Velilerimin sorumsuz tavırları

Kızmayın benim zamanımda patates baskısı ip baskısı baskı boyamadan başka bişey yoktu :)
Yanlış anlamayın ama sınıftakiler roman demişsiniz bi kısmına sizce onlar temizlik yapsa yapabilirler mi ?
Dediğim gibi yapın video çekin sınıf kapanmaz hizmetliniz olur

Evet bu çözümde çok mantıklı . Teşekkür ederim güzel yorumlariniz icin

Kızmadım dediğim gibi algılar bu yönde herkes böyle zannediyor . Ama inanın sesli seslere kadar öğreniliyor. Her gün kalem tutma makas tutma hikaye okuma aralıksız yapılıyor. Ben en çok matematik fen eğitimi seviyorum bizim branşta. Çocuklar feni ve matematiği sevmeliler.

Onlar azınlıkta 1 2 kişi kadar . Hizmetli olacağını pek sanmıyorum keşke olsa ama ne yazık ki

Onlar azınlıkta 1 2 kişi kadar . Hizmetli olacağını pek sanmıyorum keşke olsa ama ne yazık ki

Çocuklar hasta oluyo diyosunuz tekrar geldiklerinde velilerle konuşun
Sağlık bakanlığını arıycam temizliği çocuk isim sorasıyla yapın yapmayanda para versin deseniz yoksa okul kapansın diye biraz tehdit olsa
Çocuk başı 20 lira alsanız bir sınıfı süpürtmek sildirmek için yeterli gelir diye süşünüyorum

En kötü insanlar para yardımı yapar, siz de temizlik ve tadilat işleri için eleman tutarsınız.

Onu düşündüm ama şu an sigortasız işçi çalıştırmak yasak. Yanı sigorta olmadan birine temizlik yaptıramayız . Biri şikayet etse okul için sorun oluşur . Fazla parayı da kimse ödeyemez yani boşa koysaniz dolmuyor doluya koysaniz olmuyor

Aidatsiz devlet okulu ilk defa duydum.
Yani ben ilk defa duydum vardir elbette.

Ben de bir veli olarak okulda temizlik yapmak istemem sahsen
Devletin isi o benim degil.

Ama cozum yok.diyorsaniz diger arkadaslarin dedigi gibi siz anneleri siraya koyum madem

Temizlik şirketlerinden çağırın
Kaç m2 yer ve kaç saat çalıştırmak istediğinizi söylüyoaunuz ona göre makul bi fiyat çıkıyo sigortalarıda verdiğiniz ücret içinde

Bu fikrinize katılmıyorum.
Okul öncesi eğitimi düşündüğünüz kadar önemsiz ve gereksiz değil.
Zeka gelişiminin büyük bir kısmı erken çocukluk döneminde yani ilkokula başlama yaşına tekabül eden sürede tamamlanıyor.
Okul öncesi eğitimi, çoçuğun tüm gelişim alanlarıyla birlikte zeka gelişimi üzerinde de oldukça etkilidir.

Konuşmakta haklısınız.. Umarım anlamışlardır. Sınıf harika olmuş ellerinize sağlık..

Temizlik şirketlerinden çağırın
Kaç m2 yer ve kaç saat çalıştırmak istediğinizi söylüyoaunuz ona göre makul bi fiyat çıkıyo sigortalarıda verdiğiniz ücret içinde
Konyanın bir ilçesinde çalışıyorum ve burda temizlik şirketi yok ne yazık ki . Dediğim gibi tek çözüm veliler kalıyor inanın her şeyi düşündüm idareyle konuştum milli eğitime gittim kendim halletmeye çalıştım. Dediginiz gibi para toplayıp birine yaptırmayı düşündüm ama inanın çözüm bulamıyorum .

Tabi ki öyledir hanımefendi
Ben daha çok gelen grup için konuştum yani arkadaş fazla duygusal yaklaşıyo topluma kazandırmak için ama okulu kaçıncı sınıfta bırakıcaklarını kimbilir ?
Yoksa ben sadece anaokulu değil 2-3 yaşına gelen çocuklarında oyun okullarına gitmeainide istiyorum içine kapanıklığını atıp sosyalleşmeye adım atıyolar
Ama herkes hayata aynı şartlarda gelmiyo

Inan bana haber yapmazlar cunku egitimde cag atladik, herkesler bizi kiskaniyor ozellikle amariga

Konu sahibi valla yapacak bir sey yok, en son aklima gelen aidati verecek olan velilerden toplayip haftalik kadin tutun, para vermeyen de gelsin temizlesin o zaman..

Onu düşündüm ama sigortasız işçi çalıştırmaya girdiğinden idare hicbir şekilde kabul etmedi .

Alfabetik sıraya göre ellerine yazı verin sizde söyleyin okuma yazma bilmeyende vardır yarın sıra sende ya yaparsın ya yapana para verirsin diyin para verme sırasıda 1kez olsun
İdareylede tekrar görüşün soruşturma açılın böyle hizmetli alın diyin

Birbirimizi anladığımıza sevindim.
Ben de sizin yorumunuz vesilesiyle belki bu konuda yanlış düşününen üyelere doğrusunu aktarmış oldum.
Bu forumda sizin gibi üslubunu koruyabilen, nazik üyelerle tartışmakta bir sorun yok benim için.

Konu sahibi henüz çok genç ve konuya idealist yaklaşıyor o nedenle ben velilerine olan serzenişini yadırgamıyorum.
Yakında ülkemizin gerçeklerini o da daha iyi anlar.

Işte velilerimle bu yüzden konuştum . Onlarda farkındalar inanın kendim için değil ama o çocuklar için istiyorum onların çocukları onlar. Her çocuk aynı şartlarda yaşamıyor. Ben onların şartları az da olsa düzelsin diye duzelttim bu sinifi hala da uğraşıyorum bir şeyler daha olsun diye. Ama bazı yerlerde tikaniyorum çözüm bulamıyorum . Keşke elimden gelse ama olmuyor. Kendimde temizliyorum ama sınıfın içinde onca çocuk varken ne kadar yapılabilirse . Günlük temizlenmesi gerekiyor o sınıfın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…