Velayet savaşı..

Serenad5

Canım oğlum..
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2016
3.900
7.090
158
Slm kızlar...4 yıllık evliyim ve problemli bi evliliğim var.. Olmadı, olduramadık yani.. Gerçekten artık suçlu kim, sorun kimde diye aramıyorum.. Madem olmuyor boşanmak istediğimi söyledim, daha önce de bu yoldan geçtik ama çocuk hatırına döndük, sadece ertelenmiş oldu yani...Şu an çocuğu asla bırakmayacağını söylüyor, çocuk için aynı evde kalıp hiçbir iletişimimiz olmasın görüşünde..
Yapı itibariyle böyle bi durum benim psikolojimi çok bozuyor, bunu da ona defalarca anlattım, küs dahi kalamayan bir insanım.. Aynı ev içinde görüşmediğim bi eş beni çok gerginleştiriyor bikaç gündür kabullendim ve iyim ama bu duruma uzun vadede ne kadar dayanabileceğimi bilmiyorum, şu an 10 gündür bu durumdayız.. Kendisi çocuk büyüyüp kimle kalacağını seçene kadar bu durumda yaşamayı öneriyor ben de böyle bi şey kabul edemeyeceğimi söyledim.. Bi kaç ay dayanmaya çalışacağımı sonra evi terk etmesini söyledim... Ama asla kabul etmiyor, ancak oğlumla beraber giderim diyor..
Yani ben anlaşmalı güzellikle bitsin istiyorum,yıllar sürecek velayet savaşlarına girip oğlumu da kendimi de yıpratmak istemiyorum, kaldı ki çocuğumun babasıyla da bu savaşa girmek istemiyorum..10 gündür sadece çocukla ilgili mesajlaşıyoruz, birbirimizin yüzünü bile görmüyoruz..Çocuğun bakımı, kreşe götürüp getirme konusunda da yardımcı şu an, diğer türlü çok zorlanacağım..ne yapmam gerektiğini bilmiyorum gerçekten sizce bu şekil devam etmeli miyim gittiği yere kadar ya da velayet savaşına mı girmeliyim diretip..Velayeti alacağımdan eminim bu arada sadece dediğim gibi işin bu denli çirkinleşmesini istemiyorum, çocuğunu asla bırakmayacağını bu konuda hakimin vereceği kararı dinlemeyeceğini söylüyor...Arada olan oğluma olacağı için ne yapmam gerektiğini bilemiyorum..

Cocuk 3 yasında ebeveyn secesıye 7 yasına filan gelecek, dört sene daha bu mutsuzluğa mahkum ol diyor bencile bak.
Evlilik hayatımız mahvoldu psikolojinde mahvolsun diyor sundugu secenekle.
Cocuk cok Kucuk, mahkemenin ona vereceğini asla dusunmuyorum.
Evden gönder cekısmeyse cekısme, ac davanı.
En az dört yıl cehennem yasayacagına 1 yıl cekısmelı davaya katlan.
Sonrası cayır cımen nefes huzur..

Çocuk işin bahanesi boşanmak istemiyor sizinki
Tabiki hayır böyle evlilikmi birliktelik mi olur
Siz ilk altı yılın çocuğun sizinle kalmasını çocuğun iyiliği açısından daha doğru olacağını bu şekilde bir birlikteliğin ilk altı yılda oluşan kişiliğine büyük zararlar vereceğini söyleyin
Altı yıldan sonra çocuk için daha doğru olacak kararlar verebileceğinizi söyleyin

Sakın kabul etmek gibi bir hataya düşmeyin. Aynı evde yıllarca konuşmamak nedir siz bu durumdan etkilenmeseniz bile ki mümkün değil küçücük çocuk bu ortam ne kadar sağlıklı büyür sizce?
3 yaşındaki çocuğu hiçbir mahkeme babaya vermez. Ancak annenin çocuğa zarar verdiğinin ispatlandığını istisnai durumlarda babaya verilir velayet yada anne vazgeçerse.
Eşiniz çok bencil. 4 yıl evli kalıp bir çocuk yaptınız diye bütün ömrünüzü nerdeyse mutsuz geçirip ona harcamanızı istiyor. Belli ki önünüz velayet savaşı. Hemen yarın gidip avukata danışın. Ne yapacağınızı örneğin evde kalmak için ne yapmanız gerektiğini vs öğrenirsiniz

Kesinlikle çok bencil... Biraz kafamı toplayıp bi avukat bulacağım artık dediğiniz gibi..

Ay Allah korusun ya ama boşanacaksınız zaten herkes kendi yoluna yani hemen degil se bile ilerde bu olduğunda olayı oralara getirecek bir adam mi eşiniz?Ayyy tövbe ya korkutmayın insanı ya
Şu an henüz boşanma gerçekleşmeden böyle bi durumun kokusunu dahi alsa öfkeden delirir, ve öfke kontrolü olan biri değil..

Şu an henüz boşanma gerçekleşmeden böyle bi durumun kokusunu dahi alsa öfkeden delirir, ve öfke kontrolü olan biri değil..
Aman sakin o zaman..ama arkadaşların dediği gibi aynı evde kalma durumunu asla kabul etmeyin sinirleriniz harap olur ayrıca çocukta anlar o gergin ortamı onun içinde iyi olmaz..

Aman sakin o zaman..ama arkadaşların dediği gibi aynı evde kalma durumunu asla kabul etmeyin sinirleriniz harap olur ayrıca çocukta anlar o gergin ortamı onun içinde iyi olmaz..
Kesinlikle böyle düşünüyorum, hatta defalarca söyledim madem çocuğu çok düşünüyorsun bu durum çocuk için çok sağlıksız diye.. Biraz bekleyip çocuk için bu durumun sağlıksız olduğunu görmesini bekleyeceğim hala diretirse de artık iş başka bi boyuta dönecek mecburen..

Tv de izliyoruz çocuğu kaçırıp yıllarca anneden mahrum eden ruh hastası erkekler var bunu sadece hırs uğruna yapan , annelik fedakarlık kendinden bile vazgeçmek demek o yüzden çocuğunuzun ruhunu bozacak şeyler yaşatmayın bence eşinizi ikna edene kadar kalın biyerde oda vazgeçecektir bence tabi bizler ne söylesek biyerde yetersiz yaşayan sizsiniz ama söz konusu 3 yaşında bi yavru olunca gerçekten herşeyyyy ikinci planda kalsın onun mutlululuğunu düşünüp gerekeni yapın bence kızgınlık sinir hırs tahammülsüzlük sadece yavruyu değil sizide mutsuz pişman etmesin Allah yar ve yardımcınız oldun o insanıda ıslah etsin inşallah sevgiler küçük kuzuyuda öptüm

Bacım sen o blöflere hiç girme. Temkinli olmakta her zaman fayda var. Biraz dur zamana yay bakalım Bi kafanı topla. O da toparlasın ki bence eşin boşanmak istemiyor. Sen kararlı olursan o da istemez bence böyle bir hayatı senelerce kim çeker iki ev arkadaşlığı GB bile değil iki yabancı gibi. Allah yardımcın olsın

Ayrılmak istemiyor olabilir mi ?
Sorunlarınız ne ?
Çözüm imkanı yok mu hiçbir şekilde
Aynı evde iki yabancı durumundan 3 yasında bebekte etkilenir.
Bir aile terapistine vs gitseniz

Bu arada aynı evin içinde sevgilisi var izlenimi verin diyenler olmuş öyle birşey yapmayın asla mahkemede aleyhinize delil olarak Sunar falan tehlikeli Şeyler onlar.

İki gunlugune annene gitsen ilgilenebilir mi cocukla? Yoksa is cikisi cocukla tv izlemeyi sabahlari krese götürmeyi, banyo yaptirmayi cocuk bakmak zanneden biri mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…