinde napiyor, yillik izin kullandiginda mesela? o zaman da mi ailesinin yanina gidiyor?
Yok evde uyuyor tv izliyor oyun oynuyor sigara içiyor izin günlerinde aktiviteleri

Yok hamilelik yok zaten altınımda yok ev aldı tüm altınımla ya gitmesi gerçekten sorun değil bayramda gitseydi 2 gün kalsaydı gelseydi ben burada yalnızım arkadaşım yok kimsem yok ya insan bunu düşünmez mi
Nerede yaşıyorsunuz

Söyledim de o çoktan planını yapmış bana bayramda ben ailemin yanına gideceğim dedi bitti
Size saygı duymayan bir kocanız var üzgünüm. Zaten bayramlarda çalışıyor diyorsunuz boş kaldığı bayramda sizinle olmak için can atması lazım daha yeni evli sayılırsınız. Diğer konularda nasıl peki? Hep böyle inatçı ve düşüncesiz mi?

Bunların hiç biri eşinin ailesiyle neden görüşmüyorsunun cevabı değil? Bayramda davet olmaz ki 1 saatlik mesafe. Hani ne yaptılar da bu noktaya geldiniz. Çünkü sadece canın istemediği için görüşmüyorsan eşin haklı. Ama sana bi kabahatleri olduysa sen haklısın. Bü yüzden objektif yorum alabilmek için ailesiyle problemini anlatman çok önemli.
Beni istemiyorlar biz geçen yıl boşanma kararı aldık ben ailemin yanına döndüm sonra beni ezdirmeyeceğini hep yanımda olacağını söyledi babama söz verdi geri geldim . Benim için bu evden içeri giremez dedi ben bilmiyorum daha neler konuşuyor benim zamanında evime geldiler yine o zaman aileme yakın şehirde oturuyordum 6 gün kaldılar eşimi ikna ettiler boşanmaya gittiler

Size saygı duymayan bir kocanız var üzgünüm. Zaten bayramlarda çalışıyor diyorsunuz boş kaldığı bayramda sizinle olmak için can atması lazım daha yeni evli sayılırsınız. Diğer konularda nasıl peki? Hep böyle inatçı ve düşüncesiz mi?
Hep böyle inatçı düşüncesiz evlilik ahlakı oturmamış 36 yaşında

Beni istemiyorlar biz geçen yıl boşanma kararı aldık ben ailemin yanına döndüm sonra beni ezdirmeyeceğini hep yanımda olacağını söyledi babama söz verdi geri geldim . Benim için bu evden içeri giremez dedi ben bilmiyorum daha neler konuşuyor benim zamanında evime geldiler yine o zaman aileme yakın şehirde oturuyordum 6 gün kaldılar eşimi ikna ettiler boşanmaya gittiler
Bu eve gelemez diyen kayın aile mi? O zaman sen haklısın tabiki. Seni istemiyorlar ama eşin bütün tatili orda geçiriyor seni yalnız bırakarak.

Ben her gece dua ediyorum Allaha , bazı şeyleri görmem için Allah bunları yaşatıyor işte
Yaşınız çok genç, bölümünüz ne bilmiyorum ama sıkı bir çalışmayla atanır yepyenj bir hayat kurarsınız kendinize. Böyle davranışlara layık görmeyin kendinizi emin olun çok iyi eşler var dışarıda. İncelik nedir bilmeyen bir adam için ömrünüzü çürütmeye değmez.

Evet o söylüyor . Benim eşim anne kuzusu bunu geç anladım gördüm
Valla bu böyle devam etmez. Konuş eşinle. Ailenle aramızda denge kuramıyorsun. Bi tarafı tutup bi tarafı atıyorsun. Böyle evlilik olmaz. Ya ayrılalım ya da davranışlarına çeki düzen ver. Böyle devam ederse de gerçekten ayrıl gerçekten böyle evlilik olmaz.

Eşinizin ailesiyle görüşmüyormuşsunuz siz gitmiyorsunuz diye o da mı gitmesin? Eş ailesiyle görüşmüyorsunuz diye yapıyorum bu yorumu. Normalde siz neden gitmediniz derdim. Senede iki hafta yahu. Zaten askeri personelle evlenirken sürekli dizinizin dibinde olacağını düşünmüyordunuz sanırım. Ayrıca siz niye eşinize emanetsiniz kendi kendinizi koruyamıyor musunuz? 2 hafta yalnız kalabilir gayet yetişkin bir kadın.

ne demek 2 hafta bilmediğiniz bir ilde yalnız kalacaksınız?

neden ailenize bu evlilik yüzünden yalan söylüyorsunuz ki?

anlatın babanıza durumu, böyle böyle beni bırakıp gitti, ben gitsem ailesini getirecekmiş istemeyince yalnız kalıyorum diyin.

emin olmaya çalışıyorsunuz sanırım ama eşiniz sanki sizi yıldırmaya çalışıyor. üzmeyin boşuna kendinizi.

Dünyaya 1 kere geliyoruz, o da üzülmeye değil!

O kadar üzgünüm ki şuan bana kullanmadığı parfümlerini deodorantlarını alıyor gömlekler falan ağlamamak için kırmamak için kendimi zor tutuyorum
O kadar üzüldüm ki adınıza olaylar benzer olmasa da ben de yaşamıştım malesef bu yıldırma gerçekten vazgeçmeniz için siz bırakın gidin ki kendisi bitirmiş olmasın böylelikle sağa sola kendi bıraktı gitti ben napıyım diyebilsin. Eğer böyle devam ederseniz çok daha fazla üzüleceksiniz daha çok canınız yanacak o gömlekleri vs de giyecek fotoğraflar da çekinip koyacak hayatına bakacak yani malesef

Ailesi icin karısını tepen adam icin 1 gününüzü harcamaya degmez. Adam olan adamin yapacagi sey 1 hafta izin varsa , esinin ailesine de gidilemjyorsa o surede esiyle basbasa birseyler ayarlamaktir. 1 saatlik mesafedeki ailesini izne cikmadigi zamanlar da gorebilir zaten

Kararsız kalınacak bişey yok. Bana karımı yok diyo aklınca. Diğer gelen burnundan fitil fitil getirince konuşsun bide. boşan

1 saatlik mesafede ailenin yanında iki hafta kalınmaz. Hadi bir hafta kal bir haftayı da eşinle geçir. Kendi kızım olsa boşan derdim. Bu tipler nedense hep belli bir meslek grubunda oluyor. Çok denk geldim çevremde. Düzelen görmedim. Aile böyle olunmuyor. Siz kendinizi üzmeyin böyle tipler için inanın değmiyor. Ne karar verirseniz verin kendinize bir hayat kurun. Evli kalsanız da onun sizi mutsuz edemeyeceği bir iradeye sahip olun. Hasta ederler bunlar insanı. Ki gönlümdne geçen böyle tiplerle hiç bir insan evladı evlenmesin, kalsınlar ortada.

Arkadaşlar Merhaba daha önce de konu açmıştım lütfen yargılamayın hem konuşmak hem kararımdan emin olmak istiyorum
Biliyorsunuz bayram geldi bu arada hepinize iyi bayramlar diliyorum. Benim eşim askeri personel tayinciyiz başka bir ilde bulunduğum il ile memleketim arası 22 saat sürüyor . Eşim diye tabir ettiğim insan ailesine 1 saatlik yakınlıkta oturuyor.2 haftalık izine çıktı ailesinin yanına gidiyor bugün bayramı falan orada geçirecek ben evdeyim kendi aileme 3 gün için gitti falan dedim söylemedim uzun kalacağını çünkü annem biz seni ona emanet ettik seni niye bırakıyor orada tanıdık yok başına bişey gelse arayacak yok diyor. Ben boşanmayı düşünüyorum sadece emin olmak istiyorum siz böyle bir durumda ne yaparsınız ?
Eşiniz neyin inatlaşmasını yapıyor? Resmen ben annemlere gidiyorum, onları alıp getireceğim geldiğimizde evde olma diyor. Sizi yok sayıyor. Ya eşyalarınızı toplayıp gidip bu işi bitireceksiniz yada siz de ann ve babanızı çağırın gelsinler ve ne olacaksa olsun. Bu şekilde evlilik olmaz, yok sayılıyorsunuz, eşiniz size saygı göstermiyor, sizi düşünmüyor ve sevmiyor. Lütfen kendinizi düşünün.

Arkadaşlar Merhaba daha önce de konu açmıştım lütfen yargılamayın hem konuşmak hem kararımdan emin olmak istiyorum
Biliyorsunuz bayram geldi bu arada hepinize iyi bayramlar diliyorum. Benim eşim askeri personel tayinciyiz başka bir ilde bulunduğum il ile memleketim arası 22 saat sürüyor . Eşim diye tabir ettiğim insan ailesine 1 saatlik yakınlıkta oturuyor.2 haftalık izine çıktı ailesinin yanına gidiyor bugün bayramı falan orada geçirecek ben evdeyim kendi aileme 3 gün için gitti falan dedim söylemedim uzun kalacağını çünkü annem biz seni ona emanet ettik seni niye bırakıyor orada tanıdık yok başına bişey gelse arayacak yok diyor. Ben boşanmayı düşünüyorum sadece emin olmak istiyorum siz böyle bir durumda ne yaparsınız ?
Ben anlamadım siz eşinizle birlikte yaşıyorsunuz değil mi? Neden tüm iznini orada kullanmayı tercih etti. Aranızda bir sorun vs. mi oldu? Siz neden gitmediniz?

Bana zaten sen ailenin yanına git ben ailemi eve getireceğim biraz burada kalacağız sonra geri götüreceğim dedi bende inatlaştım biraz ben her ailemin yanına gittiğimde onları buraya getiriyor
Haydaa bu yorumu yeni okudum. Sizin eşinizden bir cacık olmaz. Ailenize anlatın bence durumu. Boşanın bu adamdan.

Back
X