3Cocuk kac yasında?
Cocuk 3 yasında ebeveyn secesıye 7 yasına filan gelecek, dört sene daha bu mutsuzluğa mahkum ol diyor bencile bak.
...Şu an çocuğu asla bırakmayacağını söylüyor, çocuk için aynı evde kalıp hiçbir iletişimimiz olmasın görüşünde..
..
Neyden vazgeçer..Çocuğu ayrılmamak için koz olarak kullanıyor. İradeli olun, zamanla gözü korkup kendi vazgeçer.
Sen beni öldürtmek mi istiyorsun.. :)Ben yerinizde olsam hafta da bazı akşamlar arkadaşlarımla çıkacağım çocuğa bak der her fırsatta çıkardım.Hatta bir erkekle bulustugum izlenimini verirdim..Eninde sonunda kendi pes edip gider o zaman..
Ay Allah korusun ya ama boşanacaksınız zaten herkes kendi yoluna yani hemen degil se bile ilerde bu olduğunda olayı oralara getirecek bir adam mi eşiniz?Ayyy tövbe ya korkutmayın insanı yaSen beni öldürtmek mi istiyorsun.. :)
Kesinlikle çok bencil... Biraz kafamı toplayıp bi avukat bulacağım artık dediğiniz gibi..Sakın kabul etmek gibi bir hataya düşmeyin. Aynı evde yıllarca konuşmamak nedir siz bu durumdan etkilenmeseniz bile ki mümkün değil küçücük çocuk bu ortam ne kadar sağlıklı büyür sizce?
3 yaşındaki çocuğu hiçbir mahkeme babaya vermez. Ancak annenin çocuğa zarar verdiğinin ispatlandığını istisnai durumlarda babaya verilir velayet yada anne vazgeçerse.
Eşiniz çok bencil. 4 yıl evli kalıp bir çocuk yaptınız diye bütün ömrünüzü nerdeyse mutsuz geçirip ona harcamanızı istiyor. Belli ki önünüz velayet savaşı. Hemen yarın gidip avukata danışın. Ne yapacağınızı örneğin evde kalmak için ne yapmanız gerektiğini vs öğrenirsiniz
Şu an henüz boşanma gerçekleşmeden böyle bi durumun kokusunu dahi alsa öfkeden delirir, ve öfke kontrolü olan biri değil..Ay Allah korusun ya ama boşanacaksınız zaten herkes kendi yoluna yani hemen degil se bile ilerde bu olduğunda olayı oralara getirecek bir adam mi eşiniz?Ayyy tövbe ya korkutmayın insanı ya
Aman sakin o zaman..ama arkadaşların dediği gibi aynı evde kalma durumunu asla kabul etmeyin sinirleriniz harap olur ayrıca çocukta anlar o gergin ortamı onun içinde iyi olmaz..Şu an henüz boşanma gerçekleşmeden böyle bi durumun kokusunu dahi alsa öfkeden delirir, ve öfke kontrolü olan biri değil..
Kesinlikle böyle düşünüyorum, hatta defalarca söyledim madem çocuğu çok düşünüyorsun bu durum çocuk için çok sağlıksız diye.. Biraz bekleyip çocuk için bu durumun sağlıksız olduğunu görmesini bekleyeceğim hala diretirse de artık iş başka bi boyuta dönecek mecburen..Aman sakin o zaman..ama arkadaşların dediği gibi aynı evde kalma durumunu asla kabul etmeyin sinirleriniz harap olur ayrıca çocukta anlar o gergin ortamı onun içinde iyi olmaz..
Bacım sen o blöflere hiç girme. Temkinli olmakta her zaman fayda var. Biraz dur zamana yay bakalım Bi kafanı topla. O da toparlasın ki bence eşin boşanmak istemiyor. Sen kararlı olursan o da istemez bence böyle bir hayatı senelerce kim çeker iki ev arkadaşlığı GB bile değil iki yabancı gibi. Allah yardımcın olsınŞu an henüz boşanma gerçekleşmeden böyle bi durumun kokusunu dahi alsa öfkeden delirir, ve öfke kontrolü olan biri değil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?