Venüs retro

Ya bu yazdıklarınızı okudum vay be dedim eski sevgilimi düşündüm keşke diye o değil ama eski flörtüm zorluyor şansını aylar sonra. Kızlar valla helal olsun :)

Ya bu yazdıklarınızı okudum vay be dedim eski sevgilimi düşündüm keşke diye o değil ama eski flörtüm zorluyor şansını aylar sonra. Kızlar valla helal olsun :)
:)) beklenen haberler geliyordu yavaştan ama eskiler dönüş yapcak diyen astroloji bunun çok ciddi olmadığını bi süre sonra tekrar gidebileceklerini de söylüyor barışma olmasın diyor bilginiz olsun :))

Haritayı nasıl
:)) beklenen haberler geliyordu yavaştan ama eskiler dönüş yapcak diyen astroloji bunun çok ciddi olmadığını bi süre sonra tekrar gidebileceklerini de söylüyor barışma olmasın diyor bilginiz olsun :))
barışmadım zaten tam da dediğiniz gibi çünkü dengesiz off off ay çok iyi başka neler söylüyor nerden yapılıyor bu yorumlar biz de okusak

As
Haritayı nasıl

barışmadım zaten tam da dediğiniz gibi çünkü dengesiz off off ay çok iyi başka neler söylüyor nerden yapılıyor bu yorumlar biz de okusak
Astroloji sayfalarına girerseniz okursunuz gelişmeleri :) şu an venüs retro gündemde google yazarsanız ayrıntılı çıkar zaten

3 4 yıl önce teklif edip kabul etmediğim , bu 3 4 yıl içinde de hiç konuşmadığım görmediğim kişi bugün instagramdan takip isteği attı kabul etmedim mesaj attı :) tabi direk aklıma gelen venüs retro oldu hep ondan oluyo bunlar :)) buda benim venüs retro hatıram dursun burda .
Yok mu artıran

Keşke gelmesini istediklerimiz gelseydi,imkansız olanlar venüs retro bile yetmedi buna

Engellenmek de Venüs retroya dahil mi?

Eskilerden dönüş yok bende şuan için inşallah da olmaz ama galiba yeme isteğimi tetikledi, yükselen akreplerde böyle etki olabilir denmişti

Evet bende diyetler bozulabilir diye okumuştum
Ya ben zaten iştahlıyım normalde iyice açıldı gerçekten. Boğa burcuyum diye mi acaba yönetici gezegenim diye mi böyle etkiledi beni bu retro her konuda onu merak ettim.
Bir de bundan sonra beklenen önemli bir olay olacak mı ki hazırlıklı olalım

Gizli saklı işlerin açığa çıkması felanda varmış ama bilemiyorum

Arkadaşlar benim yükselenim başak 2,5 aylık flörtüm bitti, kuzenim aldatıldığını öğrendi, bir arkadaş nişan bozdu biri ilişkisini bitirdi. Venüs retro muhteşem geldi anlayacağınız.

Arkadaşlar benim yükselenim başak 2,5 aylık flörtüm bitti, kuzenim aldatıldığını öğrendi, bir arkadaş nişan bozdu biri ilişkisini bitirdi. Venüs retro muhteşem geldi anlayacağınız.
gerçekten ya başlar başlamaz neler duyduk bitene kadar neler duyarız kimbilir

Yaşanan ayrılıklar kalıcı olmayabilir bu süreçte, eğer normal şartlarda sallantıda olan bir durumsa kalıcı olabilir :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…