- vennuss - Diyet Günlüğüm

vennuss

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
27 Kasım 2011
58
0
36
Ankara
ilk mesajı değiştirebileceğimizi fark ettim ve burası benim çizelgemi tuttuğum yer olsun, şöyle afilli bir şeyler hazırlayalım

1 Aralık 2011 ........... kilo 71.8

11 Aralık ................................... hedef 67 kilo
18 Aralık ................................... hedef 64 kilo
25 Aralık ................................... hedef 61 kilo
1 Ocak ...................................... hedef 58 kilo
8 Ocak ...................................... hedef 55 kilo
15 Ocak .................................... hedef 53 kilo
22 Ocak .................................... hedef 51 kilo
25 Ocak .................................... hedef 50 kilo

2 aylık planım :))

her hafta hedefime ulaştıkça sileceğim, yoksa öyle kalacak ve bu yazdıklarıma bön bön bakacağım
......
.....
....
...
..
.

Son düzenleme:
hoşgeldiiiin aramızaaa:) umarım o montlar sana bol gelir amin:)

inşallah, ağından bal damlıyor, çok teşekkür ederim :)

ben şu yaşıma kadar hep 45 47 kilo arasında dolandım, en maksimumum 52 idi, bu son 6-7 ayda tam 20 kilo aldım, bir insan bu kadar kısa bir sürede nasıl bu kadar çok kilo alabilir şaşıyorum kendime.

derim gerildi adımlarım yavaşladı, bu son dönemde genelde evdeydim, haftada 3 gün o da iki saatliğine derse gidip hemen eve geliyorum ve ders çalışıyorum.

işim vardı, çalışıyordum ama derslerime yoğunlaşmak için işi bıraktım, yoğun tempodan uzaklaştım masamın başında devamlı dersler ve zararlı hazır gıdalar, cips çikolata, telefonla eve yemek getirmeler falan derken deli gibi kilo aldım

ve tabii ki de psikolojim de fena halde bozuldu

canım hoşgeldin aramıza
bak biz burda bir aile olduk emin ol seninle de hemencecik kaynaşıvercez:)
öncelikle hedefin kısa sürede çok vermekten ziyade uzun vadede kalıcı kilo vermek olmalı
2 ayda 20 kilo verilmez!!!!
sen bu 20 kiloyu 2 ayda mı aldın ki 2 ayda vermek istiyorsun????
bak ayda 4-5 kg verirsen en geç 6 aya 50-52 olursun ki yaza fıstık gibi girebilirsin böylece...
şok diyetler yapıp kısa sürede onları geri almak yerine, yavaş ver ama geri dönmeyecek şekilde ver, tmm mı cnm bnm???
tekrardan topiğin hayırlı olsun
sormak istediğin ne varsa sorabilirsin ben elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
burda herkes birbirine destek olur, bundan şüphen olmasın
başarılar diliyorum
sevgiler...

Son düzenleme:

hoşbulduk canım :)

çok sağolun dün uzun uzun inceledim konuları ve bana etse etse kadınlar kulübünün azimli kadınları yardım eder dedim :) burası doğru yer, biliyordum :)
evet bana da çok ağır geliyor 20 kiloyu hemen 2 ayda vermek ama hemen kurtulmak istiyorum sanırım hatta şu an imkanım olsa da içi sihirli su dolu bir havuza girsem tamamen böyle 5 saniye beklesem ve yağlarım içinde çözülse eski halimle çıksam :) en fazla 5 saniye tahammülüm var 6 saniye bile olamaz :)
ailemin yanına gideceğim ama gidemiyorum devamlı erteliyorum ne zamandır, zaten en son yanlarına gittiğimde 10 kilo kadar almıştım ve şok olmuşlardı ne oldu sana böyle işi bırakmak yaramamış sana hemen vereceksin bir daha gelişinde eski halinde göreceğim seni demişlerdi, herkes, ailem akrabalarım arkadaşlarım, hepsinin nutku tutulmuş bakıyorlardı, şimdi en az o kadar daha aldım ve beni kesecekler gittiğimde :) annem hiç katlanamaz kiloya falan, nefret eder, babam da öyle :) pofuduk ayıcıklar gibi olmuşsun demişlerdi şimdi görseler pofuduk fil gibi olmuşsun derler kesin

dediğin gibi şok diyetlerle geri almak çok kötü olur, hiçbir anlamı kalmaz, çok duygusal yaklaşıyorum sanırım şu anda bu kilo mevzularına :)

evet liliye katılıyorum
yavaş olsun sağlam olsun
ben 1 nisanda başladım diyete
önümüzdeki 1 nisana kadar devam edecem
baktım olmadı bir sonraki nisana kadar sürdürebilirim
zamanı herzaman uzun tut
öğle kısa sürede olacak işler değil
kısa sürede verirsen kısa sürede geri alırsın
önemli olan kalıcı olması
şimdiden kolay gelsin

7 ayda verdin yani 12 kiloyu, bir daha kesin geri almazsın, kalıcı olarak yağlardan gitmiş seninkiler belli, evet haklısınız, uzun sürede kilo verince zaten yağlardan gidiyormuş, iki gün önce bir diyetisyene danıştım o da sizin dediğinizi söyledi, arkadaşım 100 küsür kilodan 80 e inmişti o diyetisyen sayesinde, arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ama çok para istiyor, maalesef anlaşamadık fiyatta :)

çok teşekkür ederim :) ben biraz fazla sabırsız birisiyim, hemen olsun bitsin istiyorum ama en sağlıklısı uzun sürede vermek, bunca kiloyu alana kadar aklım nerdeydi acaba o zaman bu sabırsızlığım neredeydi acaba

Son düzenleme:

aslında hepimiz öyleyiz! birden 36a inmek istiyoruz, birden Small beden kıyafetlerin içinde görmek istiyoruz kendimizi.

Ama uzun bir maraton bu. Emin adımlarla ilerleyeceğiz ve bir daha bu yollardan geçmeyeceğiz.

ben de 5 haftada 4 kilo verdim, 62lere ininceye kadar da durmak yok. :)

burada birbirimize destek olup kilolarımızı vereceğizzz :)

diyet listene karar verdin mi? hangi diyeti uygulayacaksın yoksa diyetisyen yardımı mı alacaksın?

tebrik ederim 5 haftada 4 kilo direk yağlardan gitmiştir. amin amin, bir daha bu yollardan geçmek yok, kesinlikle yok :) uzak dursunlar bizden bu kilolar yağlar :)

belirli bir diyet listem yok, şimdilik günde 2.5-3 litre su ve iki bardak yeşil çay içmem gerekiyor diyorum sadece.
akşamları yemek yapacağım, dışarıdan fast food kesinlikle yok, yok efendim ödül falan haftada bir pasta ödüllendirmesi falan yok, iğrendim kendimden iyice, her yerim pasta pizza oldu

yemeklerden de azar azar yiyeceğim küçük tabaklara iki kaşık kadar, ekmekle aram yoktur zaten, bu kilo aldığım dönemde de yememiştim hiç, sadece sabah kahvaltısında bir dilim ekmek yiyeceğim, yemem gerektiği için o da

şimdilik bunlar var

ara öğünlerde meyve ve sebze..

-----------3 litre su + 2 bardak yeşil çay + kahvaltıda 1 ince dilim ekmek + 2 ana öğünde ev yemekleri (iki kaşık) ekmeksiz + 3 ara öğünde meyve ve sebze--------------

merhabalar
hosgeldin aramiza tatlim, insallah hep beraber veririz bu kilolari
biz birbirimize cok destek oluyoruz, destek cok önemli
lilynin dedigi gibi aile gibiyiz

bencede lilynin dedigi gibi yavas yavas ver kilolari kalici olsun dimi
yani o kadar ugrasmisken bari kalici olsun yoksa ne anladim ben kilolari kat kat geri alinca
ayda 4-5 kilo verirsen süper zaten
takipdesin artik menülerini bekliyorum

5 ay gözüme pek bir uzun gözüktü ama 25 kilo kadar vermem gerekiyor, hemen gitse ya olmaz mı, şöyle iki haftada falan :)))))

söz geri almayacağım, tövbe ettim :))))))

ben hemen vereyim kiloyu geri almama garantisi veriyoum

sen yeter ki takip et ben buraya girer her yediğimi yazarım, destekleriniz çok önemli benim için çok çok sağolun :)

canım öncelikle hoşgeldin aramıza :)

her zaman yanındayız merak etme. hepimiz tek bi amaç için burdayız.

25 kilo için en az 5 ayı göze alman lazım canım benim. ayda 5 kilodan hesaplarsan 25 kiloyu vermek en az 5 ay sürer. sürmeli de. daha hızlısı inan çözüm değil. ben 2 aydır diyetteyim ve çok şükür 10 kilo gitti. emin adımlarla ilerlemek lazım. kalıcı olsun bizim olsun :) a

hoşbulduk canım çok sağol :)

doğrusu da bu zaten, biliyorum ama işte bu lömbür lömbür yağlarla 5 ay daha yanyana dizdize kanka modunda takılmak :)))
nefret ediyorum onlardan

keşke sizin gibi 10 kilo versem ayyy nasıl sevinirim...

62 olurum ve inanılmaz bir güven gelir kendime, 10 kiloyu veren 10 daha verir derim ve 2 ay daha sabredip 52 olurum

bak düşünmesi bile heyecanlandırdı :)))

sonra bir ay daha ve 47 DD

nisan ayında yepyeni bir vennuss oluyorum D

verirsin canım merak etmeee :) benim için de 10 kilo çok büyük bi rakamdı. ama 1 kilo 1 kilo derken 10 kilo oldu. şimdi 10 kilo verdim ve aynen dediğin gibi bir 10 daha vericem diyebiliyorum rahatlıkla.

hoşgeldin
ben inanıyorum bu azimle biz bu yağları atacağız üzerimizden.
merak etme.
sadece yediklerini mutlaka yaz buraya ve biraz da olsa spor yapmaya çalış.
hiçbir şey yapamıyorsan su şişeleri ya da sopa ile yapılan hareketleri yap tv karşısında otururken.

canım hoş geldinnnn
biz burda birbirimize destek vererek kg lardan kurtuluyoruz...
hep beraber başaracağız...
kiloları verdikçe daha mutlu olucaksın,daha çok heveslenceksin...
2 hafta kaçamksız dayan
kesin 2 kg verirsin...
buda seni inanılmaz motive edicek ...

hosgeldin bacım allah yardımcın olsun öncelikle sunu söleyim senn gibi bizde burdaki herkesde bi anda vermek istio kilolarını ama ööle olmuo malesef keske olsa sabır ve azim istedigmize ulasmak cok yakın 3 5 ay dayan sora eri kalan yıllar cıtır

ben sana yazmamışım hoşgeldin aramıza bende arkadaşlara katılıyorum yavaş yavaş kalıcı kilo verelim zaten başlayınca gitsinde ne kadar zamanad gitsin modunda oluyorsun ayrıca burası çok eğlenleci zamanın nasıl geçtiğini anlamazsın bile :)))))

hoş geldin aramıza

biz burda birbirimizin topiğini okuya okuya hırslanıp diyetimize dikkat ediyorz
ben normalde 4 kiloyu 3 ayda zor vermiştim geçen yaz ama burda arkadaşlarıma hesap vercem diye dikkat ettim evet kaçamaklarımda oldu ama genede 2 haftada 3 kilo verdim bu büyük başarı benim için
sende yediklerine dikkat edip bolbol su içersen herşey yoluna girer bizim topiklerimize bakarak kendine menü oluşturabilirsin mesela
bide sana önerim yeşil çay iç günde 3 bardak inan çok işe yarıyor
hadi günlüğün hayırlı olsun
kazan mübarek olsun

verirsin canım merak etmeee :) benim için de 10 kilo çok büyük bi rakamdı. ama 1 kilo 1 kilo derken 10 kilo oldu. şimdi 10 kilo verdim ve aynen dediğin gibi bir 10 daha vericem diyebiliyorum rahatlıkla.

sende o azim var, eminim istediğin kiloya ulaşacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…