Eşimle boşama aşamasındayız. Eşim çok soğuk ve ilgisiz bir kocaydı hep. Benim sıkıntılarım var diye duygularımı sömürdü yıllarca sonra tesadüfen aynı işyerinde eski sevgilisiyle çalıştığını ve ona karşı ilgili alakalı tavırlarına takiplerine rastladım.Tabi büyük şok ve üzüntü lohusa dönemindeyim ayrıca. Sonra hemen boşanma davası açtım. Sinirsel kriz geçirip ilaç desteği almak zorunda kaldım. Malesef bu kadınla ilgili mesajlar yok elimde sildi hepsini. Sorun şu ki eşim benim psikolojik tedavimi kullanarak çocuğumun velayetini talep etti ilk duruşmada. İkinci duruşmada bütün komşularım şahitlik yapacak çocuğuma karşı en ufak bir sorunum ilgisizliğim yok eşimi evden uzaklaştırdığımda iyileşmeye başladım zaten şükür ama velayet talebi beni çok sinirlendirdi resmen beni bir kere türlü bahanelerle aramayan merak etmeyen kocam eski sevgilisiyle yemeklerde orada burda yetmiyormuş gibi sosyal medya falan ilgi alaka peşinde utanmadan velayet istiyor Onu da şuan oturmakta olduğumuz evi bana bırakmamak için çocuğum 3,5 yaşında. Allahım bu nasıl işkence akıl verin bana