Verdiği ümidi geri alan aldığı ahı gule gule kullansın.

çok fazla değil küçük küçük olaylar birini unutmuyorum
üniversite de öğretim görevlisinin teki benden hiç hoşlanmıyordu bir gün tüm sınıfın ortasında rencide edici bir şey söyledi çok zoruma gitti kimseye belirtmemeye çalıştım ama yüzüm paramparça olmuştur
yurtta gittim iki saat kesintisiz ağladım ertesi gün yine anı kadının dersi vardı istemeye istemeye gittim kadının gözlerinin altı mosmor uyuyamamış kızı 40 derece ateş içinde yanmış gece boyu kızı hastanedeymiş bir haftalığına izin istemişti ama zorla verdiler ki sabah hiç bir şeyi yoktu diye anlatıyordu

Bende aldatildim hemde söz arifesinde yuzuklerimiz giycegim kiyafetim herseyim hazırken aldatildim terkedildim adam da evlendi şimdi bi oğlu oldu mutlu mesut ilerliyor hayatında demekki sorun bendeymis ilk zamanlar çok acı çektim ağladım günlerce uyuyamadim 15kilo verdim o derece fena bi dönemden geçtim çok ah ettim sanırım kendime döndü ki yalnız tek mutsuz ilerliyorum. Babam bana evimi aldı ben arabami aldım ama mutlu muyum hicccc kimene ettim diye cçok sorguluyorum tek sorunum tek birine inanıp gözü kapalı bağlanmak neyse zaten artık bişey olsun diye beklemiyorum bu da bana hayat dersi oldu olgunlaşır biyolojik 26yasinda ruhen 60

Nursegull, evladindan bulsun o şerefsiz lanet. Bekle gör inşallah. Benim de derdim hemen hemen seninle aynı. Allahlarindan bulsunlar. 1 aydır bakıyorum resmen aile saadeti yaşıyorlar. Ediyorum burada. Kahretsin.

Çok sevdim birini isimi gucumu herseyimi biraktim onun icin terk etti beni baska bir kiz icin allahi dan bulsun benden beter olsun dedim o kizla nisanlandi kiz aldatti bunu 4 ay oldi ayrildilar beni ariyor diyor ben senin nasil ahini aldim ahin nasil tuttu bana diyor.dahada mutlu ola olamiyorum diyor cok canimi yakti cok sevmistim cok ah ettim benden beter suanda

Nursegull, evladindan bulsun o şerefsiz lanet. Bekle gör inşallah. Benim de derdim hemen hemen seninle aynı. Allahlarindan bulsunlar. 1 aydır bakıyorum resmen aile saadeti yaşıyorlar. Ediyorum burada. Kahretsin.
Çocugun ne suçu var yapmayın

Beter olsun beter. Ne sanıyor insanlar bir insanın kalbini kırmak bu kadar mi kolay ya.

Kizlar inanin o aile saadeti yikiliyor birden bende oyle bakiyordun agliyordum benm mutsuzLugumun ustune 9 ay baktim ama ah kalmadi yanina 9 ayin sonunda bitti o mutsuzluk boynuzlandi birde guzel oh olsun

Beter olsun beter. Ne sanıyor insanlar bir insanın kalbini kırmak bu kadar mi kolay ya.
Ah canim boyle insanlar icin kolay ama cok mutluyum benden beter oldun bir an gozyaslarim yerde kalcak sandim sukur.rabbime ahimi birakmadi dahada suruncek .barismak bile istedi cok gec artik

Bi çocukta bana ümit vermisti sonra bi duydum baskasıyla çıkıyor.. sana hakkım helal olsun ama kalp kırıklığımı Allah görüyor ona da yapabilecegim birsey yok demistim ertesi gün kız bundan ayrılmış :))

Allahin sopasi yok iyi oluyor bunlara oh canima degsin :)))))

ben çok yaşadım bunun örneklerini sen zaten iyi bi insansan Allah senin içindeki iyiliği bildiği için sana göstersede göstermesede o kişiye yaptının karşılını verir bu dünyadan benim örnekler çok:
ben 1 2 yaşımdayım annem babaanneme zaten aynı yerdeyiz nisaya bakarmısın diyo kadın annemin yanında bana elimde kaldın bee demiş annem ağlamış bundan sonra noldu babaannem hasta oldu desteklediği halam onun suratına bakmamamışken ben ve annem o altına yaptında altını temizledik elimizde kaldı yani ama yinede yaptım iyilik için pişman değilim belki aklına gelmiştir pişman olmuştur

Allah bir yerden cikarir inan canim bugun olmasa 5 yil 10 yil sonra uzulme

Allah ona bir kız evlat versin. Yaşadıklarımı aynen o yaşasın. O zaman anlar çektiğim acilari.

Öyle beddualar etme lütfen icinde aci buyuk haksizliga ugradin sabret. Bak benim hikayemde seninkinin benzeri benimki de evlendi gitti. Kac kere beddua dilimin ucuna geldi hatta büyük yerde diyeyim ben bunun resmini gordum kizla ve uc hafta sonra umreye gittim nasil yaniyor cigerim Kabeyi tavaf ediyorum dilimin ucuna geliyor beddualar sonra vazgeciyorum sonra affettim icimde bi ah var evet ama sozlu beddua etmedim. Affettim dedim cunku o kin ve nefreti icimde tasimak cok agir bir yuktu bak ne oldu geldi gelmezdi kibirliydi ama geldiyalvardi resmen e mutlu da degil umrumda mi degilnapim yani tekrat donecek halimde yok. Simdi kizi olsa kizina bisey olss bana ne faydasi olacak bosver o yuzden.

Evet hemde defalarca! Süphesiz, allahin adaleti an güzeli, cok sükür :))
Bir örnek vereyim nisanlimla ben 19 ve 20 yasindaydik söz kesilirken. Dayisi yengesi daha cok gencler hem 3 sene nisanlilik zamani olmaz b.ku cikar demislerdi
Bu sene kizlarinin nisani oldu ... Kendisi 16 yasinda damat beyde 16 yasinda. 4 sene beklicekler mis. Sahzen kiza cok üzüldüm!! Severim onu! Ama annesine babasina oh oldu

canım onlarınki da çok knama başına gelir hesabı olmuş :)

Cok zor cok allahim herkese dert verip derman aratmasin allahim adaletin cok büyük rabbime havale edince elbet birgun cikiyor karsilarina

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…