Çözüm imkanı yok.. 4 yıldır çözülemedi.. Narsist bi kişilik.. Olmadık şeylerden tartışma çıkarır sonra küslük olmasın diye ben adım atarım beni tersler... Artık bitsin istiyorum.. Ayrılmak istemese olumlu yönde bi adım atar.. Ayrılmak istiyor ama bu düzenden de olmak istemiyor çocuğu her gün görme ev düzeni falan..Ayrılmak istemiyor olabilir mi ?
Sorunlarınız ne ?
Çözüm imkanı yok mu hiçbir şekilde
Aynı evde iki yabancı durumundan 3 yasında bebekte etkilenir.
Bir aile terapistine vs gitseniz
Gün boyu gece dahil baktığı oldu.. Ama banyo yaptırmaz..İki gunlugune annene gitsen ilgilenebilir mi cocukla? Yoksa is cikisi cocukla tv izlemeyi sabahlari krese götürmeyi, banyo yaptirmayi cocuk bakmak zanneden biri mi?
7 yasina gelip babaya verilebilir duruma gelincede velayet savasi cikacak hatta dahada cirkin olacak. O nedenle suan hayatiniza yon vermeniz daha mantikli. Kabullenecektir. Olmazsa tek asla gorusturmezsinizKesinlikle çok bencil... Biraz kafamı toplayıp bi avukat bulacağım artık dediğiniz gibi..
Ona çözüm önerisi sun o zamanÇözüm imkanı yok.. 4 yıldır çözülemedi.. Narsist bi kişilik.. Olmadık şeylerden tartışma çıkarır sonra küslük olmasın diye ben adım atarım beni tersler... Artık bitsin istiyorum.. Ayrılmak istemese olumlu yönde bi adım atar.. Ayrılmak istiyor ama bu düzenden de olmak istemiyor çocuğu her gün görme ev düzeni falan..
Tek derdinin çocuğunun yanında kalmak olduğunu biliyorum... Biraz sabredip dediğiniz gibi ikna yoluna gitmeye çalışacağım.. Velayeti alamaz ama tek derdim güzellikle olsun...sigortası dahi yok şu anda da 7 yaşında da hiçbir hakim ona vermez velayeti..Bazi erkekler böyle oluyor. Aktif avukatlik zamanimdan aklimda kalan davalar var. Çogu cocuklari almayi başarmıştı.
Yani bazi üyeler- boşanmak istemiyor vs. yazmış ama belkide adam gercekden sadece çocuğunun yaninda kalmak istiyordur. Her erkek bir değil.
Sakin kalin ve ortamı yatiştirin. Ayni sitede ev, hafta içi çocuğu görme firsati sunarak caydırabilirsiniz
Adam kadini vursun ucuncu sayfa haberi oldu canımBen yerinizde olsam hafta da bazı akşamlar arkadaşlarımla çıkacağım çocuğa bak der her fırsatta çıkardım.Hatta bir erkekle bulustugum izlenimini verirdim..Eninde sonunda kendi pes edip gider o zaman..
Babslarmi aldi cocuklarıBazi erkekler böyle oluyor. Aktif avukatlik zamanimdan aklimda kalan davalar var. Çogu cocuklari almayi başarmıştı.
Yani bazi üyeler- boşanmak istemiyor vs. yazmış ama belkide adam gercekden sadece çocuğunun yaninda kalmak istiyordur. Her erkek bir değil.
Sakin kalin ve ortamı yatiştirin. Ayni sitede ev, hafta içi çocuğu görme firsati sunarak caydırabilirsiniz
Babslarmi aldi cocukları
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?