- 23 Ağustos 2012
- 51.843
- En iyi cevaplar
- 1
- 241.450
- 898
- Konu Sahibi Kekimiyebeniyeme
-
Zaten %99 arabayi vermek istemeyecekler bana sorarsan. Kaynana cadisi hemen baban arabalardan birisini versin demis. Yillarca yuzyuze bakacaklar, hem konu sahibinin isi yok yeri gelecek belki ekstra maddi destek olacaklar, kopruleri hemen yikmasin derim. Birde bu kaynananin fikri, bakalim kayinpeder ayni fikirde mi. Konu sahibi ehliyeti alinca once guzellikle istesin. Olmazsa cikarir arabayi birde bunun sonrasi var. Birisi ozel mulkume girdi diye polis cagiracak, konu sahibi arabami caldilar geri aldim diyecek. Ugras dur isin yoksa.
1 ay sonra direksiyon sinavim var.O zamanı bekleyeyim diyorumKonu sahibesi bence ehliyeti olan bir arkadaş, akraba kim varsa bulsun arabanın başına bir iş gelmeden alsın. garaj olmasın ne olacak apartmanın önüne park eder.
Bir tane kız kardeşi var.Evet bı daire eder.Kayinvalidem evden çık diyecek bir insan değil hakkını yemeyeyim.Tabi yine de ev konusunda benim de planlarım var kendimce...Konu sahibi,çocuklarınız kaç yaşında ?
Eşinizin başka kardeşleri var mı? Arabaya çökmek isteyebilecek potansiyelde?
Araç ne segment araç? Satıp ev alınabilecek türden mi yoksa ayağımı yerden kessin türden mi?
Ömür boyu kayınvalidenin evinde kira vermeden oturamazsınız belki ,ileride kendi evinize ihtiyaç duyabilirsiniz. Peşinat yapılır araba pahalıysa .
Çocuklarımın biri 16 aylık diğeri 4 yaşindaBir tane kız kardeşi var.Evet bı daire eder.Kayinvalidem evden çık diyecek bir insan değil hakkını yemeyeyim.Tabi yine de ev konusunda benim de planlarım var kendimce...
Başınız sağolsun. Eşinize ait olan tüm mal varlığı sizin ve çocuklarınızın olur kanunen bu böyledir. Yani içiniz rahat olsun alamazlar. Zaten avukata gitseydiniz direk oda bu bilgileri verirdi size.Merhaba arkadaşlar.Benim eşim 10 ay önce vefat etti.İki küçük çocuğum var.Eşimden miras olarak bı araba kaldi.Eşimin ailesinin maddi durumları oldukça iyi.Benim sorunum şu ki ben aslında öğretmenim fakat atanamadim ve malesef kendi ayaklarımın üzerinde durmadan evlenmiş bulundum.Üzerimde de hep bunun ezikliğini hissettim.Sirf bu yüzden de eşimin ailesini hep alttan aldım evliliğim boyunca ve bir çöp bile istemedim neredeyse evliliğim boyunca.Evlendikten sonra da çolukçocuk vs derken doğru dürüst kpss çalisamadim haliyle.Eşimin arabası da;eşimin ailesinin birikimi,eşimin kendi çalıştığının birikimi ve dugundeki altınlar ve paralarla alındı.Kanunen de benim ve çocuklarimin hakki.Ama ben sırf ev hanımı olduğum için ve eşimin ailesinin de katkısı olduğu için arabayı tümüyle sahiplenmeye hakkım olup olmadığı konusunda tereddüt ediyorum.Bu arada tekrar belirteyim eşimin ailesi zengin ve arabayı kullanmiyorlar.Ama araba onların garajında bekliyor 10 aydir.Sizce benim bu arabayı kendiminmiş gibi tümüyle sahiplenmeye hakkım var mi
Başınız sağolsun öncelikle. Bu kadar ince düşünmeyin sizi çok üzerler. Tabii ki sizin ve çocuklarınızın hakkı. Ev hanımları bir işe yaramıyor mu bu zihniyetten kurtulun, siz olmasanız o evin düzeni olmazdı,iki çocuk büyütüyorsunuz üstelik. Gönlünüz rahat olsun eşinizin ailesinin ihtiyacı bile yokmuş zaten.Arkadaşlar benim sorunum işin hukuki boyutu değil orada bı sıkıntı yok.Tamamen benim ve çocuklarının hakki.Fakat yarın bı gün kayınvalidem araba da bizim de hakkımız var onu sen mi çalışıp aldın hakkımızı helal etmeyiz derlerse haklı olur mu sizce? Bide evet dul ve yetim aylığı aliyorum
Allah bağışlasın . Başınız sağolsun. Kaynanaya da pek güvenmeyin,bugün çık demez yarın diyebilir . Kızı varmış,tüm mirasını ona bağlamak isteyebilir .Çocuklarımın biri 16 aylık diğeri 4 yaşinda
Kayinvalidemle hala görüşüyoruz.Gidip geliyoruz birbirimize.Fakat bu konudaki tutumları bana garip geliyor.Aslinda kendilerinin demesi gerekmez mi kızım ehliyet al hem bizide getirip götürürsün sen de gideceğin yere rahat gider gelirsin.Ayrica annemlerin evi uzak gideceğim zaman ya kardeşim beni alıyor beraber gidiyoruz yada iki ufak çocukla otobüse biniyorum birileri yer verirse oturuyorum artık...
Çocuklarınız büyüyene kadar araba garajda duramaz ki zaten.Çocuklarımın biri 16 aylık diğeri 4 yaşinda
Onlar daha siz hiçbir şey demeden kızım araç senin istediğin zaman alabilirsin demeliler.Merhaba arkadaşlar.Benim eşim 10 ay önce vefat etti.İki küçük çocuğum var.Eşimden miras olarak bı araba kaldi.Eşimin ailesinin maddi durumları oldukça iyi.Benim sorunum şu ki ben aslında öğretmenim fakat atanamadim ve malesef kendi ayaklarımın üzerinde durmadan evlenmiş bulundum.Üzerimde de hep bunun ezikliğini hissettim.Sirf bu yüzden de eşimin ailesini hep alttan aldım evliliğim boyunca ve bir çöp bile istemedim neredeyse evliliğim boyunca.Evlendikten sonra da çolukçocuk vs derken doğru dürüst kpss çalisamadim haliyle.Eşimin arabası da;eşimin ailesinin birikimi,eşimin kendi çalıştığının birikimi ve dugundeki altınlar ve paralarla alındı.Kanunen de benim ve çocuklarimin hakki.Ama ben sırf ev hanımı olduğum için ve eşimin ailesinin de katkısı olduğu için arabayı tümüyle sahiplenmeye hakkım olup olmadığı konusunda tereddüt ediyorum.Bu arada tekrar belirteyim eşimin ailesi zengin ve arabayı kullanmiyorlar.Ama araba onların garajında bekliyor 10 aydir.Sizce benim bu arabayı kendiminmiş gibi tümüyle sahiplenmeye hakkım var mi
Siz de boş durmadınız evde çocuklarınızı büyüttünüz ne demek hakkınız yok!!Arkadaşlar benim sorunum işin hukuki boyutu değil orada bı sıkıntı yok.Tamamen benim ve çocuklarının hakki.Fakat yarın bı gün kayınvalidem araba da bizim de hakkımız var onu sen mi çalışıp aldın hakkımızı helal etmeyiz derlerse haklı olur mu sizce? Bide evet dul ve yetim aylığı aliyorum
başınız sağolsun öncelikle. Fakat şöyle birşey var uzun süre kullanılmayan araçların çoğu çürüyor. Çocuklarınız küçükmüş anladığım kadarıyla nerden baksanız arabayı 15 yıl gibi bir süre kullanmadıktan sonra eski performansı olmayacaktır. Arabayı kullanın, çocuklarınızın vakti geldiğinde satar daha yenisini alırsınız. Bir araba garajda kullanılmadan yıllarca beklemez.Teşekkür ederim.Aslinda haklısınız ama şöyle bi durum var :Bundan bı kaç ay önce ben babamla direksiyon çalışıyordum ve bunu kayinvalideme söyledim.O da dediki "Babanın iki arabası var birini verir.O araba çocukları bekleyecek."O an üzerinde durmadim.Acisina verdim.Fakat kayınvalidem normalde çok baskın bı karakterdir,herşeye karışır herkesi yönlendirmek ister.Bu araba konusunda ise tamamen kulağının üstüne yatıyor sanki öyle bı mevzu yokmuş gibi davranıyor.Mesela birisi bana ehliyetin var mı ehliyet al falan dediğinde hiç lafa karışmıyor duymazlıktan geliyor.Bu yüzden bende gönlü yokmuş gibi algılıyorum.Ayrica malı da inanılmaz kıymetlidir ...
Onlar daha siz hiçbir şey demeden kızım araç senin istediğin zaman alabilirsin demeliler.
Senin hakkın. Kimsenin hakkı yok. İki yetim var ortada. Hakkını helal etmiyorsa etmesinler. İçin rahat olsun.Arkadaşlar benim sorunum işin hukuki boyutu değil orada bı sıkıntı yok.Tamamen benim ve çocuklarının hakki.Fakat yarın bı gün kayınvalidem araba da bizim de hakkımız var onu sen mi çalışıp aldın hakkımızı helal etmeyiz derlerse haklı olur mu sizce? Bide evet dul ve yetim aylığı aliyorum
Veraset ilamı cikardiniz mi ? Eşinizin malının 4 te 3 çocukların 4 te 1 i sizin kanunlara göre hak talep edemezler.Ama tavsiyem sakın polemik yaşamayın.Cocuklariniz küçükse sabredin.Onlara bakarlar belki.Merhaba arkadaşlar.Benim eşim 10 ay önce vefat etti.İki küçük çocuğum var.Eşimden miras olarak bı araba kaldi.Eşimin ailesinin maddi durumları oldukça iyi.Benim sorunum şu ki ben aslında öğretmenim fakat atanamadim ve malesef kendi ayaklarımın üzerinde durmadan evlenmiş bulundum.Üzerimde de hep bunun ezikliğini hissettim.Sirf bu yüzden de eşimin ailesini hep alttan aldım evliliğim boyunca ve bir çöp bile istemedim neredeyse evliliğim boyunca.Evlendikten sonra da çolukçocuk vs derken doğru dürüst kpss çalisamadim haliyle.Eşimin arabası da;eşimin ailesinin birikimi,eşimin kendi çalıştığının birikimi ve dugundeki altınlar ve paralarla alındı.Kanunen de benim ve çocuklarimin hakki.Ama ben sırf ev hanımı olduğum için ve eşimin ailesinin de katkısı olduğu için arabayı tümüyle sahiplenmeye hakkım olup olmadığı konusunda tereddüt ediyorum.Bu arada tekrar belirteyim eşimin ailesi zengin ve arabayı kullanmiyorlar.Ama araba onların garajında bekliyor 10 aydir.Sizce benim bu arabayı kendiminmiş gibi tümüyle sahiplenmeye hakkım var mi
Benim ablamın eşide vefat etti çalıştığı yerden tazminat verdiler ama çocuğu olmadığı için anne babada aldı araba ablama kaldı çocuk olduğu için size kalacağını düşünüyorum hepsininMerhaba arkadaşlar.Benim eşim 10 ay önce vefat etti.İki küçük çocuğum var.Eşimden miras olarak bı araba kaldi.Eşimin ailesinin maddi durumları oldukça iyi.Benim sorunum şu ki ben aslında öğretmenim fakat atanamadim ve malesef kendi ayaklarımın üzerinde durmadan evlenmiş bulundum.Üzerimde de hep bunun ezikliğini hissettim.Sirf bu yüzden de eşimin ailesini hep alttan aldım evliliğim boyunca ve bir çöp bile istemedim neredeyse evliliğim boyunca.Evlendikten sonra da çolukçocuk vs derken doğru dürüst kpss çalisamadim haliyle.Eşimin arabası da;eşimin ailesinin birikimi,eşimin kendi çalıştığının birikimi ve dugundeki altınlar ve paralarla alındı.Kanunen de benim ve çocuklarimin hakki.Ama ben sırf ev hanımı olduğum için ve eşimin ailesinin de katkısı olduğu için arabayı tümüyle sahiplenmeye hakkım olup olmadığı konusunda tereddüt ediyorum.Bu arada tekrar belirteyim eşimin ailesi zengin ve arabayı kullanmiyorlar.Ama araba onların garajında bekliyor 10 aydir.Sizce benim bu arabayı kendiminmiş gibi tümüyle sahiplenmeye hakkım var mi
Başınız sağolsun öncelikle . Yüzdelik oran ile hesaplanıyordu diye hatırlıyorum ama yeni yönetmelik nedir bilemiyorumMerhaba arkadaşlar.Benim eşim 10 ay önce vefat etti.İki küçük çocuğum var.Eşimden miras olarak bı araba kaldi.Eşimin ailesinin maddi durumları oldukça iyi.Benim sorunum şu ki ben aslında öğretmenim fakat atanamadim ve malesef kendi ayaklarımın üzerinde durmadan evlenmiş bulundum.Üzerimde de hep bunun ezikliğini hissettim.Sirf bu yüzden de eşimin ailesini hep alttan aldım evliliğim boyunca ve bir çöp bile istemedim neredeyse evliliğim boyunca.Evlendikten sonra da çolukçocuk vs derken doğru dürüst kpss çalisamadim haliyle.Eşimin arabası da;eşimin ailesinin birikimi,eşimin kendi çalıştığının birikimi ve dugundeki altınlar ve paralarla alındı.Kanunen de benim ve çocuklarimin hakki.Ama ben sırf ev hanımı olduğum için ve eşimin ailesinin de katkısı olduğu için arabayı tümüyle sahiplenmeye hakkım olup olmadığı konusunda tereddüt ediyorum.Bu arada tekrar belirteyim eşimin ailesi zengin ve arabayı kullanmiyorlar.Ama araba onların garajında bekliyor 10 aydir.Sizce benim bu arabayı kendiminmiş gibi tümüyle sahiplenmeye hakkım var mi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?