• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Velayet

Merhaba hanımlar
Ben boşanmış 5 yaşında bir kız evladı olan bir anneyim daha önce de cok konu acmıslıgım var
Ex es evlilik sürecinde kızımı da alıp kadın ve oğluyla aynı evde yatırmıştı ondan beri aramız cok cok gergin
Bu akşam kendisinin nisanı varmış cocugu bu ortama sokmamasını söyledim ama dinlemedi ailesi gelmiş geçtiğimiz cumartesiden beri onlarlaydı kızım persembe getirdi zorumla bugün de vermek istemedim artık görüş günü olduğu icin gidip beni şikayet etmiş
Şimdiye kadar bir kez olsun sorun çıkarmadım fazla fazla verdim kızımı
Bugün telefonda bana velayet davası açacağını kızımı videoya sürekli çektiğini konuşturdugunu söyledi evlencegi kadınla ilgili birkaç kişi laf etmişti kızım da bunları söylemiş delillerimi topluyorum diyor bana
Evin önüne gelince de tartıştık annemle kendisiyle
Sizce böyle birsey yapabilir mi ? Canım cok sıkkın
Nisana gidebilirdi bence. Sonucta o kadinla evleniyorsa hep gorecek. Onu sevmesi iyi olur hatta

Bence sen bu herifle çok yüz göz oluyorsun. Sen böyle yaptıkça o da inada bindiriyor. 7 yaş erkek çocuğu da çocuk kızında çocuk. Çok yaygara yaptın maalesef. Yetişkin olsaydı oğlan derdim haklısın. Artık inadına yapacaklar ve sen ne kadar dava açsan itiraz etsen birşey elde edemeyeceksin. Akışına bırakırsan bulaşmaz sana da kızına da.
Ben de 2 çocukla boşandım. Önce sapık ailesine götürmesin diye çırpındım baktım inada götürüyor ama ensestler yani. Sonra büyük oğlumu tembihledim hep mahremiyet olarak ve kardeşine de dikkat ediyordu. 6 ayda pes etti. Çünkü ben gerçekten asla muhatap olmuyorum sana da tavsiye ederim

Bu kadar basit degil ki bu olay
Cocuk babasının yanında başka bir kadın görüyor hala annemle evlensin derken üstelik normal bir durum gelmiyor bana
Dayanamadım yine yazayım dedim. Daha 5 yasinda çocuk, boşanma kavramından bihaber, baba düşkünü. Neymiş nisana katilacakmis, babasının hayatina dahil olduğu anlaşılsın diye. Anne-baba bosanali uzun zaman geçer, çocuk boşanma kavramını anlar, annesi destekler o zaman babanın nisanina gider.
Eeee diyelim bu kadından 3 ay sonra ayrıldı. Başka kadınla tanistı. Onun çocuğuylada mi aynı odada kalacak, onlarin nisanina da mı gidecek?

Kendinize itiraf edin siz eski eşinizin evlenmesine düzen kurmasına içerliyorsunuz, böylelikle huzur kaçırıyorsunuz yeni eşine nişanda

yoksa cocuğu ağlatmadıktan sonra nişanda bulunmuş bulunmamış bir önemi yok cocuk zaten idrak edemez oyun gibi gelir. Ki zaten doktorlar da bulunsun babam beni dışlamadı düğününe çağırdı diyorlar.

O yüzden bence bunu yapmayın karşı tarafa ‘ne kötü cadı eski eşi varmış sürekli sorun çıkarıyor iyiki kurtulmuş’ dedikodusu vermeyin derim,

hele ki o kadın herşeyi alttan alıp melek olurken sen cadı imajı çizme, umrumda değilsiniz benim çocuğum önemli imajı çiz
İnanın evlenmesi hic ama hic umrumda degil geçimsizlik yüzünden ayrılsaydık belki böyle hissederdim ama ben bu adamdan siddet yüzünden boşandım canımı zor kurtardım yani.O yüzden suan sadece gelen kadına acırım o kadar
Benim çocuğum benim bundan sonra iki annem olacak babam öyle söyledi diye gezdi günlerce böyle olunca da göndermek istemiyor insan haliyle böyle bir ortama şahit olmaması icin

Görüş gunleri neyse o zaman verin ekstra size dert aciyor.duzeni bozuluyor diyin gorus gunu bu diyin adam ugrasacak sizinle benim ex kocam gibi.bildigim kadari ile yazayim cocuga anne istismar etmedigi surece .yada kotu yasantisi olup ciddi psikolojisini bozmadigi surece alamaz.hem siz dava acmamismiydiniz erkk cocukla yatirdi ayni odada diye o dusunsun.gozetimli görüşme isteyin . Baba sorumsuz vurdum duymaz kiz cocugunu koruyamiyor diyeceksiniz mahkemede
Yok ben o konu yüzünden dava açamadım tekrar olursa dava açacağımızı bir de elimizde kanıt olması gerektiğini söyledi avukatım
Tam bir bataklık benim eski eşim asla uğraşmaktan vazgeçmiyor

Bence sen bu herifle çok yüz göz oluyorsun. Sen böyle yaptıkça o da inada bindiriyor. 7 yaş erkek çocuğu da çocuk kızında çocuk. Çok yaygara yaptın maalesef. Yetişkin olsaydı oğlan derdim haklısın. Artık inadına yapacaklar ve sen ne kadar dava açsan itiraz etsen birşey elde edemeyeceksin. Akışına bırakırsan bulaşmaz sana da kızına da.
Ben de 2 çocukla boşandım. Önce sapık ailesine götürmesin diye çırpındım baktım inada götürüyor ama ensestler yani. Sonra büyük oğlumu tembihledim hep mahremiyet olarak ve kardeşine de dikkat ediyordu. 6 ayda pes etti. Çünkü ben gerçekten asla muhatap olmuyorum sana da tavsiye ederim
Yaygara yapmıyorum. Kızıma ilk bu olayı söylediğinde senin bundan sonra iki annen olacak diyen bir baba var karşımızda aldı aynı odada yatırdı ben bunu doğru bulmuyorum sonrasında da kalkıp sen karışamazsın sen kimsin dedi bana. Ben kimim annesiyim degil mi ? Suan yetişkin olmasalar da yetişkin olacakları günlerde gelecek böyle sorumsuz bir adam onu da önemsemeyecek

Dayanamadım yine yazayım dedim. Daha 5 yasinda çocuk, boşanma kavramından bihaber, baba düşkünü. Neymiş nisana katilacakmis, babasının hayatina dahil olduğu anlaşılsın diye. Anne-baba bosanali uzun zaman geçer, çocuk boşanma kavramını anlar, annesi destekler o zaman babanın nisanina gider.
Eeee diyelim bu kadından 3 ay sonra ayrıldı. Başka kadınla tanistı. Onun çocuğuylada mi aynı odada kalacak, onlarin nisanina da mı gidecek?
Bir ben mi bu kadar medeni olamadım diyordum.aynen dediğiniz gibi cocuk biraz büyüseydi ancak belki o zaman olurdu. Görelim diye de annesi bile boy boy fotoğraflar paylaşıyor utanmadan

İnanın evlenmesi hic ama hic umrumda degil geçimsizlik yüzünden ayrılsaydık belki böyle hissederdim ama ben bu adamdan siddet yüzünden boşandım canımı zor kurtardım yani.O yüzden suan sadece gelen kadına acırım o kadar
Benim çocuğum benim bundan sonra iki annem olacak babam öyle söyledi diye gezdi günlerce böyle olunca da göndermek istemiyor insan haliyle böyle bir ortama şahit olmaması icin

Sen yarın öbürgün evlendiğinde nişanında bulunmayacak mı peki cocuğun?

Boşanmışsınız tekrar evlenmeyi kabul etmişsiniz çocuklarınız da bunlara şahit olacak, ömür boyu bekar kalacak değil 2 tarafta.Hamama giren terler çocuklarınız sizin nişanlarınıza sevgililerinize evliliklerinize şahit olacak elbet acı ama gerçek. Anası babası boşanmış ya ne olacağıydı?

Kendini o kadının yerine de koy, yarın sen de bi adamla evleneceksin eski eşi adamın cocuğu nişanına götüremezsin vs dese hoşuna gider mi?

Bir ben mi bu kadar medeni olamadım diyordum.aynen dediğiniz gibi cocuk biraz büyüseydi ancak belki o zaman olurdu. Görelim diye de annesi bile boy boy fotoğraflar paylaşıyor utanmadan

Medeniyet nasıl olur biliyor musunuz? Bosansaniz dahil baba ve anne olarak çocuğunuz elinden tutup çocuk psikiyatrina gidip babanın yeniden evleneceği, nasıl davranmak gerektiği konusunda yol haritanızı çizersiniz. Çocuk hazır olduğunda ex eşiniz nişanlısı ile tanışır, çocuğun hazır olduğuna ve gereklilik görülürse nisana gider.

Lambur lumbur başka çocukla ( üzerine çocuğun annesi durumdan rahatsız) aynı odada kalıp, kendi şovuna alet etmek için nisana götürulmez. Ya orda ummadığı beklemediği bir tavır, konuşma ile karşılaşsa. Malum bizim insanımız densiz. Biri dese bu da yeni cici annen. Uğraş artık düzelteceğim diye.

Medeniyet nasıl olur biliyor musunuz? Bosansaniz dahil baba ve anne olarak çocuğunuz elinden tutup çocuk psikiyatrina gidip babanın yeniden evleneceği, nasıl davranmak gerektiği konusunda yol haritanızı çizersiniz. Çocuk hazır olduğunda ex eşiniz nişanlısı ile tanışır, çocuğun hazır olduğuna ve gereklilik görülürse nisana gider.

Lambur lumbur başka çocukla ( üzerine çocuğun annesi durumdan rahatsız) aynı odada kalıp, kendi şovuna alet etmek için nisana götürulmez. Ya orda ummadığı beklemediği bir tavır, konuşma ile karşılaşsa. Malum bizim insanımız densiz. Biri dese bu da yeni cici annen. Uğraş artık düzelteceğim diye.
Evet iste benim de tam olarak istediğim bir uzman gözetiminde söylemekti böyle şeyleri. Yoksa kimse ömür boyu bekar kalmak zorunda degil ben de evlenebilirim bu isler nasip işi.
Gerçekten kızım icin cok endişeleniyorum karşımızda herseyi normal karşılayan bir ex es ailesi mevcut oğulları beni dövdüğünde de normal demişlerdi kızımı aynı evde yatırdığında da

Evet iste benim de tam olarak istediğim bir uzman gözetiminde söylemekti böyle şeyleri. Yoksa kimse ömür boyu bekar kalmak zorunda degil ben de evlenebilirim bu isler nasip işi.
Gerçekten kızım icin cok endişeleniyorum karşımızda herseyi normal karşılayan bir ex es ailesi mevcut oğulları beni dövdüğünde de normal demişlerdi kızımı aynı evde yatırdığında da
Siz babaya önerin gelin gidelim diye. Kabul etmezse tek götürün. Hem dava sırasında da eliniz kuvvetlenir ben istedim gelmedi diye

Back
X