hoşgeldiiiin aramızaaa:) umarım o montlar sana bol gelir amin:)
canım hoşgeldin aramıza
bak biz burda bir aile olduk emin ol seninle de hemencecik kaynaşıvercez:)
öncelikle hedefin kısa sürede çok vermekten ziyade uzun vadede kalıcı kilo vermek olmalı
2 ayda 20 kilo verilmez!!!!
sen bu 20 kiloyu 2 ayda mı aldın ki 2 ayda vermek istiyorsun????
bak ayda 4-5 kg verirsen en geç 6 aya 50-52 olursun ki yaza fıstık gibi girebilirsin böylece...
şok diyetler yapıp kısa sürede onları geri almak yerine, yavaş ver ama geri dönmeyecek şekilde ver, tmm mı cnm bnm???
tekrardan topiğin hayırlı olsun
sormak istediğin ne varsa sorabilirsin ben elimden geldiğince cevaplamaya çalışırım
burda herkes birbirine destek olur, bundan şüphen olmasın
başarılar diliyorum
sevgiler...
evet liliye katılıyorum
yavaş olsun sağlam olsun
ben 1 nisanda başladım diyete
önümüzdeki 1 nisana kadar devam edecem
baktım olmadı bir sonraki nisana kadar sürdürebilirim
zamanı herzaman uzun tut
öğle kısa sürede olacak işler değil
kısa sürede verirsen kısa sürede geri alırsın
önemli olan kalıcı olması
şimdiden kolay gelsin
7 ayda verdin yani 12 kiloyu, bir daha kesin geri almazsın, kalıcı olarak yağlardan gitmiş seninkiler belli, evet haklısınız, uzun sürede kilo verince zaten yağlardan gidiyormuş, iki gün önce bir diyetisyene danıştım o da sizin dediğinizi söyledi, arkadaşım 100 küsür kilodan 80 e inmişti o diyetisyen sayesinde, arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ama çok para istiyor, maalesef anlaşamadık fiyatta :)
çok teşekkür ederim :) ben biraz fazla sabırsız birisiyim, hemen olsun bitsin istiyorum ama en sağlıklısı uzun sürede vermek, bunca kiloyu alana kadar aklım nerdeydi acabao zaman bu sabırsızlığım neredeydi acaba
aslında hepimiz öyleyiz! birden 36a inmek istiyoruz, birden Small beden kıyafetlerin içinde görmek istiyoruz kendimizi.
Ama uzun bir maraton bu. Emin adımlarla ilerleyeceğiz ve bir daha bu yollardan geçmeyeceğiz.
ben de 5 haftada 4 kilo verdim, 62lere ininceye kadar da durmak yok. :)
burada birbirimize destek olup kilolarımızı vereceğizzz :)
diyet listene karar verdin mi? hangi diyeti uygulayacaksın yoksa diyetisyen yardımı mı alacaksın?
merhabalar
hosgeldin aramiza tatlim, insallah hep beraber veririz bu kilolari
biz birbirimize cok destek oluyoruz, destek cok önemli
lilynin dedigi gibi aile gibiyiz
bencede lilynin dedigi gibi yavas yavas ver kilolari kalici olsun dimi
yani o kadar ugrasmisken bari kalici olsun yoksa ne anladim ben kilolari kat kat geri alinca
ayda 4-5 kilo verirsen süper zaten
takipdesin artik menülerini bekliyorum
canım öncelikle hoşgeldin aramıza :)
her zaman yanındayız merak etme. hepimiz tek bi amaç için burdayız.
25 kilo için en az 5 ayı göze alman lazım canım benim. ayda 5 kilodan hesaplarsan 25 kiloyu vermek en az 5 ay sürer. sürmeli de. daha hızlısı inan çözüm değil. ben 2 aydır diyetteyim ve çok şükür 10 kilo gitti. emin adımlarla ilerlemek lazım. kalıcı olsun bizim olsun :) a
hoşbulduk canım çok sağol :)
doğrusu da bu zaten, biliyorum ama işte bu lömbür lömbür yağlarla 5 ay daha yanyana dizdize kanka modunda takılmak :)))
nefret ediyorum onlardan
keşke sizin gibi 10 kilo versem ayyy nasıl sevinirim...
62 olurum ve inanılmaz bir güven gelir kendime, 10 kiloyu veren 10 daha verir derim ve 2 ay daha sabredip 52 olurum
bak düşünmesi bile heyecanlandırdı :)))
sonra bir ay daha ve 47DD
nisan ayında yepyeni bir vennuss oluyorumD
uzun süredir savsakladığım bir konu: zayıflamak
kilo vermeliyim, desteğinize ihtiyacım var.
boyum 1.65 ve kilom (az önce arkadaşın evinde tartıldım ve şok oldum) 71.8
benim kilom en fazla 52 olmuştu, ne oldu bana ????? aynada kendimi tanıyamıyorum !!!!!!
hiçbir kıyafetime giremiyorum !!!!!
bu soğuklarda montlarımın ceketlerimin önünü kapatamıyorum, kavuşmuyor fermuarın iki yarısı !!!!!
lütfen yardımcı olun bana, gerçekten desteklerinize ihtiyacım var.
şimdiden teşekkür ederim.
7 ayda verdin yani 12 kiloyu, bir daha kesin geri almazsın, kalıcı olarak yağlardan gitmiş seninkiler belli, evet haklısınız, uzun sürede kilo verince zaten yağlardan gidiyormuş, iki gün önce bir diyetisyene danıştım o da sizin dediğinizi söyledi, arkadaşım 100 küsür kilodan 80 e inmişti o diyetisyen sayesinde, arkadaşımın tavsiyesiyle gittim ama çok para istiyor, maalesef anlaşamadık fiyatta :)
çok teşekkür ederim :) ben biraz fazla sabırsız birisiyim, hemen olsun bitsin istiyorum ama en sağlıklısı uzun sürede vermek, bunca kiloyu alana kadar aklım nerdeydi acabao zaman bu sabırsızlığım neredeydi acaba
verirsin canım merak etmeee :) benim için de 10 kilo çok büyük bi rakamdı. ama 1 kilo 1 kilo derken 10 kilo oldu. şimdi 10 kilo verdim ve aynen dediğin gibi bir 10 daha vericem diyebiliyorum rahatlıkla.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?