Veli Aslan'a ameliyat olanlar yardımcı olur musunuz :(

datlum çok ağrım var öyle böyle değil darbe falan almadım ama elim kazayla çok sürttü ucuna ondan mı ağrı var acaba :26:

canım panik yapma bu dönem dokunduğunda bile canını yanması normal. ben 1,5 ay önce maça gittim (ki ameliyattan 6 ay geçmiş olduğu halde) tesadüf çarptı birisi gözümden yaş geldi.

geçen hafta da sevgilim çarptı, yine gözlerimden yaşlar döküldü. iyileşme süreci uzun bir ameliyata girdin, hemen motivasyonunu düşürme.

oy dikkat et sakarım benim hehe xD

bilmiyorum ebru ya burnumun içinde top top etler oluştu kafayı yemek üzereyim

ben anlamadım ne demek top top et, nereden anladın,?

basbayağı et beni gibi bişi oluştu sağ deliğimde karşılıklı ben kan pıhtısı falan sandım hatta yavuz beyde temizlerken orda canım çok yandı çok yapışmış pıhtı dedi canım yandığı için bıraktı halbuki etmiş diğeride dün türedi

Ah canım benim, ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi de, o da sana mı denk geldi=(

Hepimizide bir yerlerden bir piyango vuruyor işte...

Umarım bir an önce tüm sorunların hallolur...

Ah canım benim, ilk defa duyuyorum böyle bir şeyi de, o da sana mı denk geldi=(

Hepimizide bir yerlerden bir piyango vuruyor işte...

Umarım bir an önce tüm sorunların hallolur...

bahtsız bedeviye örnek olarak benim fotoyu koysunlar kitaplara ansiklopedilere xD dikiş yerlerinde bu etler bu arada

bahtsız bedeviye örnek olarak benim fotoyu koysunlar kitaplara ansiklopedilere xD dikiş yerlerinde bu etler bu arada

Peki doktorun ne diyor bu işe?

Geçer falan dedi mi?

Bir de alınmadı mı dikişlerin daha, ya da düşmediler mi? İç dikişler 1. hafta sonunda düşüyor çünkü..

tatlım sana yavuz bey krem vermedi mi?

Ben bepanten sanırım 2,5 ay kullandım. Brunumdan kabuklar düşüyordu artık silerken, sürekli kontrole git canım sen. doktor sürekli görsüni, kremi sakın kesme.

evet kabukların düşmesini sağlıyorda yaralara bi faydası olmadı

yapılan operasyona göre fiyat değişiyor doktora görede sanırım ben hastanede yatarken bir kadın hem yuzune enjeksiyon hemde burun vs yaptırmıs ismail beye benim verdiğim fiyatı vermişti... bu arada veli bey statüye ve kişiye özel burun yapıyor benim henüz alçılarım çıkmadı ama gözlemlerim buna dayanıyor bu arada alçılı haliyle bile olumlu yöndeki değişikliği farkediyorum burunla dudak arasındaki mesafem mesala genişlemiş bunu çok istiyordum ancakk sanırım dudaklarıma bir işlem uyulanmış çünkü diş etlerim biraz çekilmiş ve dişlerim yükselmiş rahatsız edici boyutta değil şu haliyle bile memnunum umarım güzel olur aslında şu günlerde morele çok ihtiyacım var

bende malesef ameliyat olduğum gün reglidim sanırım ondan benimde biraz uzun sürdü Veli Hoca gerçekten doğal ve kişiye özel burun yapıyor benim 4üncü günüm morluklarım sararmaya şişliklerim inmeye başladı tek sıkıntım sinus akıntısıyla oluşan burun tıkanıklığı narkozdan ilk çıktığın an gerçekten en zor kısmı ben çok titredim yaklaşık yarım saat dişlerim neredeyse kırılacak gibiydi bu arada narkoz çok korkulacak bir an değil ben narkozdan çıkarken anestezi uzmanına rüya görüyordum burda ne işim var demiştim yani ameliyat olduğumun bile farkında değildim..

bende veli beyi dusunuyorum beni arkadas olarak kabul ederseniz cok sevinirim veli beyin yaptigi burunlari cok merak ediyorum

ben bugün yavuz beye gittim burnumu temizledi ya be ameliat oncesınde alerji dolayısıyla koku alamıyordum ılk defa bugun koku alabıldım ne kadar büyük bir nimetmiş çok teşekkür ederim buarada yardımcı olan herkese KBB doktoru yavuz bey olsun Veli bey Muhteşem doktorlar çok mutluyum bugün ilk defa koku alabildim tat alabildim

Lütfen verdiğim linkten devam ediniz

YaGmurluk

http://www.kadinlarkulubu.com/burun-estetigi/399975-zuzula-burun-estetigi-ameliyati.html

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…