Velayet savaşı..

Ayrılmak istemiyor olabilir mi ?
Sorunlarınız ne ?
Çözüm imkanı yok mu hiçbir şekilde
Aynı evde iki yabancı durumundan 3 yasında bebekte etkilenir.
Bir aile terapistine vs gitseniz
Çözüm imkanı yok.. 4 yıldır çözülemedi.. Narsist bi kişilik.. Olmadık şeylerden tartışma çıkarır sonra küslük olmasın diye ben adım atarım beni tersler... Artık bitsin istiyorum.. Ayrılmak istemese olumlu yönde bi adım atar.. Ayrılmak istiyor ama bu düzenden de olmak istemiyor çocuğu her gün görme ev düzeni falan..

Velayet savaşı diye birşey yok. Velayet davası diye birşey var. Ayrıca çocuk sizce aranızdaki gerginliği anlamıyor mu? Bu ara dönemler çocuklar için daha yıpratıcı bence

Evlilik terapisine gidin. Evliliginizi kurtarmaya calisin. Baktiniz olmuyor o zaman bosanmayi deneyin

Hakimin velayet kararina uymayacakmis bir de hey babam hey.
O zaman her cocugu gorme zamani yaninda pedagog,polis ve avukat olacagini,her bir gorusmesinin en az 1500 liradan baslayacagini,pedagogu bile gidip evinden alip evine birakacagini kabul ediyor herhalde bilmiyorsa da anlatin,etrafimda varini yogunu bu sekilde cocugunu gormeye harcayan terbiyesiz ve ahlak yoksunu adamlar var. Ayrintili bilgiyi bir avukattan alabilir zat-i sahaneleri

Kesinlikle çok bencil... Biraz kafamı toplayıp bi avukat bulacağım artık dediğiniz gibi..
7 yasina gelip babaya verilebilir duruma gelincede velayet savasi cikacak hatta dahada cirkin olacak. O nedenle suan hayatiniza yon vermeniz daha mantikli. Kabullenecektir. Olmazsa tek asla gorusturmezsiniz

Çocuk onu neden seçsin?normal şartlarda çocuğun yeri annesinin yanıdır.şimdi boşanın bence bu dediği şey saçmalık.hakimi dinlemeyeceğim çocuğu alır kaçarım vs dediği mesajları vs varsa bunlarıda saklayın.adam sizi gözden çıkarmış sizde onu çıkarın.küçükken velayet savaşı çıkmaz ama büyüdükçe çıkma olasılığı var elinizi çabuk tutun yani.birde çocuğun aklına girer şuan küçük birşey yapamaz ondan sizi oyalıyor.

Ona çözüm önerisi sun o zaman
Ayrılsak bile yakın oturur hergün görürsün vs gibi o zaman belki daha ılımlı bakar ayrılmaya.

Verdiğiniz akılda taktire şayan.. ( erkek arkadaş örneğiniz) Tövbe tövbe böyle bir durum olabılır mi ??

Bazi erkekler böyle oluyor. Aktif avukatlik zamanimdan aklimda kalan davalar var. Çogu cocuklari almayi başarmıştı.
Yani bazi üyeler- boşanmak istemiyor vs. yazmış ama belkide adam gercekden sadece çocuğunun yaninda kalmak istiyordur. Her erkek bir değil.
Sakin kalin ve ortamı yatiştirin. Ayni sitede ev, hafta içi çocuğu görme firsati sunarak caydırabilirsiniz

Tek derdinin çocuğunun yanında kalmak olduğunu biliyorum... Biraz sabredip dediğiniz gibi ikna yoluna gitmeye çalışacağım.. Velayeti alamaz ama tek derdim güzellikle olsun...sigortası dahi yok şu anda da 7 yaşında da hiçbir hakim ona vermez velayeti..

Ben yerinizde olsam hafta da bazı akşamlar arkadaşlarımla çıkacağım çocuğa bak der her fırsatta çıkardım.Hatta bir erkekle bulustugum izlenimini verirdim..Eninde sonunda kendi pes edip gider o zaman..
Adam kadini vursun ucuncu sayfa haberi oldu canım

Babslarmi aldi cocukları

Çocukların 7 yaşından sonra boşanmalardan daha fazla etkilendiğini kanıtlayan çalışmalar var. Eğer kesin boşanacaksanız ne kadar erken o kadar sağlıklı çocuk için. Kesin atın bence. O kendi kendine hakim dinlemeyeceğim tehditlerini sallasın dursun. Sizi oyalıyor

Sizi geçelim hadi siz yetişkinsiniz diyelim de çok süper zekalı eşiniz aynı evde iki yabancı olunca oğlunuzun mutluluktan gözlerinden kalp fışkıracak mı zannediyor.

Yetişkinler çocukları aptal sanmasa keşke...

Babslarmi aldi cocukları

Evet. Ben yurtdışındayim. Belki kanunlar TRde değişik işliyordur ama velayet davasında tonca faktör değerlendirilir.
Yani çocuk anneye verilir diye bir kanun yok.
Erkeklerde ayni haklara sahipler ve bazi durumlarda (konusahibini kast etmiyorum) babaya verilmeleri çok daha doğru (annede piskolojik hastaliklar, şiddet eğilimi vs.)

Konunuza uzan uzadıya yorum yapmak istemiyorum lakin sunu belirmek istiyorum . DAVANIZI AÇIN

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…