Velilerimin sorumsuz tavırları

Temizliği neyle yapıyosunuz ? Elektrik süpürgesi mi?

soyle bir empati yaptimda; hayir. benim isim degil sinif temizlemek. sorun sizin sorununuz, neden ben cozum bulayim ki. okul yonetimizyle konusun.
Ogretmenin de sorunu degil, pis sinifta yalan yanlis iki etkinlik yapip gonderebilir. Baskalarinin cocugu daha iyi egitim alsin diye ugrasiyor. Salla basini al maasini yapmiyor

Elinize sağlık . Allah razı olsun.

Yalnız bakış acınız çok rahatsız edici. Öğretmen olmak için tabiki üniversite mezunu olacaksınız. Ev hanımı diye ne tuhaf bir imada bulunmussunuz.

Ev hanımı değilim bu arada, yorumum bundan dolayı değil bilginize.

Sorumsuzluk olabilir , evde bebek olabilir,fıtık olabilir her şey olabilir bunun sebebi . Sadece sorumsuzluktan dolayı gelmedilerse haklısınız kizmakta.

Ancak gerçekten üslup yanlış.

Zaten avukat veli ile ilkokul mezunu veli aynı olur. Bu sizin bir güzelliğiniz değil.

Veli velidir. Mesleğe göre ayırmamak bir güzellik değildir. Ayırmak zaten yanlış.

Zaten avukat veli ile ilkokul mezunu veli aynı olur. Bu sizin bir güzelliğiniz değil.

Veli velidir. Mesleğe göre ayırmamak bir güzellik değildir. Ayırmak zaten yanlış.
Haklısınız ayırmak yanlış . Ben de hiç ayırmadim. Sadece orada amacım velilerime karşı çok yakın davrandigimi belirtmekti .Yanı ben şöyle iyiyim böyle davranırım demek değil kesinlikle. Belki yanlis bir ifade kullanmisimdir . Haklisiniz buna da dikkat ederim . Ama amacim kesinlikle velilerimin sorumsuz bur şekild e davranmaları çünkü madur olan onların evlatları .

Yarın çocukları almaya geldiklerinde tutuşturun birinin eline ahmetin annesinden başlayın
Çocuklarıda işleyin eğer burası temiz olmazsa hepimiz hasta oluruz hasta olmamal için temizlenmesi gerekiyo anneleriniz nasıl evlerimizi temizliyosa burayıda temizlemeli diyin

Çok üzgünüm gerçekten veliyi temizlik konusu zerre ilgilendirmiyo ama siz heryolu denediyseniz başka çare kalmamış

Boyasına kadar yapmışsınız hergün temizlemek sizede asla düşmez

Aslında siz de almaya başlayın o zaman aidat her şeye bulut veliler para ama okula gelince olmaz
Abizim insanımız böyle çocuğuna her hafta 100 liralik oyuncak alsa sorun cikarmaz
Ama öğretmen bir a4 kağıdı istiyor desen şikayete gider
Kitapa okula harcanan para zul gözlerinde
O yüzden siz sinifta cocuklarla beraber oyun gibi toplatmaya çalışın
Son derslerde herkes esyasini toplasin oyunu uydurun toplayin beraber
Çünkü aslina bakarsaniz sınıf temizliği idarenin sorumluluğu

Evet mantıklı bu düşünce şekli. Teşekkür ederim yorumunuz için .

Bir çözüm önerisiyle gelemedim ama özveriniz icin sizi tebrik etmek istedim, yukarda yazdiklariniz oyle dogru ki. Sınıf cok cok güzel olmus, elinize emeginize saglik. İnsallah kisa surede bir çözüm bulunur

Bir çözüm önerisiyle gelemedim ama özveriniz icin sizi tebrik etmek istedim, yukarda yazdiklariniz oyle dogru ki. Sınıf cok cok güzel olmus, elinize emeginize saglik. İnsallah kisa surede bir çözüm bulunur
Tesekkur ederim . Bazı yorumlar karşısında bu güzel düşüncenizi görmek bile mutlu etti inanın

Hak veriyorum
Müdürler alışıyor hocam siz bir şekilde halledersiniz her zaman nasıl yapıyorsanız o şekilde devam edelim vs. Şeklinde oyalayip işi öğretmenin tepesine bırakıyorlar

Sonra veliyle karşı karşıya gelen öğretmen oluyor

Meslek lisesinde veya üniversitede çocuk gelişiminde okuyan bir stajer alabilirsiniz
Hos stajerinde görevi değil temizlik yapmak en azından etrafi toparlamaniza yardımcı olur

Biz de her dönem başı ve sonu ilçe zümre toplantısı yapılıyor . Oradaki öğretmenlerin yüzde 60 ı bu temizlik konusunda şikayetçi . Yüzde 40 da merkezdeki okullar. Yanı çoğunluk aslında mağdur durumda ama çözüm yok. Okullarda anasınıfı konusunda bir sorun var çünkü hizmetliye anasınıfıni temizletemiyorlar. Stajyer yok ki ben zaten stajyerin de temizlik yapması taraftarı değilim o okula mesleği öğrenmek için geliyor.

Ben bunu düşündüm ama bazı arkadaşlar beni hatalı buldu. Bilseler aslında çok çözüm yolu aradım ama bulamadım .

Bir öğretmen olarak söylüyorum veliler temizlemek zorunda değil tıpkı sizin de zorunda olmadığınız gibi. Idealist bir öğretmen olduğunuz belli ama diğerleri idealist ebeveyn olmayabilirler. Sizi haksız buldum. Bu arada ellerinize sağlık güzel olmuş

Ne stajyer ne yardımcı hicbir şey yok
Meslek lisesi yok mudur civarda ?
Stajer talebinde bulunsaniz
En temizi velilere aidat konusunu açmak ya temizliği kendiler yapacak ya aidat alip hizmetli tutmaya başlayacağız denilebilir
Belki böyle söylerseniz yardıma daha hevesli olurlar
Ama ben kendinizi cok fazla veliyle karşı karşıya getirmenizden yanayım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…