Aynı şeyi ben de yazdım ama konu sahibi pek önemsemedi sanırım bu fikri.
Bir beyanda bulunmadı:44:
estağfirullah önemsememek olur mu. çok teşekkür ederim bu şekilde yapacağım aileleri yazma konusunda nişanlım ikna olmazsa.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aynı şeyi ben de yazdım ama konu sahibi pek önemsemedi sanırım bu fikri.
Bir beyanda bulunmadı:44:
kızlar bende bu konuda hakkında muzdaribin arkadaşn konusunu meşgül etmek istemem ama bende napıcamı bilmiyorum ve sen bence yazdırmakla iyi yapıyrsun sonuçta çok çok emek var üzerinde bence davetiyede olmalı pek sen benim durumu söyliyeyim öğrende daha ne vahim durumdayım
benim annem babamla boşandı 2,5 senedir üvey babamla evli biz baba diyoruz bakıyor saolsun iyidir hoştur daha 2,5 yıl çok yeni babamda sağ ben napıcam annem öz babanı yazmayalım diyor üveyi yazalım diyor anne bende küsmesin hiç üvey babam ama ben babamın kanını taşıyorum dedim (babam bize bakamadı) ama olmaz dedi ben şimdi napcam bende senin gibi düşündüm ikiside yazsın ikisinide atamam babam aramadı sormadı kısa sürede olsa üvey babam toparladı bizi saolsun..
şu şekilde geçiriyorum aklımdan ama ayıplanmak istemiyorum malum 800 kişi görücek bu davetiyeyi
ailesi
kumru- şahin özsu
ali kemal koyuncu
nasıl olurr banada yardımcı olun
bence tam yerinde olur, çok iyi düşünmüşsün canım. aynen yaptır. dünya hali ne olacağı belli olmaz. hem bu hayatta herşey karşılıklımı? o sana belki babalık görevini tam yapamadı ama sen ona olan evlatlık görevini yap. sonradan pişman olsan da fayda etmez.
bence tam yerinde olur, çok iyi düşünmüşsün canım. aynen yaptır. dünya hali ne olacağı belli olmaz. hem bu hayatta herşey karşılıklımı? o sana belki babalık görevini tam yapamadı ama sen ona olan evlatlık görevini yap. sonradan pişman olsan da fayda etmez.
bu arada
kumru- şahin özsu (anne - üvey baba)
ali kemal koyuncu (öz baba)
diye düşündüm bu şekilde dimi canım?
tatlım üvey annenin başka çocuğu var mı? eğer varsa belki anlayışına sığınıp onun adını yazdırmayabilirsin. ama eğer yokse sizide 16 yaşından bu yana büyütmüş yazdıklarından anladığım kadarıylada size iyi bir annelik etmiş. bence en sağlıklı kararı babana danışarak verebilirsin tatlım. benim fikrim yazılmayı hakettiğini düşünüyorsan üste annenin adını örneğin:
Zeynep Yenilmez (merhum)
Rıza & Ayşe Yenilmez
gibi..
şeklinde yazdırabilirsin. Annen kesinlikle üstte olmalı bana göre.
o zaman davetiyeye üvey anne ve babanın adı yazılcak altınada parantezle annenin ismi yani ;
Üvey Anne-Baba
(merhum anne)
şeklinde...
en mantıklısı bu gibi geldi![]()
Canım üçünün isminin de davetiyede bulunmasını istiyorsun.Şu şekilde de yazdırabilirsin.Annenin ismi üstte olacak şekilde:
Annen
Baban Üvey annen
tatlım üvey annenin başka çocuğu var mı? eğer varsa belki anlayışına sığınıp onun adını yazdırmayabilirsin. ama eğer yokse sizide 16 yaşından bu yana büyütmüş yazdıklarından anladığım kadarıylada size iyi bir annelik etmiş. bence en sağlıklı kararı babana danışarak verebilirsin tatlım. benim fikrim yazılmayı hakettiğini düşünüyorsan üste annenin adını örneğin:
Zeynep Yenilmez (merhum)
Rıza & Ayşe Yenilmez
gibi..
şeklinde yazdırabilirsin. Annen kesinlikle üstte olmalı bana göre.
kızlar bende bu konuda hakkında muzdaribin arkadaşn konusunu meşgül etmek istemem ama bende napıcamı bilmiyorum ve sen bence yazdırmakla iyi yapıyrsun sonuçta çok çok emek var üzerinde bence davetiyede olmalı pek sen benim durumu söyliyeyim öğrende daha ne vahim durumdayım
benim annem babamla boşandı 2,5 senedir üvey babamla evli biz baba diyoruz bakıyor saolsun iyidir hoştur daha 2,5 yıl çok yeni babamda sağ ben napıcam annem öz babanı yazmayalım diyor üveyi yazalım diyor anne bende küsmesin hiç üvey babam ama ben babamın kanını taşıyorum dedim (babam bize bakamadı) ama olmaz dedi ben şimdi napcam bende senin gibi düşündüm ikiside yazsın ikisinide atamam babam aramadı sormadı kısa sürede olsa üvey babam toparladı bizi saolsun..
şu şekilde geçiriyorum aklımdan ama ayıplanmak istemiyorum malum 800 kişi görücek bu davetiyeyi
ailesi
kumru- şahin özsu
ali kemal koyuncu
nasıl olurr banada yardımcı olun
Ay... Neden bilmiyorum ama, ağlayasım geldi benim.
Bir an davetiye gözümde canlandı, böyle bir üzüldüm.
Başın sağolsun öncelikle.
Ne güzel ve ne mutlu ki, cici annen sizi öz evladından ayırmamış. Ne mutlu, ne güzel anıyorsun öyle ... Çok hoşuma gitti.
Bence Babası ...... ve Anneleri Ayşe(merhum)& Fatma. Şeklinde olabilir.
http://www.photoshopmagazin.com/forum/uploads/pm0707/20070807_144643_davetiye1.jpg
Canım bak, böyle bir davetiye buldum. Böyle yapabilirsin, sadece senin isim yerinde iki tane bayan ismi olucak. Onu da ayşe&fatma şeklinde ayarlayabilirsin.
teşekkür ederim canım.. Allah kimseyi annesinden, babasından ayırmasın, ama bizim gibi bir olay başına gelenlere de bize nasip olan gibi bir abla/abi nasip eylesin. önerine gelince o tarz bişey yapacağım