Başka İnsan diyemem ki o eşim , onunla yer değiştirsek şuan asla ben ille de aileminkini kutlayıp gelecem demeZdim , bi tarafta acılı eşim dururken ,... diğer kardeşimin eşi dün akşam geldi bu da etkiledi beni sanırım , annem hayat ta şükürler olsun ki ama yol arkadaşımın desteğine ihtiyaç duyuyorumMutluluğunuzu veya tesellinizi başla insanlara bağlamayın. Anneniz yanında olduğu için sevinin ona odaklanın. Allah rahmet eylesin çok zor Allah sabır versin
Hiç bişey söylemeyeyim yani ? Onlarla bayramlaşıp gelirse burdan zaten yaşadığımız ile geçeceğiz , daha dönmez ora ya uzak , bu akşamdan kutlayıp müsade isteyip gelse kimse ona tepki koymaz sanmıyorum , çğnkü onlar ailecek bu tarz şeyleri çok önemserler tabi kendi başlarında geldiğinde ... bilmiyorum yine de çok üzülüyorum bugün gelip yanımda olmasını çok isterdim ... dediğiniz gibi acımı büyütüyorum aslında kendime zarar veriyorum maalesef elimde değilAllah sabir versin babaniz icin. Aciniz taze anliyorum. Ama sizin bu bayram aksine daha anlayisli olmaniz gerekir. Ayni sehirde olupta onlari bayramlamadan yaniniza gelip sonra geri donmesi cok sacma. O sizde bir baba kaybetmek nasil bir duygu gordu. Birakin oda bu uzuntuyu yasamadan ailesinin bayramini kutlasin icinden geldigi gibi. Esiniz hergun yaninizda nasilsa.
Cok cok iyi anliyorum. Esi, hem arkadasi hem kocasi hem babasi olan insanlardaniz. Teselliyi onda aradiginizin farkindayim. Ama onun icinde cok agir bir surec vefat sureci. Bu kadar sevdiginize gore eminim ki oda cok deger veriyor size. Yipranmaniz onuda cok uzuyordur. Birakin zamaninda bayramlarini kutlasin, ici rahat etsin. Biraz daha fazla vakit gecirmek istiyordur belkide. O size destek olmus, siz kostek olmayin simdi lutfen. Bir sey soylemeyin.Hiç bişey söylemeyeyim yani ? Onlarla bayramlaşıp gelirse burdan zaten yaşadığımız ile geçeceğiz , daha dönmez ora ya uzak , bu akşamdan kutlayıp müsade isteyip gelse kimse ona tepki koymaz sanmıyorum , çğnkü onlar ailecek bu tarz şeyleri çok önemserler tabi kendi başlarında geldiğinde ... bilmiyorum yine de çok üzülüyorum bugün gelip yanımda olmasını çok isterdim ... dediğiniz gibi acımı büyütüyorum aslında kendime zarar veriyorum maalesef elimde değil
basınız sağ olsunbüyük acı yaşadık , babamı kaybettik 10 gün oldu , şimdi bayram geldi çattı ,hüzünlü ve zor bir bayram ..... Allah kimsenin ana babasını başından eksik etmesin ... bu büyük acının üstüne konu eşimin bayram sabahı yanımda olmaması , iki aileden de uzakta oturuyoruz , babam fenalaşınca çıktık geldik Benim memlekete babamın bir kaç günlük hastane hayatı ve vefatı ile birlikte eşimde 1 hafta ailemde benle kaldı , bir kaç gün önce işi için başka bir ile geçti , ordan da kendi memleketine geçti iş için , ama arefe bugün ve ben eşimin bayramın ilk günü memleketinde ailesinin bayramını kutlayıp da Benim yanıma geleceğini yani annemlere geleceğini bir başkasından duydum ve çok üzüldüm , zaten son beş gündür yanımda değil ama bayram sabahı ilk acı bayramımda ailesinin bayramını kutlama telaşına düşmemesini yanımda olmasını isterdim , bugün öğleden sonra ailesi ile bayramlaşıp annemlere gelip yanımda olsa , bu kötü Arefe'si gecesi bana sarılsa yarın sabah birlikte olsak ... yani bari bu bayram ilk kendi ailesinin bayramını kutlama telaşına düşmese , hep öyle yaptık zaten ilk onlarınkini kutladık hep , bari babamın vefatının 12 . Gününe denk gelen bayramın ilk gününü ailesinde geçirme telaşına düşmesi beni cidden çok yaralıyor , annem gil hazır memleketinde iken ailesinşnkşnş kutlayıp gelsin bişey olmaz dediler ama yanımda olması Benim için bir ihtiyaçtı , çok kırılıyorum, bunu eşime söylemeliyim karar veremiyorum , bütün gece üzüldüm durdum
Anne baba açısından da düşünün. Kendinizi onların yerine koyun.. aynı durumda oğlum bulunduğum yere kadar gelip yarım saat de olsa uğramadan gerisin geri dönse çok üzülürdüm..Başka İnsan diyemem ki o eşim , onunla yer değiştirsek şuan asla ben ille de aileminkini kutlayıp gelecem demeZdim , bi tarafta acılı eşim dururken ,... diğer kardeşimin eşi dün akşam geldi bu da etkiledi beni sanırım , annem hayat ta şükürler olsun ki ama yol arkadaşımın desteğine ihtiyaç duyuyorum
Eşim zaten üç gündür orda , bugün gece yanıma dönse diyordum yani çok şey mi istiyorum , her bayram zaten ilk omların bayramını kutladık , iznim başladığı halde annem gile gidecem demedim , Cuma'dan iznim başlasa da bayramın ilk günü onlarda olmak için bekledim annem gile gitmedim eşimle ayrı gayrı olmasın diye , sanırım içten içe İkna olamıyorum bari bu bayram yani ilk onlarınkini kutlayacam diye ayrılık yaratmasaydı ve acımı paylaşsaydı , keşke ikna olabilsem ama içim kırgın açıkcası üstelik ne zaman geleceğine dair bi açıklama bile yapmadıAnne baba açısından da düşünün. Kendinizi onların yerine koyun.. aynı durumda oğlum bulunduğum yere kadar gelip yarım saat de olsa uğramadan gerisin geri dönse çok üzülürdüm..
Zaten hemen yanınıza gelcekmiş. Acılısınız evet bunları düşüncek durumda değilsiniz ama eşinizin yaptığı yanlış bi şey yok doldurmayın kendinizi ona karşı..
Sabırlar diliyorum Allah güç kuvvet versin inşallah.. babacığınızın mekanı cennet olsun..
Eşim zaten üç gündür orda , bugün gece yanıma dönse diyordum yani çok şey mi istiyorum , her bayram zaten ilk omların bayramını kutladık , iznim başladığı halde annem gile gidecem demedim , Cuma'dan iznim başlasa da bayramın ilk günü onlarda olmak için bekledim annem gile gitmedim eşimle ayrı gayrı olmasın diye , sanıktım içten içe İkna olamıyorum bari bu bayram yani ilk omların kini kutlayacam diye ayrılık yaratmasaydı ve acımı paylaşsaydı , keşke ikna olabilsem ama içim kırgın açıkcası üstelik ne zaman geleceğine dair bi açıklama bile yapmadı
büyük acı yaşadık , babamı kaybettik 10 gün oldu , şimdi bayram geldi çattı ,hüzünlü ve zor bir bayram ..... Allah kimsenin ana babasını başından eksik etmesin ... bu büyük acının üstüne konu eşimin bayram sabahı yanımda olmaması , iki aileden de uzakta oturuyoruz , babam fenalaşınca çıktık geldik Benim memlekete babamın bir kaç günlük hastane hayatı ve vefatı ile birlikte eşimde 1 hafta ailemde benle kaldı , bir kaç gün önce işi için başka bir ile geçti , ordan da kendi memleketine geçti iş için , ama arefe bugün ve ben eşimin bayramın ilk günü memleketinde ailesinin bayramını kutlayıp da Benim yanıma geleceğini yani annemlere geleceğini bir başkasından duydum ve çok üzüldüm , zaten son beş gündür yanımda değil ama bayram sabahı ilk acı bayramımda ailesinin bayramını kutlama telaşına düşmemesini yanımda olmasını isterdim , bugün öğleden sonra ailesi ile bayramlaşıp annemlere gelip yanımda olsa , bu kötü Arefe'si gecesi bana sarılsa yarın sabah birlikte olsak ... yani bari bu bayram ilk kendi ailesinin bayramını kutlama telaşına düşmese , hep öyle yaptık zaten ilk onlarınkini kutladık hep , bari babamın vefatının 12 . Gününe denk gelen bayramın ilk gününü ailesinde geçirme telaşına düşmesi beni cidden çok yaralıyor , annem gil hazır memleketinde iken ailesinşnkşnş kutlayıp gelsin bişey olmaz dediler ama yanımda olması Benim için bir ihtiyaçtı , çok kırılıyorum, bunu eşime söylemeliyim karar veremiyorum , bütün gece üzüldüm durdum
Hımm o zaman haklısınız. Ailesinin oğlum eşinin yanında olman lazım diye göndermeleri lazım.. sakince anlatın duygularınızı üzüldüğünüzü söyleyin. Aynı durumda olsa o nasıl hissedermiş bi sorun bakalım.. ama sakince.. fevrice değilEşim zaten üç gündür orda , bugün gece yanıma dönse diyordum yani çok şey mi istiyorum , her bayram zaten ilk omların bayramını kutladık , iznim başladığı halde annem gile gidecem demedim , Cuma'dan iznim başlasa da bayramın ilk günü onlarda olmak için bekledim annem gile gitmedim eşimle ayrı gayrı olmasın diye , sanırım içten içe İkna olamıyorum bari bu bayram yani ilk onlarınkini kutlayacam diye ayrılık yaratmasaydı ve acımı paylaşsaydı , keşke ikna olabilsem ama içim kırgın açıkcası üstelik ne zaman geleceğine dair bi açıklama bile yapmadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?