• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vekalet sorunu

ogretmenimki

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2008
316
108
133
34
İstanbul
merhabalar benim derdim şu an için çok önemli. kardeşimin isim değiştirme davası var ve annem davaya geleceği halde babam işlerden dolayı gelemiyor. daha önce bir duruşma oldu ama hakim babada olmalı diyip duruşmayı erteledi. bu cuma tekrar duruşma var ama babam gelemeyecek . sorum şu ki. annem babamdan vekalet alıp mahkemeye tek gidebilir mi?

merhabalar benim derdim şu an için çok önemli. kardeşimin isim değiştirme davası var ve annem davaya geleceği halde babam işlerden dolayı gelemiyor. daha önce bir duruşma oldu ama hakim babada olmalı diyip duruşmayı erteledi. bu cuma tekrar duruşma var ama babam gelemeyecek . sorum şu ki. annem babamdan vekalet alıp mahkemeye tek gidebilir mi?

hayır olmaz, babanız ya avukata vekalet versin ya da kendisi gelsin,yoksa dava reddedilir...
geçici çözüm olarak, anneniz aracılığıyla, yarın için işleri dolayısıyla duruşmaya katılamayacağına ilişkin mazeret dilekçesi göndersin babanız,kimlik fotokopisini ekleyip...

Son düzenleme:
Back