Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim bakacağımVegan değilim ama youtube da bir kanal var ‘aaa vegan mısın’ diye, bazen videoları denk geliyor izliyorum. Ucuz ve ekonomik yollarla nasıl vegan beslenilir şeklinde videolar hazırlıyor. Tabii biraz tartışmalı ama bi bakın isterseniz
Zevkimiz için hayvanları sömürüp, öldürmediğimiz bir alternatifin varlığını öğrenince özendim tabiki ne yapayımveganlık filan bunlar hep özentilik nerden çıkıyor anlamıyorum.
hiç bulaşma derim aç kalırsın.
oturdu mu 10 adana kebap gömen dedelerin maydanoz sapı kaynatan torunları..![]()
Zevkimiz için hayvanları sömürüp, öldürmediğimiz bir alternatifin varlığını öğrenince özendim tabiki ne yapayım![]()
Avlandiklari icin enerjikler? Allah askina bilginiz olmayan konuda fikriniz olmasin, komik oluyor ya.zevkimiz için değil sağlığımız için.
doğada bile otçul hayvanlar ne kadar hantal, durağanken etçiller enerjik.
Avlandiklari icin enerjikler? Allah askina bilginiz olmayan konuda fikriniz olmasin, komik oluyor ya.
Acaba bu şeyden dolayı için olabilir mi etçiller dötünü kaldırıp avlanmak zorunda olduğu içinzevkimiz için değil sağlığımız için.
doğada bile otçul hayvanlar ne kadar hantal, durağanken etçiller enerjik.
Vegan degilim veganligi savunmuyorum. Sacma sapan argumanlariniza guluyorum yalnizca. Dogada kendi diskisini yiyen hayvanlar da var. bebegini yiyen de var.tamam işte demek ki et yemek doğal.
her haltı bir siz biliyorsunuz zaten başkaları cahil cühela zaten.
doğaya aykırı olmayı bir şey zannediyorsunuz.
kaç kişi hayvansal protein almadığı için ciddi hastalıklara tutuldu halen veganlık diyorsun.
Ben yazana kadar yazmışsınız teşekkürlerAvlandiklari icin enerjikler? Allah askina bilginiz olmayan konuda fikriniz olmasin, komik oluyor ya.
Acaba bu şeyden dolayı için olabilir mi etçiller dötünü kaldırıp avlanmak zorunda olduğu içinayrıca ben vegan olanlara soru soruyorum siz niye alakasız cevap yazıyorsunuz ki?Fikriniz yok belli ki olsaydı sorduğum soruların cevabını verirdiniz gece gece eğlence arıyorsunuz galiba.İyi geceler
Et yemek doğal değil demedim zaten? Nolur git burdan tezini de antitezini de kendin uyduruyorsun zaten seninle tartışmıyoruz bile şu an. yazmana gerek yok kendi kendine düşün bunları o yüzdenişte dötünü kaldırıp avlanıyorsa demek ki et yemek doğal bir olay
biz avlanamıyoruz ancak kasaptan alıyoruz.
fikrim var bak burda yazıyoruz![]()
Haklisin ama o otu buyutmek icinde o hayvanin gubresinden faydalaniyorlar yani vegan olayini abartmasinlar bence ictikleri ilacin icinde hayvan jelatini varZevkimiz için hayvanları sömürüp, öldürmediğimiz bir alternatifin varlığını öğrenince özendim tabiki ne yapayım![]()
Ben artık bu sömürüye hiçbir şekilde ortak olmak istemiyorum vicdanen rahat değilim o yüzden veganlığı araştırıyorum. Ama veganlık benim için uygun olmazsa vejetaryen devam etmeyi düşünüyorumVegan mı, vejetaryen bile değil yani?
Veganlık daha keskin, önce vejetaryen beslenmeyle başlamayı düşünmez misiniz? Hayvansal bütün gıdaları çıkaracaksınız hayatınızdan çünkü.
Evet bu konulara da dikkat edeceğim zaten.Haklisin ama o otu buyutmek icinde o hayvanin gubresinden faydalaniyorlar yani vegan olayini abartmasinlar bence ictikleri ilacin icinde hayvan jelatini var
Benim allahım başka sizinkinden değilVegan kişiler, hayvan kullanımı yoluyla elde edilen gıdaları, yiyecekleri ve diğer tüm yan ürünleri kullanmayı reddetmektir bunu yapmakta çok zor ve maliyetlidir kaşarlı tost, dondurma, çikolata, bal ve yoğurt bile yiyemezsin bunu göze alabilir misin ayrıca yün, deri, Angora, kaşmir falan da giyemezsin :) duygusal yönden düşünürsen yiyemezsin ama doğanın kanunu bu allah onları bizlere yemeği helal kıldı gönül rahatlığıyla yiyebiliriz :)
Türk mutfağı çok zengin onlarca lezzetli yemeklerimiz var yapma, etme bunlardan mahrum kalma.Ben artık bu sömürüye hiçbir şekilde ortak olmak istemiyorum vicdanen rahat değilim o yüzden veganlığı araştırıyorum. Ama veganlık benim için uygun olmazsa vejetaryen devam etmeyi düşünüyorum![]()