kızlar fotograflarımı kaldırdım. Artık bir sürü hastası var zaten Veli Bey'in.
görüşmek üzere,
slm kızlar, bende 8 kasımda kısmetse burun ameliyatı oluyorum.doktorum veli bey ama kulak burun bogaz doktoruda gırıcekmış, kendimden cok emindim ameliyat olucam sonrada kendıme olan güvenim daha da çok artıcak diye ama ameliyat tarihi yaklaşınca daha çok korkmaya başlıyorum ya daha kötü olursa diye, kk dan çok guzel yorumlar okudum bu sebeple ameliyat olma fikrine daha kolay evt diyebildim ama bgn okudugum bi yorumda bi kızın burnu yuzune hiç yakısmamıs onları okunca korkularım biraz daha arttıı
ben mi çok ince düşünüyorum korkularım gereksiz mi :18:
nazar değebilirdi bencede :)) canımm masaj nasıl yaptın sen hatırlıomusun??
:) nazarından değilde burada yazdığım herşeyi bir de fotoların altına yazmak bu kadar yoğun çalışırken çok geldi sanırım bana. Nasıl olsa Veli Hocanın birçok hastasının güzel burun fotoları var artık bana ihtiyacı yok:)
Masajlarımı baş parmağımla göz pınarlarıma bastırarak aşağıya doğru yapıyordum.( ilk zamanlarda) sonra burun ucunu yukardan ve aşağıdan çekerek bir masaj yaptım (bu 25 günden sonra yapılıyor) hala baş parmağımla burnuma paralel şekilde yapıyorum, Veli Hoca aklına geldikçe yap diyor.
hepsini tarif eder zaten size. ayna ile çalıştırıyor yanında...
burun ucu masajını bana da gösterdi senin tarif ettiğin gibi.ama bana şimdiden başla dedi.neden acaba?? herkese farklımı uygulattırıyo acabaa??
canım :) hastanede kk meşhur olmuş :))) bugün test için gittimde kızlar fln soruyor bana kızları tanıyorsun dimi ebru fln diye bende saydım hepsini tek tek hehehehebence veli bey iyi bir doktor inş benim burnumuda harika yapcak :))) seviyorum veli beyii bugün görüşmek nasip olmadı hastasının yanındaydı sanırım çok yoğun :)
allah seni ne etmesin benden bugün kan aldılar birde röntgen başka birşey yok :) verdim geldimmm ehehehe sonuçları ben almıcam dimi ama
sağol canım :) sen nasılsın canım iyi oldunmu yorgunluk varmı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?