Venüs retro

zarifenur

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Temmuz 2017
859
1.071
43
Bu ara biraz astrolojiye sardım :)
Bu ay venüs retro harekete geçecekmiş. Kasımın ortasına kadar da retro devam edecekmiş , en büyük etkiside eski sevgililerden flörtlerden geri dönüşler olmasıymış .
Bu etkiyi görenleri yorum yapmaya davet ediyorum maksat muhabbet olsun )

6 Ekim - 16 Kasım arasında olacak.
Bu süreçte geri dönen eskilerde büyük oranda iş olmayacak, kafa karışıklığı sebep olacakmış bu duruma, sonra gidebilirler yani tekrar :)
İlişkisi olanlarda durağanlık, kafa karışıklıkları olabilir diye de duymuştum sanki.
Bakalım ben pek sevmedim bu akrep retrosunu dinlediklerimden(yükselenim ve 12. evimin çoğu akrep), umarım sakin geçer.

Valla zaten retrolar bu sene peşimizi bırakmadı herşey bi karmaşık halde ne zaman düzene gircez merak ediyorum :)

Valla zaten retrolar bu sene peşimizi bırakmadı herşey bi karmaşık halde ne zaman düzene gircez merak ediyorum :)

Evet bu sene baya retro oldu, özellikle merkür ve marsın birlikte retro olduğu dönem bir sıkışmışlık hissetmiştim, merkür düze geçince çözüldü.
Bu venüs akrep retrosunun bittiğinin ertesi günü merkür retrosu olacak bir de tekrar.
Bakalım umarım fazla etkilemez beni bu retro, eskiler anca canımı sıkar :)

Bencede ya yeni başlangıçlar yapacağımız dönem ne zaman gelecek acaba eskilerden bişe çıkmaz yeniler lazım bize :))

Evliliklerde zorlayıcı bi dönem diye okumuştum sakin kalmaya özen gösermek lazımmış
bu mesaji yazarken sinirden uykusuzluktan basim agriyo brnim gibi sabırlı insanı da pisikopata baglatti bu retro yorgun uykusuzum kocam çocuğu ve beni anasının münasip yerine tikma derdinde torun sevdirme bahanesi ile kimse bana sormuyo çocuğun uykusu var mı sen yorgunmusun gelmek istiyon mu diye.bu biiir.ikincisi işten öğle molasinda alırım araba ile dedi çocuğu emzirmek için gidip babasinin sarji bitik motoru ile yolun yarisinda birakti neymiş araba calismamis.calismayan araba sanayii e tamir icin kosarak gitti heralde

Bi iş cikarmayacaklarsa hiic gelmeseler keske

Bi iş cikarmayacaklarsa hiic gelmeseler keske

Kısa flörtler yine neyse de eski sevgili falan aman aman, zaten bir yükselen akrep olarak zor koparım dibini sıyırır öyle bitiririm bir daha yüzünü görmek istemem
Venüs akrepteyken düşüşte zaten bir de retrosu sıkıntı biraz :)
Hint astrolojisine göre de terazide olacak, hint yorumcuları venüs terazide rahat olduğu için(yönetici gezegeni) çok sıkıntı yaşanmayacak diyorlar aslında ama bakalım.

Zaman mi gostercek diyorsun valla bende akisina biraktim. Ney nasil kim gelipte kendini gosterecek diye

Zaman mi gostercek diyorsun valla bende akisina biraktim. Ney nasil kim gelipte kendini gosterecek diye

Aynen :) Aman çok ciddiye alma da gelenleri
Tabi genel hava durumu bu olsa da venüsün hangi evden geçtiğine, kişisel haritanın geneline de bağlı
Benim 12. eve göre işlerse yandım, kadın düşmanlar, sağlık vs.

Zaman gostercek bakalim . Ev filan ben hic anlamam biliyorsun

Zaman gostercek bakalim . Ev filan ben hic anlamam biliyorsun

Yükselen balık videolarını dinle ama haritana baktıysan eğer mesela son derecelerdeyse yükselenin yükselen koç videolarını da dinleyip hangisine göre işliyor anlamaya çalışabilirsin, ben mesela hem akrep hem yayı dinliyorum, henüz kesinleştiremedim :)

Ooo siz baya patlamaya hazır bomba kıvamına gelmişiniz aman aman sakin olun , kocanız değil onları yapan hep o retronun işleri :)

Buna istinaden dert yanani derdi ile vurmak için de yazanlar daha bi çoğalır.retro ile sadece kadın erkek iliskilerine indirgememek lazim

Tesekkurler canim. Haritama bakip ilerleyim. Ama baliklar tutuyo bana cogunlukla :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…