büyük acı yaşadık , babamı kaybettik 10 gün oldu , şimdi bayram geldi çattı ,hüzünlü ve zor bir bayram ..... Allah kimsenin ana babasını başından eksik etmesin ... bu büyük acının üstüne konu eşimin bayram sabahı yanımda olmaması , iki aileden de uzakta oturuyoruz , babam fenalaşınca çıktık geldik Benim memlekete babamın bir kaç günlük hastane hayatı ve vefatı ile birlikte eşimde 1 hafta ailemde benle kaldı , bir kaç gün önce işi için başka bir ile geçti , ordan da kendi memleketine geçti iş için , ama arefe bugün ve ben eşimin bayramın ilk günü memleketinde ailesinin bayramını kutlayıp da Benim yanıma geleceğini yani annemlere geleceğini bir başkasından duydum ve çok üzüldüm , zaten son beş gündür yanımda değil ama bayram sabahı ilk acı bayramımda ailesinin bayramını kutlama telaşına düşmemesini yanımda olmasını isterdim , bugün öğleden sonra ailesi ile bayramlaşıp annemlere gelip yanımda olsa , bu kötü Arefe'si gecesi bana sarılsa yarın sabah birlikte olsak ... yani bari bu bayram ilk kendi ailesinin bayramını kutlama telaşına düşmese , hep öyle yaptık zaten ilk onlarınkini kutladık hep , bari babamın vefatının 12 . Gününe denk gelen bayramın ilk gününü ailesinde geçirme telaşına düşmesi beni cidden çok yaralıyor , annem gil hazır memleketinde iken ailesinşnkşnş kutlayıp gelsin bişey olmaz dediler ama yanımda olması Benim için bir ihtiyaçtı , çok kırılıyorum, bunu eşime söylemeliyim karar veremiyorum , bütün gece üzüldüm durdum