- 1 Kasım 2014
- 132
- 84
- 98
cumulonimbus Yeşim hanımın size cevabını gördüm galiba :) İnsanların kendilerini şartlandırmalarını önlemeye çalışıyor çoğu zaman, özellikle çok olasılıklı şeylerde keskinlikten kaçınıyor. Başka tekniklerle destekliyordur belki kendisi de bakarken :)
Regl döngülerimizle ay döngüsü ile alakalıymış. Bir ara oğuzhan ceyhan 28 gün olmalı kadınların eğer değilse ya bir sorun olabilir ya da doğa ile iç içe olmadığımız için eskiler gibi düzen değişebilir demişti.
Konunun içinde şöyle bir yazı yazmıştım;
Mesela geçen yeşim arpatın yükselen boğa videosunu dinledim annem için; jüpiter 8. evde ilerleyecek bu kişilerde, dediği şey fazla fazla vermez ama sizi rahatlatabilir, nötrleyebilir. Borçlarla alakalı bir evdir örneğin borçlarınız sıfırlanabilir gibi.
12, 8, 6. evler hastalıklarla da ilgilidir. Aslında yükselenimiz de sağlığımızla ilgilidir.
Jüpiter akrep transitim plütonumun(akrebin yöneticisi) da bulunduğu 12. evden geçti placidusa göre, daha önce bazı sıkıntılar hissettiğim bir rahatsızlığım iyice belirginleşti.
Mesela jüpiter yay fazla iyimserlik de verdiği için biraz kontrolü elden bırakmamakta yarar var.
Jüpiterinizin durumu da önemli ama geçeceği evi o transitin haritanızda nereye açılar yapacağı önceliklidir sanırım.
Haritamızdaki jüpiter de ne şekilde ne boyutta etkileyeceğini gösteriyor olabilir.
Kızlar merhaba Venüs retro sonunda bitti biten ilişkilerin belki tekrar başladığı bir süreç olur. 3. Evimde başladı düz hareketine. Merkür retro 4. Evde geriliyor. Artık aşk hayatım düzelsin istiyoeum.
Yükselen terazi değil misin? 3. ev ya da 4. ev olmalı öyleyse. 3. evse kısa seyahatlerin artabilir, yakın çevren genişleyebilir, öğrenme isteğin artabilir, daha çok iletişim kurabilirsin.. İlk aklıma gelenler. Ama 8. evse alıntıladığın mesajda var :) Varsa bir rahatsızlığın belirginleşebilir ve tedaviye başlayabilirsin, borçların sıfırlanabilir gibi.. Ruhsal ve dönüşüm evi olduğu için bu konularla ilgilenebilir, gelişebilirsin. Sanki gereksiz kredi çekmeye de teşvik edebilir diye duymuştum, emin değilim. Çünkü fazla iyimserlik hakim olacak.Ya benim jüpiter 8. evde transit yapıyormuşnasıl yorumlamalıyım bunu sevgili vind? Bu arada umarım iyisindir :)
Kızlar solar haritamı da ekleyeyim belki yorum yapan olur, ben pek bir şey çıkaramıyorum daFaydalanabileceğim kaynak önerisi de makbule geçer
Eki Görüntüle 2207501
Kızlar solar haritamı da ekleyeyim belki yorum yapan olur, ben pek bir şey çıkaramıyorum daFaydalanabileceğim kaynak önerisi de makbule geçer
Eki Görüntüle 2207501
Yükselen terazi değil misin? 3. ev ya da 4. ev olmalı öyleyse. 3. evse kısa seyahatlerin artabilir, yakın çevren genişleyebilir, öğrenme isteğin artabilir, daha çok iletişim kurabilirsin.. İlk aklıma gelenler. Ama 8. evse alıntıladığın mesajda var :) Varsa bir rahatsızlığın belirginleşebilir ve tedaviye başlayabilirsin, borçların sıfırlanabilir gibi.. Ruhsal ve dönüşüm evi olduğu için bu konularla ilgilenebilir, gelişebilirsin. Sanki gereksiz kredi çekmeye de teşvik edebilir diye duymuştum, emin değilim. Çünkü fazla iyimserlik hakim olacak.
Şükür iyiyim ama galiba merkür retrosu biraz canımı sıkıyor :) Sen nasılsın?
Geçmiş sayfalarda vardı kaynak paylaşımlarım, solar return ya da güneş dönüşü haritaları diye aratırsan google da çıkıyor, astrosohbet sitesindeki sayfada özellikle evlere, gezegenlere göre vs. haritanın bize neleri gösterebileceğini yazıyor :)
Solar return haritası seçerken sitede "solar and natal chart with houses" diye bir seçenek var onu seçersen natalda hangi evin solarda hangi evine denk düşüyor görebilirsin ^^
Yükselen ay zıtlığı hastalık göstergesi deniyor örneğin, benim bu seneki haritamda var ve ay 6. evde yani hastalıkları gösteren evde. Ve bir rahatsızlığım var şuan. Umarım sadece budur :)
Solar üzerine anlık transitler var galiba haritanda dimi?
Evet yükselenim terazi. Nasıl yorumlamam gerek hiç bilmiyordum ama geçmiş sayfalardaki paylaşımlarından birkaç sayfayı hatim ediyorum adeta şu anda :) teşekkür ederim gerçekten çok faydalı oldu :)
Bir dinginlik var üzerimde ama aynı zamanda ipte yürüyen cambaz gibiyim, her an düşme ihtimalim mevcut gibi
İnan baktıkça içim sıkıldı. Solar haritama göre bu yıl hastalıklarla hatta ölüm ile karşılaşma ihtimalim var...
Evet transitli halini ekledim canım
Bu arada ihtiyaç hissetmen halinde fincan gönderebilirsin aklında olsun
Jüpiter enerjisi evet bir rahatlık iyimserlik hissi verdiği gibi enerji dengesizlikleri de yaratabiliyor belli ki bende de var o durum, yüksek bir enerji var şuan havada çünkü, bir yazı paylaşmıştım yine onda dikkat etmezsek depresyona çekebilir deniyor :)
Aman Allah korusun, o bir ihtimaldir ama nadir görülüyordur kişiye göre değişir, sonuçta hem haritanın açıları hem natal harita potansiyelimiz hem değişen transitler var(etkiliymiş galiba transitler). Zaten aslında şuan çok bilgi sahibi olmadan paylaşımlara bakıyoruz, zamanın getirilerine bakarak önlem almak ve gözlemlemek daha iyi gibi şimdilik yoksa çok kaygılanırız :)
forgetmenot16 da
Transit açılarının etkilediğini okumuş.
Geçmiş sayfalarda da bir astrologa solar return kesinliği konusunda sorulan soruya verdiği cevabı yazılmıştı. Çok net bunlar olacak diye bakmamak lazım deniyor, başka teknikler de varmış, belki de sadece potansiyeller, ihtimallerdir.
Ama ben doğum gününde farklı yerde olmak kader değiştirir diye duydum aynı zamanda, solar return ile alakalı olarak, potansiyelleri değiştiriyor sanırım. Dogum gününde atıyorum paristeysen o konuma göre çıkarman lazım o seneki solar return haritanı.
Haritana bakınca bana işle alakalı bir değişim olabilir gibi geldi, 7. ev ortalık, taşınma, ikili ilişkiler, evlilik ya da ciddi ilişki gibi durumlardır akrepte jüpiter var, akrebin yöneticileri mars ve plüton 10. evde iş ve toplumsal statü evinde. 7. evin 2. yöneticisi de 6. evde, 6. ev günlük rutinimiz, hastalıklar, çalışanlarımız, iş ortamımız gibi konular. Aralarında bir bağlantı kurulabilir gibi geldi bana. 9. ev satürn uzak yolculuklarla, yüksek öğrenimle vs. ilgili engeller, sıkıntılar yaşanabilir. Açılardan bağımsız konuşuyorum tabi.
Yükselen yılın geneli için önemli derler, koç hareketli, dirayetli, atılgan olabileceğini gösteriyor olabilir, yöneticisi mars 10. evde ve işle ilgili olabilir. Ama haritanda ben-sen aksları yer değiştirmiş, yani belki ikili ilişkilerin de gündemde olabilir bu sene. Uyduruyor da olabilirim :))) Aslında bir durup sindire sindire sıraya sokarak öğrenmeye çalışmak istiyorum şu işi, çorba oldu kafam biraz
Teşekkür ederim
Aslında 7. evin tek yöneticisi var şu durumda o da venüs ama jüpiter 7. evde ve akrepte olduğu için marsı da almak istedim tam olarak doğru bir yorum mu bilmiyorum, eklemek istedim bunu da. Dağınık öğrenmeye çalışmak ve yanık merkürlü olmakVe zaten astroloji karmaşık bir şey... Eğer ki bıkmazsam oturur bir gün sanırım :)
Jean Seberg
Çok teşekkür ederimmm :) Aslında kağıdı kalemi alıp bilgisayarın karşısına geçip saatler vermek gerekiyor yani ben anca gezegenlerin yerleştiği evlere kadar geldim ama bunun daha açısı kavuşumu vs vs var, öğrendikçe daha da cahil hissediyorum kendimi
Bir yerleşim güzel şeyler vaadediyor bir yerleşim adeta felaket tellalı ama astrologların dediği gibi mesele natal chart'ımızın potansiyeline göre yorumlamak sanırım. Baktım biraz kaygılanmaya başladım bu akşamlık okumayı bıraktım
Bana da iş mevzusu bu sene esas meselem olacak gibi geliyor ki öyle de aslında. Hayatımda gelişme olmasını beklediğim temel konu. Mars mücadele anlamına da geliyor sanırım ama emek olmadan yemek yok hele ki bu devirde
Ben de biraz sindireyim 2019'a da bakayım diyorum belki evlilik vardır hahaha. Tekrar teşekkür ederim canım :)
Haritalarımız çok benziyor ve bence düşünce ve öğrenme tarzımız da, benim merkür de yanık galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?