datlum çok ağrım var öyle böyle değil darbe falan almadım ama elim kazayla çok sürttü ucuna ondan mı ağrı var acaba :26:
bilmemki canım doktora sor istersen ama ben sağlam burnumla dün çöp kovasının kapağına vurdum pes dedim heyecandan ameliyata grmedn burnuma vurmaya başladım diye ama varyaa öyle böyle değil fena acıdı 5-10 dk geçmedi
bide senin yara şimdi sor doktora rahat etsin için bu sıralar kötü olman normal biraz sabır hayatım
canım panik yapma bu dönem dokunduğunda bile canını yanması normal. ben 1,5 ay önce maça gittim (ki ameliyattan 6 ay geçmiş olduğu halde) tesadüf çarptı birisi gözümden yaş geldi.
geçen hafta da sevgilim çarptı, yine gözlerimden yaşlar döküldü. iyileşme süreci uzun bir ameliyata girdin, hemen motivasyonunu düşürme.
oy dikkat et sakarım benim hehe xD
bilmiyorum ebru ya burnumun içinde top top etler oluştu kafayı yemek üzereyim
ben anlamadım ne demek top top et, nereden anladın,?
basbayağı et beni gibi bişi oluştu sağ deliğimde karşılıklı ben kan pıhtısı falan sandım hatta yavuz beyde temizlerken orda canım çok yandı çok yapışmış pıhtı dedi canım yandığı için bıraktı halbuki etmiş diğeride dün türedi
Ah canım benim, ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi de, o da sana mı denk geldi=(
Hepimizide bir yerlerden bir piyango vuruyor işte...
Umarım bir an önce tüm sorunların hallolur...
bahtsız bedeviye örnek olarak benim fotoyu koysunlar kitaplara ansiklopedilere xD dikiş yerlerinde bu etler bu arada
basbayağı et beni gibi bişi oluştu sağ deliğimde karşılıklı ben kan pıhtısı falan sandım hatta yavuz beyde temizlerken orda canım çok yandı çok yapışmış pıhtı dedi canım yandığı için bıraktı halbuki etmiş diğeride dün türedi
tatlım sana yavuz bey krem vermedi mi?
bepanten verdi de bi işe yaramadı
Ben bepanten sanırım 2,5 ay kullandım. Brunumdan kabuklar düşüyordu artık silerken, sürekli kontrole git canım sen. doktor sürekli görsüni, kremi sakın kesme.
evet kabukların düşmesini sağlıyorda yaralara bi faydası olmadı
çiğdem abla bende öyle duydum ama burun yapısıyla ilgili lara da sanırm 1800 ödedi ama ebruli 2000 değişiyor yapcak birşey yok hayatım bence en uygun fiyatlar
rüya canım önü düğmeli bir penyemi giydin ? hani burnun kapalı olucak ya ondan diyorum birde ne olur olmaz diye üstün üstsüz olmak zorundaymış kalp durur fln birşey olur diye allah korusunn
Ben 12'de girdim 5'i geciyodu ciktim.. Regl oldugum icin dikisler mi ne tutmamis yani kan pihtilasmiyomus galiba oyle birseydi.. Kizlar icinizi rahat tutun emin olun cok guzel olcak, panik yapilcak bisi varsa o da ameliyat sonrasi caninizin su istemesi yoksa zaman cok cabuk gecior hele ki morluklar 3. gunde yerini sariliga, 1 haftada falan da sadece sislige birakiyor, beni kimse tanimiyo simdi saclari da kestirdim, yarin foto yukliym de siz de gorun.. herkes kendi doktorunu ovuyo ama veli bey'in kisiye ozel yaptigi hem kibar hem de oyle dumduz yani asiri dogal olmayan harika burunlar herseye degiyo cidden..ebruli sultan ve mipadan allah razi olsun ne diyim sırnaşık şey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?