- Konu Sahibi Kekimiyebeniyeme
-
Kadın aslında size vermek istemediğini belirtmiş. Eşinizin üzerine olduğu için birşey yapamazlar. Alın, araba sizin ve çocuklarımızın hakkı.Teşekkür ederim.Aslinda haklısınız ama şöyle bi durum var :Bundan bı kaç ay önce ben babamla direksiyon çalışıyordum ve bunu kayinvalideme söyledim.O da dediki "Babanın iki arabası var birini verir.O araba çocukları bekleyecek."O an üzerinde durmadim.Acisina verdim.Fakat kayınvalidem normalde çok baskın bı karakterdir,herşeye karışır herkesi yönlendirmek ister.Bu araba konusunda ise tamamen kulağının üstüne yatıyor sanki öyle bı mevzu yokmuş gibi davranıyor.Mesela birisi bana ehliyetin var mı ehliyet al falan dediğinde hiç lafa karışmıyor duymazlıktan geliyor.Bu yüzden bende gönlü yokmuş gibi algılıyorum.Ayrica malı da inanılmaz kıymetlidir ...
Pis kadın ya. Bir kere direksiyona oturmamış, size akıl mı veriyor o yaşında birde. Demek ki sizi sadece dış kapının mandalı olarak görüyor. Ona inat alın arabayı. Anahtar kimde bu arada? Size sesini çıkarırsa siz daha çok çıkarın. Oğlum öldü, gelinim de dünya hayatından elini çeksin diyor demek ki. Ben bile deli oldumTeşekkür ederim.Aslinda haklısınız ama şöyle bi durum var :Bundan bı kaç ay önce ben babamla direksiyon çalışıyordum ve bunu kayinvalideme söyledim.O da dediki "Babanın iki arabası var birini verir.O araba çocukları bekleyecek."O an üzerinde durmadim.Acisina verdim.Fakat kayınvalidem normalde çok baskın bı karakterdir,herşeye karışır herkesi yönlendirmek ister.Bu araba konusunda ise tamamen kulağının üstüne yatıyor sanki öyle bı mevzu yokmuş gibi davranıyor.Mesela birisi bana ehliyetin var mı ehliyet al falan dediğinde hiç lafa karışmıyor duymazlıktan geliyor.Bu yüzden bende gönlü yokmuş gibi algılıyorum.Ayrica malı da inanılmaz kıymetlidir ...
Yürü kim tutar seniTeşekkür ederim yorumlariniz için.,Yalniz Hababam sinifindaki Şaban gibi çok pis gaza geldim sayenizde.Neredeyse elimde kılıç tekbirlerle kayinvalidemin kapısına dayanacam kendimi zor tutuyorum
Başınız sağ olsunArkadaşlar benim sorunum işin hukuki boyutu değil orada bı sıkıntı yok.Tamamen benim ve çocuklarının hakki.Fakat yarın bı gün kayınvalidem araba da bizim de hakkımız var onu sen mi çalışıp aldın hakkımızı helal etmeyiz derlerse haklı olur mu sizce? Bide evet dul ve yetim aylığı aliyorum
Of çok ta küçüklermişÇocuklarımın biri 16 aylık diğeri 4 yaşinda
Bir avukatla acilen görüş kayınvaliden kavga çıkartacak belli seni yasal yollardan olan haklarını öğren cebinde olsunTeşekkür ederim.Aslinda haklısınız ama şöyle bi durum var :Bundan bı kaç ay önce ben babamla direksiyon çalışıyordum ve bunu kayinvalideme söyledim.O da dediki "Babanın iki arabası var birini verir.O araba çocukları bekleyecek."O an üzerinde durmadim.Acisina verdim.Fakat kayınvalidem normalde çok baskın bı karakterdir,herşeye karışır herkesi yönlendirmek ister.Bu araba konusunda ise tamamen kulağının üstüne yatıyor sanki öyle bı mevzu yokmuş gibi davranıyor.Mesela birisi bana ehliyetin var mı ehliyet al falan dediğinde hiç lafa karışmıyor duymazlıktan geliyor.Bu yüzden bende gönlü yokmuş gibi algılıyorum.Ayrica malı da inanılmaz kıymetlidir ...
Böyle derse altınlar benim hakkım onlar sayesinde katkıda bulunmuş oldum dersiniz.Arkadaşlar benim sorunum işin hukuki boyutu değil orada bı sıkıntı yok.Tamamen benim ve çocuklarının hakki.Fakat yarın bı gün kayınvalidem araba da bizim de hakkımız var onu sen mi çalışıp aldın hakkımızı helal etmeyiz derlerse haklı olur mu sizce? Bide evet dul ve yetim aylığı aliyorum
ArabAyı alırken aileden para aldınız mı?Arkadaşlar benim sorunum işin hukuki boyutu değil orada bı sıkıntı yok.Tamamen benim ve çocuklarının hakki.Fakat yarın bı gün kayınvalidem araba da bizim de hakkımız var onu sen mi çalışıp aldın hakkımızı helal etmeyiz derlerse haklı olur mu sizce? Bide evet dul ve yetim aylığı aliyorum
Vicdani yönlerine birşey dersem haksizlik olur.Bizimle ilgileniyorlar,yardım ediyorlar,torunlarını kendi çocukları olarak görüyorlar fakat torunlarimizin hakkini da biz koruruz kafasindalar.Yani ben güzel güzel evimde oturayım,maddi olarak sıkıştığım yerde onlar yardımcı olsun,arasıra torunlara kıyafet bilmem ne alsınlar fakat onların çizdiği sınırları aşmayayim istiyorlar.Bu arada atanıp doğuya falan gidersem de benimle geleceklerini söylüyorlar.Buraya kadar iyi hoş ama tüm bunlar arabanın benim hakkım olduğu gerçeğini değiştirmiyor.İster alırım ister satarim,istersem de hergün biner gezerim.Zor olsa da hazmetmek zorundalar.Kendi malimin kontrolü bende olacak napilcagina ben karar veririm dediğim de sorun çıkacaksa da çıksın karşılarında çocuk yokBir avukatla acilen görüş kayınvaliden kavga çıkartacak belli seni yasal yollardan olan haklarını öğren cebinde olsun
İki küçük bebek var ya ne vicdanı kırık insanlar her iki ailede size yardım etmeli Eş ailesi de sizin ailenizde
Bence hic bu kadar yukselmenize gerek yok. E devlete bakarsaniz araba zaten siz ve cocuklariniz uzerine. Onlarin arac uzerinde hic bir haklari yok yasal olarak . Eh bir arabanin 15yil garajda durup cocuklari beklemesi de mumkun olmadigina gore siz artik ehliyetinizi alip arac kullanmaya hazir hissedince ben artik araci alayim dersiniz. Ya da garajda bos yere durmasin, satalim, parasini baska yatirimlarda degerlendirelim dersiniz. Araba zaten durdugu yerde muayenesi vergisi ile masraf cikartan birsey.Vicdani yönlerine birşey dersem haksizlik olur.Bizimle ilgileniyorlar,yardım ediyorlar,torunlarını kendi çocukları olarak görüyorlar fakat torunlarimizin hakkini da biz koruruz kafasindalar.Yani ben güzel güzel evimde oturayım,maddi olarak sıkıştığım yerde onlar yardımcı olsun,arasıra torunlara kıyafet bilmem ne alsınlar fakat onların çizdiği sınırları aşmayayim istiyorlar.Bu arada atanıp doğuya falan gidersem de benimle geleceklerini söylüyorlar.Buraya kadar iyi hoş ama tüm bunlar arabanın benim hakkım olduğu gerçeğini değiştirmiyor.İster alırım ister satarim,istersem de hergün biner gezerim.Zor olsa da hazmetmek zorundalar.Kendi malimin kontrolü bende olacak napilcagina ben karar veririm dediğim de sorun çıkacaksa da çıksın karşılarında çocuk yok
Aldık ama bu durum onlara arabayı sahiplenme hakkı vermiyor.Adama vermeseydin o zaman derler.Aslinda sorun biraz şurada eşim hayattayken onlarla fazla içli dışlıydık.Tek bı aile gibiydik.Mali açıdan da beraber hareket ediyor birlikte karar alıyorduk.Gerçi ben bu durumdan pek hoşnut değildim.Her neyse kısaca aslında biraz eski kafalar,köylü zihniyetindeler...ArabAyı alırken aileden para aldınız mı?
İnanın bazen yükselmeden de olmuyor.Bu süreçte başka konularda da ufak çatışmalar yaşadık ve ben alttan almadım sesimi yükselttim gerektiği yerde.Bu sayede bı ölçüde sinir çizdim.Ağizlarina gelen her lafı söyleyemeyeceklerini anladılar fakat bu araba konusunda açık bı yüzleşme yaşamadık daha...Bence hic bu kadar yukselmenize gerek yok. E devlete bakarsaniz araba zaten siz ve cocuklariniz uzerine. Onlarin arac uzerinde hic bir haklari yok yasal olarak . Eh bir arabanin 15yil garajda durup cocuklari beklemesi de mumkun olmadigina gore siz artik ehliyetinizi alip arac kullanmaya hazir hissedince ben artik araci alayim dersiniz. Ya da garajda bos yere durmasin, satalim, parasini baska yatirimlarda degerlendirelim dersiniz. Araba zaten durdugu yerde muayenesi vergisi ile masraf cikartan birsey.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?