- 17 Aralık 2015
- 398
- 203
- 103
- 35
Umarım öyle olur.Yaşanan ayrılıklar kalıcı olmayabilir bu süreçte, eğer normal şartlarda sallantıda olan bir durumsa kalıcı olabilir :)
Benim de burcum yay. Gelmiş geçmiş tüüm flörtlerim/konuştuklarım vs hepsi, lise yıllarımdan kalan eski flörtlerim bile geri döndü bu ay, şaştım kaldım resmen. ilkokulda kaybettiğim silgi bile döndü bi esas dönmesini istediğim kişi dönmedi :))) hayattaki şansım
Bu yıl benim için genel olarak kötü gitti, Jüpiterin yaya geçişi şans getirecek deniyor inşallah bi faydası olur :)
İnşallah :) dediklerinizi aklıma not ettim çook teşekkürler :) çook geçmiş olsun inşallah acil şifalar diliyorum
İnşallah kendi burcunda ilerleyecek jüpiter enerjisi hepimize iyi anlamda yarar
İnşallah :) dediklerinizi aklıma not ettim çook teşekkürler :) çook geçmiş olsun inşallah acil şifalar diliyorum
Yükselen bir de çok önemli bu noktada. Burcumuz yay ama yükselen nedeniyle 4. Ev konularını olumlu etkiler diye düşünüyorum. Venüs retrosu bitsin diye bekliyorum ben de gidenin gelmesi için
Kızlar venüs retrodayken başlayan ilişkiler yürümez deniyor bu konudaki fikriniz ne? Olmayacaksa zorlamayalım
Genel bir yorum o aslında, kişisel haritamız da önemli; akrep mesela yükseleniniz mi, burcunuz mu, ayınız mı, venüsünüz nerede gibi gibi. Edindiğim bilgilerden anladığım kadarıyla toparlamaya çalışırsam; bunun söylenme nedeni retro zamanları kişinin normalinin terse dönmesidir ve venüs karar mekanizmamızı da gösterdiği için yanlış kararlar verebiliriz. Yani bu süreçte bize olumlu gelen istediğimizi sandığımız bir durum retro bittiğinde hoşumuza gitmeyebilir denir. Bir de haritasında venüsü retro olan kişiler mesela sevildiğine emin olamaz bir türlü denir ki bu bende mevcut, bir başka okuduğum yorumda da venüs retrosunda başlayan bir ilişki ya da o süreçte yapılan bir evlilikle alakalıydı sanırım, kadın bir türlü sevildiğim konusunda tatmin olamadım, çok uğraştırdım demiş. Yani bir "acaba?" süreci ya da gecikmeler vs. yaşanıyor gibi. Başlanılan ilişkinin bize öğretmek istediği bir şeylerin olması ihtimali de var, bu retro süreçleri bizim öncesinde yapamadığımız, halledemediğimiz meselelerin önümüze gelmesi de demekmiş. Bir de bazı astrologlara göre venüsü haritasında retro olanlar bundan daha az etkilenir bazılarına göre de normali terse döndüğü için herkes gibi etkilenir. Retro gezegenleri olanlar o gezegenin temsil ettiği konularda daha çok düşündüğü ve temkinli olabildiği için daha rahat geçirebilecekleri de söylenir.
Bir de venüs retrosunun bittiğinin ertesi günü merkür retrosu başlayacak bir kaç kişinin açılma durumlarını merkür retrosuna bırakmayın dediğini duymuştum.
Kızlar aslında bu durum bana bir
Fikir verdi. Şöyle bir şey yapmak mantıklı olur mu ne düşünüyorsunuz: astrolojik olaylar etkileri gözardı edilemeyecek bir etkiye sahip ve bunu artık daha da kabul ediyoruz gibime geliyor. Etrafıma bu algıyla baktığımda olayların oluşma çerçevesi kafamda daha da oturuyor. Doğum haritalarımız eşliğinde hayatımızda bu önemli süreçlerde gerçekleşen önemli olayları genel hatlarıyla çok özele inmeden anlatarak aslında istatistiksel bir veri tabanı oluşturalım. Belki böylece öngörülerimizin tutması günden güne daha da artar ne dersiniz? Örnek vereyim yükselenim Başak burcum yay natal venüsüm 5. Evde, Venüs retrosu 3. Evime denk geldi. Orada da son bulacak natal Mars ve natal plütonum da akrepte. Merkür retrosu döneminde başlayan bir ilişkim vardı sonlandı. Dilerseniz transit haritamı da paylaşabilirim.
Doğum haritanızı çıkarıp aslında Merkür ün bulunduğu alana bakabilirsiniz. Yükseleniniz ne ve Merkür retrosu hangi evinizde gerçekleşiyor. Bu önemli. Bende de Venüs retrosu bu etkiyi yapıyor.Ben bu kadar detaylı bilgiye sahip değilim haritam hakkında ama şöyle bir bilgi verebilirim, merkür retrosunda bitti genelde ilişkilerim....
Ay çok teşekkür ederim detaylıca yazmışsınız :) Ben retrodan epey etkilendim neden bilmiyorum, ilişki bitti arkadaşlık bitti.. Ortaya çıkan birçok şey oldu mesela. Ders aldım bazı konularda, şüphelendiğim şeylerden emin oldum bazı konularda da. Umarım 2019 daha iyi olur diyorum artık, 2018'den ümidi kestim
Kızlar aslında bu durum bana bir
Fikir verdi. Şöyle bir şey yapmak mantıklı olur mu ne düşünüyorsunuz: astrolojik olaylar etkileri gözardı edilemeyecek bir etkiye sahip ve bunu artık daha da kabul ediyoruz gibime geliyor. Etrafıma bu algıyla baktığımda olayların oluşma çerçevesi kafamda daha da oturuyor. Doğum haritalarımız eşliğinde hayatımızda bu önemli süreçlerde gerçekleşen önemli olayları genel hatlarıyla çok özele inmeden anlatarak aslında istatistiksel bir veri tabanı oluşturalım. Belki böylece öngörülerimizin tutması günden güne daha da artar ne dersiniz? Örnek vereyim yükselenim Başak burcum yay natal venüsüm 5. Evde, Venüs retrosu 3. Evime denk geldi. Orada da son bulacak natal Mars ve natal plütonum da akrepte. Merkür retrosu döneminde başlayan bir ilişkim vardı sonlandı. Dilerseniz transit haritamı da paylaşabilirim.
Rica ederim. Fikrim, bilgim, ilgim varsa seviyorum konuşmayı o konularda :) Merkür(iletişim)-Jüpiter(genişleme) kavuşumum var ondan olsa gerek
Evet aşk dışında bunlar da var. Her türlü ikili ilişkilerde, sosyal çevrede gizli olanların ortaya çıkması, gerçek yüzlerin görülmesi gibi. Akrep=gizlilik, şüphe. Bir astroloji forumuna üyeyim, sürecin nasıl geçtiğini yazıyorlar ve sosyal anlamda etkilenen çok. Kadınları da temsil ettiği için kadınlarla ilgili sorunlar yaşayanlar da var. Benim whole signs ev sisteminde 1. ev ama placidus ev sisteminde 12. ev(içsel ve kapalı bir alandır) olarak görünüyor, sakin geçince 12. ev ağır bastı gözümde şimdilik :)
2019 dönüşüm yılı diyorlar ama bakalım, inşallah
2018 yükselen akrep(12. ev ve 1. evin başlangıcı) olarak bana ruhen çok yaradı :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?