:)) beklenen haberler geliyordu yavaştanYa bu yazdıklarınızı okudum vay be dedim eski sevgilimi düşündüm keşke diye o değil ama eski flörtüm zorluyor şansını aylar sonra. Kızlar valla helal olsun :)
barışmadım zaten tam da dediğiniz gibi çünkü dengesiz off off:)) beklenen haberler geliyordu yavaştanama eskiler dönüş yapcak diyen astroloji bunun çok ciddi olmadığını bi süre sonra tekrar gidebileceklerini de söylüyor barışma olmasın diyor bilginiz olsun :))
Astroloji sayfalarına girerseniz okursunuz gelişmeleri :) şu an venüs retro gündemde google yazarsanız ayrıntılı çıkar zatenHaritayı nasıl
barışmadım zaten tam da dediğiniz gibi çünkü dengesiz off offay çok iyi başka neler söylüyor nerden yapılıyor bu yorumlar biz de okusak
Teşekkürler bakacağımAs
Astroloji sayfalarına girerseniz okursunuz gelişmeleri :) şu an venüs retro gündemde google yazarsanız ayrıntılı çıkar zaten
Keşke gelmesini istediklerimiz gelseydi,imkansız olanlar3 4 yıl önce teklif edip kabul etmediğim , bu 3 4 yıl içinde de hiç konuşmadığım görmediğim kişi bugün instagramdan takip isteği attı kabul etmedim mesaj attı :) tabi direk aklıma gelen venüs retro oldu hep ondan oluyo bunlar :)) buda benim venüs retro hatıram dursun burda .
Yok mu artıran
Venüs retroyla dönenler tekrar gidiyomuş ama boşverin istediğiniz kişi retrodan sonra dönsünKeşke gelmesini istediklerimiz gelseydi,imkansız olanlarvenüs retro bile yetmedi buna
Engellenmek de Venüs retroya dahil mi?
Evet yaa, bende ters etki yaptı galibasizin payınıza da engellenmek mi düştü ?
Ayyy amin aminVenüs retroyla dönenler tekrar gidiyomuş ama boşverin istediğiniz kişi retrodan sonra dönsün
Evet bende diyetler bozulabilir diye okumuştumEskilerden dönüş yok bende şuan için inşallah da olmaz ama galiba yeme isteğimi tetikledi, yükselen akreplerde böyle etki olabilir denmişti
Ya ben zaten iştahlıyım normalde iyice açıldı gerçekten. Boğa burcuyum diye mi acaba yönetici gezegenim diye mi böyle etkiledi beni bu retro her konuda onu merak ettim.Evet bende diyetler bozulabilir diye okumuştum
Gizli saklı işlerin açığa çıkması felanda varmış ama bilemiyorumYa ben zaten iştahlıyım normalde iyice açıldı gerçekten. Boğa burcuyum diye mi acaba yönetici gezegenim diye mi böyle etkiledi beni bu retro her konuda onu merak ettim.
Bir de bundan sonra beklenen önemli bir olay olacak mı ki hazırlıklı olalım
Teşekkürler canım. Bu konular beni de çekmeye başladı. Bakayım biraz. İyi gecelerGizli saklı işlerin açığa çıkması felanda varmış ama bilemiyorum
Arkadaşlar benim yükselenim başak 2,5 aylık flörtüm bitti, kuzenim aldatıldığını öğrendi, bir arkadaş nişan bozdu biri ilişkisini bitirdi. Venüs retro muhteşem geldi anlayacağınız.
Arkadaşlar benim yükselenim başak 2,5 aylık flörtüm bitti, kuzenim aldatıldığını öğrendi, bir arkadaş nişan bozdu biri ilişkisini bitirdi. Venüs retro muhteşem geldi anlayacağınız.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?