Velayet hakkı

Bu anneye zarar vermek için yapılan en pis harekettir. Çok şükür hiç bir hakim bunu yemez. Nafaka veriyorsa vermemek için bunu yapıyor olabilir.
Umarım bundan sonra çok güzel bir hayatınız olsun
Evet ön duruşmada ilk işi nafaka konusunda ağlamak oldu durumum yok diye üstüne velayet talebi şuan çocuğumla oturduğum evden çıkarıp kendi oturmak derdi çünkü. avukatım evin tahsisini çocuğumla bana verme peşinde nasıl olacak bilmiyorum.güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bütün mağdur edilen kadınlar için Amin diyorum

Kendinizi üzmeyin 3,5 yaşındaki bebeğin velayeti yüksek ihtimal anneye verilir hakin gerek görürse psikoloğunuzdan rapor ister ileri derece bir probleminiz yok sonuçta. Ayrıca henüz boşanma gerçekleşmemişken sosyal medyada sevgilisiyle fotoğraf paylaşması bile delil olabilir bence. Ayrıca evi evlendinten sonra aldıysanız zaten ortak mal kabul
Takip etme şansınızın olmadığını söylediğiniz için aldatildiginiza kanıt anlamında söylemiştim
Anladım haklısınız tabi delil olsa her hakkımı uğraşmadan almıştım

Evet ön duruşmada ilk işi nafaka konusunda ağlamak oldu durumum yok diye üstüne velayet talebi şuan çocuğumla oturduğum evden çıkarıp kendi oturmak derdi çünkü. avukatım evin tahsisini çocuğumla bana verme peşinde nasıl olacak bilmiyorum.güzel dilekleriniz için teşekkür ederim bütün mağdur edilen kadınlar için Amin diyorum
Yani şaşmaz. Parasını ver herşeyi yaptır tipi.
Yoksa insan çocuğu olana kadar kimi sevdiğine karar veremez mi

Eşimle boşama aşamasındayız. Eşim çok soğuk ve ilgisiz bir kocaydı hep. Benim sıkıntılarım var diye duygularımı sömürdü yıllarca sonra tesadüfen aynı işyerinde eski sevgilisiyle çalıştığını ve ona karşı ilgili alakalı tavırlarına takiplerine rastladım.Tabi büyük şok ve üzüntü lohusa dönemindeyim ayrıca. Sonra hemen boşanma davası açtım. Sinirsel kriz geçirip ilaç desteği almak zorunda kaldım. Malesef bu kadınla ilgili mesajlar yok elimde sildi hepsini. Sorun şu ki eşim benim psikolojik tedavimi kullanarak çocuğumun velayetini talep etti ilk duruşmada. İkinci duruşmada bütün komşularım şahitlik yapacak çocuğuma karşı en ufak bir sorunum ilgisizliğim yok eşimi evden uzaklaştırdığımda iyileşmeye başladım zaten şükür ama velayet talebi beni çok sinirlendirdi resmen beni bir kere türlü bahanelerle aramayan merak etmeyen kocam eski sevgilisiyle yemeklerde orada burda yetmiyormuş gibi sosyal medya falan ilgi alaka peşinde utanmadan velayet istiyor Onu da şuan oturmakta olduğumuz evi bana bırakmamak için çocuğum 3,5 yaşında. Allahım bu nasıl işkence akıl verin bana
5 ve 2 yaşında kızım var 1 sene oldu bosanali velayetleri Bende. Rahat ol sana verecekler. Sakinligini koru duruşmalara sakin rahat düzgün konuşan bir ebeveyn olarak gir

Eşimle boşama aşamasındayız. Eşim çok soğuk ve ilgisiz bir kocaydı hep. Benim sıkıntılarım var diye duygularımı sömürdü yıllarca sonra tesadüfen aynı işyerinde eski sevgilisiyle çalıştığını ve ona karşı ilgili alakalı tavırlarına takiplerine rastladım.Tabi büyük şok ve üzüntü lohusa dönemindeyim ayrıca. Sonra hemen boşanma davası açtım. Sinirsel kriz geçirip ilaç desteği almak zorunda kaldım. Malesef bu kadınla ilgili mesajlar yok elimde sildi hepsini. Sorun şu ki eşim benim psikolojik tedavimi kullanarak çocuğumun velayetini talep etti ilk duruşmada. İkinci duruşmada bütün komşularım şahitlik yapacak çocuğuma karşı en ufak bir sorunum ilgisizliğim yok eşimi evden uzaklaştırdığımda iyileşmeye başladım zaten şükür ama velayet talebi beni çok sinirlendirdi resmen beni bir kere türlü bahanelerle aramayan merak etmeyen kocam eski sevgilisiyle yemeklerde orada burda yetmiyormuş gibi sosyal medya falan ilgi alaka peşinde utanmadan velayet istiyor Onu da şuan oturmakta olduğumuz evi bana bırakmamak için çocuğum 3,5 yaşında. Allahım bu nasıl işkence akıl verin bana
Akil hastaligi cocugun velayetinin annede kalmamasi icin sayilan istisna nedenlerden. O yuzden hizlica tedavinizi tamamlayip saglikli bir profil cizmelisiniz ki esiniz bu durumu kullanamasin. Gecmis olsun

Mesajlaşamıyodu ki zaten kadın bunu terkedip başkasıyla evlenmiş peşini bırakmayıp takiplerinde olan profillerinde gezinen iligli alakalı mesajlar atıp iş yemeklerinde dibinde olan iletişim kurmak için fırsat kollayan benim kocam bu mesajlar da iş icabı dese sorun yaşamaz
Aldattı demediniz mi yanlış mı okudum illaki görüşmeler mesajlar olmuştur.. döküm istemediniz mi Mshkemeden

Back
X