Vefasız Eş

Bu meslek gruplarından bir erkeği de şöyle iyi bi eş olarak görelim ya…

Ben tek kalmanızda korkacağınız bir durum yok olarak düşünüyorum. Asıl sıkıntı eşinizin sizi yollayıp ailesini getirmesi. Kaç yaşındasınız? Çalışıyor musunuz?
Çalışmıyorum henüz alım bekliyorum 27 yaşındayım 3 yıllık evliyim

ne demek 2 hafta bilmediğiniz bir ilde yalnız kalacaksınız?

neden ailenize bu evlilik yüzünden yalan söylüyorsunuz ki?

anlatın babanıza durumu, böyle böyle beni bırakıp gitti, ben gitsem ailesini getirecekmiş istemeyince yalnız kalıyorum diyin.

emin olmaya çalışıyorsunuz sanırım ama eşiniz sanki sizi yıldırmaya çalışıyor. üzmeyin boşuna kendinizi.

Dünyaya 1 kere geliyoruz, o da üzülmeye değil!
Çok ağladım beddua etmeyi sevmem ama oruç oruç Allaha havale ediyorum başka ne yapabilirim gitti zaten

Bosanmayi dusunuyorum demissiniz ama esiniz coktan sizi gozden cikarmis gibi. Sizi uzmek istemem ama siz emin olmak isterken esinizin sizi yok saymasi cok agir degil mi? Evlilik iki kisiliktir siz boyle emin olmak istiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz, bosanmayi dusunuyorum derken adam siz yokmussunuz gibi davraniyor. Sanki bosanmaniz icin her seyi yapiyor siz dusunuyorsunuz gibi. Cok uzucu bir durum.
O gelene kadar toplayacağım eşyalarımı aileme de anlatacağım ben onu çok seviyorum her defasında iş stresi diyorum geçer diyorum alttan alayım diyorum ama olmuyor bu yaptığı çok zoruma gitti ben evde Yalnız olmaya alıştım zaten

Çok saçma geldi eşiniz size ailenin yanına git ben kendi ailemi getiricem eve diyor ailesini görmek isteyen adam gider görür ayrıca sizi günlerce evde tek bırakmak ne demek hele ki bayramda ? Gider bi iki gece kalır gelir ki ben onu bile istemem onunla giderdim ya da gitme derdim. Bilmiyorum aranızda baya sorun var gibi görünüyor bi şeyler kopmuş belli ki üzülerek söylüyorum eşinizin umrunda bile değilsiniz :/
Beni dinlemiyor ki git dedi ailenin yanına gitmedim o gitti . Daha giderken bana sende ailenin yanına gitseydin dedi sanki biz sevgiliyiz ben kendi ailemden öncelik eş olarak gördüm bilmiyorum

O gelene kadar toplayacağım eşyalarımı aileme de anlatacağım ben onu çok seviyorum her defasında iş stresi diyorum geçer diyorum alttan alayım diyorum ama olmuyor bu yaptığı çok zoruma gitti ben evde Yalnız olmaya alıştım zaten

sevmeyin sizi sevmeyen insanı.

2 hafta yalnız kalınca ölmezsiniz korkmayın. Bisey olursa ararsınız polisi, ambulansı,taksiyi. Bu kadar korkak olmayın.
Eşinizde yılda 2 hafta ailesini göruversin abartmayın. Siz niye ailenizin yanına gitmiyorsunuz?
Sadece ailenin yanına git ailemi getireceğim cümlesi tuhaf geldi. Zaten gidip görüyor getirmek ne alaka.
Ben Yalnız kalmaya zaten alışkının anne yüreği öyle düşünüyor . Gidip görmesin demedim ben onun bütün gün temizliğini yemeğini ütüsünü yapıyorum her zaman ben yanındayım bu 2 haftalık izinde benimle de vakit geçirsin istemiştim çok mu bu

Bosanmayi dusunuyorum demissiniz ama esiniz coktan sizi gozden cikarmis gibi. Sizi uzmek istemem ama siz emin olmak isterken esinizin sizi yok saymasi cok agir degil mi? Evlilik iki kisiliktir siz boyle emin olmak istiyorum, siz olsaniz ne yapardiniz, bosanmayi dusunuyorum derken adam siz yokmussunuz gibi davraniyor. Sanki bosanmaniz icin her seyi yapiyor siz dusunuyorsunuz gibi. Cok uzucu bir durum.
Bence hiç bekleme sen de kendi ailenin yanına git . Sakın hamile kalmaya çalışma . Altının vs varsa güvenli bir yere koy . Çalışmıyorsan da muhakkak kendine bir iş bul.
Ailesiyle görüşmüyorsunuz O muhakkak yalnız gidecekti ama belki beraber kısa bir tatile gidebilirdiniz . Bilmiyorum böyle yürümeyeceği çok açık . A
y
Kac yıllıkevlısınız . Bende gıtmek ıstemıyorum 10 15 gun esım aılesıne gıdıyor valla kafam rahat ..sız neden kalamıyorsunuz ne ıhtıyacınız olacakkı..
Gıderken sıze para kart vs ıcın para bırakmıyormu ne guzel ıste yıyın ıcın gezın tozun
Ben oraya takılmazdımda ben yokken benım gorusmedıgım ınsanlar benım evıme gıremezler buna asla ızın vermezdım
O daha sacma bişey ..
Ortada kavga cıkacaksa bundan dolayı cıksın😅
3 yıllık

1 saatlik mesafede 2 hafta kalması çok saçma, uzak olsa normal derdim. Sen git ailem gelecek ayrı saçma orası senin evin daha neler. Eşinin ailesiyle küslüğünüzde eşin ailesine hak veriyor. Bu şekilde tepki koyuyor kendince. Ama böyle evlilik de yürümez. Resmen yok sayılıyorsun. Eşinin ailesi ile olan problem ne neden hiç görüşmeyecek noktaya geldiniz.

1 saatlik mesafede 2 hafta kalması çok saçma, uzak olsa normal derdim. Sen git ailem gelecek ayrı saçma orası senin evin daha neler. Eşinin ailesiyle küslüğünüzde eşin ailesine hak veriyor. Bu şekilde tepki koyuyor kendince. Ama böyle evlilik de yürümez. Resmen yok sayılıyorsun. Eşinin ailesi ile olan problem ne neden hiç görüşmeyecek noktaya geldiniz.
Ben her gittiğimde buraya geliyorlar benim eşyalarımı kullanıyorlar saçma sapan şeyler getiriyorlar eve yağ şeker onları peçete tuvalet kağıdı hatta benim eşyalarımı kullanmıyorlar yani bilmiyorum kendinin de kızı var o kadar iyi insan olsalar zaten bayram da gel derler ben hiç bayramı eşimle geçirmedim 3 Yıldır evliyim işe giderdi izinler hep iptal olurdı

Sizde eşinizle gitseydiniz ya da kendi ailenize gitseydiniz neden yalnız kalıyorsunuz bayramda? Araniz mi bozuk bunu inat için mi yapıyor ?

Bence hiç bekleme sen de kendi ailenin yanına git . Sakın hamile kalmaya çalışma . Altının vs varsa güvenli bir yere koy . Çalışmıyorsan da muhakkak kendine bir iş bul.
Ailesiyle görüşmüyorsunuz O muhakkak yalnız gidecekti ama belki beraber kısa bir tatile gidebilirdiniz . Bilmiyorum böyle yürümeyeceği çok açık . A
Yok hamilelik yok zaten altınımda yok ev aldı tüm altınımla ya gitmesi gerçekten sorun değil bayramda gitseydi 2 gün kalsaydı gelseydi ben burada yalnızım arkadaşım yok kimsem yok ya insan bunu düşünmez mi

Ya iyi de görüşmüyormuşsunuz ailesiyle, o da ailesini hayatından çıkaracak değil ki illa beraber gidelim deseler yine suç olur, kendi gitmiş sizi de bırakmış kafanız rahat ne güzel, çok anlayamadım sorunu :KK43:

he şunu önerebilirsiniz, 3-4 gün erken dönsün kafa dinlemeye bi yerlere gidin
Ben birlikte gitmem zaten sadece bu bayram birlikte olalım gitsin sonra gelsin 1 haftada benimle olsun istedim

Yemin ederim yazık yaa. Erkekler annesinin eteğinin dibinden ayrılamicaksa, bırak arayı bulmayı herşeyi daha beter hale getirceklerse neden evlenirler ki.
Gerçekten hemen boşan et demeyi sevmiyorum ama bu erkekler düzelmez. 2 haftalık izni var ve sizi tek bırakıp annesinin yanına gidiyo öyle mi🤦‍♀️ tabiiki gidebilir bu arada ama önce karısıyla vakit geçirir, evlilik hayatı olması gerektiği özveride ve süreçte olur, karısını da alır gitmek istiyosa gider. Böylesi çok saçma
Bana değer vermiyor ben hayatında zaten en alt kategorilerdeyim bugün net olarak anladım zaten

Çok saçma geldi eşiniz size ailenin yanına git ben kendi ailemi getiricem eve diyor ailesini görmek isteyen adam gider görür ayrıca sizi günlerce evde tek bırakmak ne demek hele ki bayramda ? Gider bi iki gece kalır gelir ki ben onu bile istemem onunla giderdim ya da gitme derdim. Bilmiyorum aranızda baya sorun var gibi görünüyor bi şeyler kopmuş belli ki üzülerek söylüyorum eşinizin umrunda bile değilsiniz :/
Haklısınız bende anladım bugün Allah büyük

olmaz böyle, yaptigi cok yanlis.
diger izin günlerinde napiyor, yillik izin kullandiginda mesela? o zaman da mi ailesinin yanina gidiyor?

Ben her gittiğimde buraya geliyorlar benim eşyalarımı kullanıyorlar saçma sapan şeyler getiriyorlar eve yağ şeker onları peçete tuvalet kağıdı hatta benim eşyalarımı kullanmıyorlar yani bilmiyorum kendinin de kızı var o kadar iyi insan olsalar zaten bayram da gel derler ben hiç bayramı eşimle geçirmedim 3 Yıldır evliyim işe giderdi izinler hep iptal olurdı
Bunların hiç biri eşinin ailesiyle neden görüşmüyorsunun cevabı değil? Bayramda davet olmaz ki 1 saatlik mesafe. Hani ne yaptılar da bu noktaya geldiniz. Çünkü sadece canın istemediği için görüşmüyorsan eşin haklı. Ama sana bi kabahatleri olduysa sen haklısın. Bü yüzden objektif yorum alabilmek için ailesiyle problemini anlatman çok önemli.

Back
X