Veli Aslan'a ameliyat olanlar yardımcı olur musunuz :(

kızlar fotograflarımı kaldırdım. Artık bir sürü hastası var zaten Veli Bey'in.

görüşmek üzere,

hehe nazar değmesi an meselesiydi sanırım D:

slm kızlar, bende 8 kasımda kısmetse burun ameliyatı oluyorum.doktorum veli bey ama kulak burun bogaz doktoruda gırıcekmış, kendimden cok emindim ameliyat olucam sonrada kendıme olan güvenim daha da çok artıcak diye ama ameliyat tarihi yaklaşınca daha çok korkmaya başlıyorum ya daha kötü olursa diye, kk dan çok guzel yorumlar okudum bu sebeple ameliyat olma fikrine daha kolay evt diyebildim ama bgn okudugum bi yorumda bi kızın burnu yuzune hiç yakısmamıs onları okunca korkularım biraz daha arttıı

ben mi çok ince düşünüyorum korkularım gereksiz mi :18:

ben Veli Bey'in neredeyse tüm hastalarını tanıyorum. Kim söylemil o "burnu yüzüne hiç yakışmamış" diye merak ettim.

benden sonra giden en az 8-10 hastadan biliyorum ki hepsi çok mutlular, doktoruma ortada hiçbirşey yokken laf ettirmem ayol
sen rahat ol canım için rahat pozitif ol ki herşey güzel olsun:)

Son düzenleme:
nazar değebilirdi bencede :)) canımm masaj nasıl yaptın sen hatırlıomusun??

:) nazarından değilde burada yazdığım herşeyi bir de fotoların altına yazmak bu kadar yoğun çalışırken çok geldi sanırım bana. Nasıl olsa Veli Hocanın birçok hastasının güzel burun fotoları var artık bana ihtiyacı yok:)

Masajlarımı baş parmağımla göz pınarlarıma bastırarak aşağıya doğru yapıyordum.( ilk zamanlarda) sonra burun ucunu yukardan ve aşağıdan çekerek bir masaj yaptım (bu 25 günden sonra yapılıyor) hala baş parmağımla burnuma paralel şekilde yapıyorum, Veli Hoca aklına geldikçe yap diyor.

hepsini tarif eder zaten size. ayna ile çalıştırıyor yanında...

burun ucu masajını bana da gösterdi senin tarif ettiğin gibi.ama bana şimdiden başla dedi.neden acaba?? herkese farklımı uygulattırıyo acabaa??

canım :) hastanede kk meşhur olmuş :))) bugün test için gittimde kızlar fln soruyor bana kızları tanıyorsun dimi ebru fln diye bende saydım hepsini tek tek hehehehe bence veli bey iyi bir doktor inş benim burnumuda harika yapcak :))) seviyorum veli beyii bugün görüşmek nasip olmadı hastasının yanındaydı sanırım çok yoğun :)

beni hatırlarlar mı acaba çok gergindim kapris falan yaptım hele bide röntgen istemedikleri halde istediklerini bunun üzerine çektirmediğimi iddia ettiklerinde epey mevzu yapmıştım

allah seni ne etmesin benden bugün kan aldılar birde röntgen başka birşey yok :) verdim geldimmm ehehehe sonuçları ben almıcam dimi ama

sağol canım :) sen nasılsın canım iyi oldunmu yorgunluk varmı ?

burun akıntım var deli gibi acayip sinirlerimi bozuyor bide yanaklarım sanki doldurmuşum ağzımın içini D: başka bi sıkıntı yok canım iyi gidiyo şükür

zamanla dahada iyi gidicek :) biraz sabır işi şişliklerinden dolayı ilk 2 ay birşey belli olmaz biraz daha zaman geçsin tabi ilk zamanlar yine az çok şekil çıkar ortaya :)

evet yanakların inmeye başladı ama başım çok ağrıyor bugün ağrı kesici bana mısın demiyor

geçer canım belki fazla yormuşsundur kendini he olabilir mi ?

dikkat et canım kendini fazla yorma çok dikkat et lazımsın bize.

bu arada bende felaketim bugün masa başında uyuyorm 6 da uyuyunca gece

evet çok yoruldum sanırım bide sigara içtim

aferinnnnnn sigara geç iyileştiriyor birde sen çalışıyorsun üstüne bunu mu yapıyorsunnn ayıp sana

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…