Kesinlikle...çok ibretlikmiş.... eee eden buluyo demek ki...
İnsanın canı yandı mi Ahi yerde kalmıyor canım. Benim de başıma iki kez geldi birincisi ilk eşim hamileyken beni aldattığı ni öğrenip ayrılmıştım ve Bebeğimi kaybettim o acıyla. Sonra evlendim bir kızım var şükür cok mutluyum. Eski eşim ise evini arabasını vs herseyin i satmış o fingirdedigi kadınlar için ve sürünüyor şimdi. .. İkincisi de işyerinde cok destek olduğum bir kadın arkamdan türlü dolaplar çevirdi ve is yerimde n çıkmak zorunda kaldım o entrikalardan. Kendisine sarkintilik yaptığını söylediği adamla ilişkisi varmış. Ve amiri olarak benden yardım istiyordu sonra ikisi birleşti iftira atıyor dediler. Cok ağladım altı ay öncesi sonra ne mi oldu o adam bu kadını ölesiye dövmus ve adam cezaevinde kadın da hastanede hala.. Etme bulma dünyası canını yok yere yakan inan belasını buluyor..
Çocugun ne suçu var yapmayınNursegull, evladindan bulsun o şerefsiz lanet. Bekle gör inşallah. Benim de derdim hemen hemen seninle aynı. Allahlarindan bulsunlar. 1 aydır bakıyorum resmen aile saadeti yaşıyorlar. Ediyorum burada. Kahretsin.
Beter olsun beter. Ne sanıyor insanlar bir insanın kalbini kırmak bu kadar mi kolay ya.Çok sevdim birini isimi gucumu herseyimi biraktim onun icin terk etti beni baska bir kiz icin allahi dan bulsun benden beter olsun dedim o kizla nisanlandi kiz aldatti bunu 4 ay oldi ayrildilar beni ariyor diyor ben senin nasil ahini aldim ahin nasil tuttu bana diyor.dahada mutlu ola olamiyorum diyor cok canimi yakti cok sevmistim cok ah ettim benden beter suanda
Ah canim boyle insanlar icin kolay ama cok mutluyum benden beter oldun bir an gozyaslarim yerde kalcak sandim sukur.rabbime ahimi birakmadi dahada suruncek .barismak bile istedi cok gec artikBeter olsun beter. Ne sanıyor insanlar bir insanın kalbini kırmak bu kadar mi kolay ya.
Allahin sopasi yok iyi oluyor bunlara oh canima degsin :)))))Bi çocukta bana ümit vermisti sonra bi duydum baskasıyla çıkıyor.. sana hakkım helal olsun ama kalp kırıklığımı Allah görüyor ona da yapabilecegim birsey yok demistim ertesi gün kız bundan ayrılmış :))
kesinlikle :))Allahin sopasi yok iyi oluyor bunlara oh canima degsin :)))))
Allah bir yerden cikarir inan canim bugun olmasa 5 yil 10 yil sonra uzulmeBende aldatildim hemde söz arifesinde yuzuklerimiz giycegim kiyafetim herseyim hazırken aldatildim terkedildim adam da evlendi şimdi bi oğlu oldu mutlu mesut ilerliyor hayatında demekki sorun bendeymis ilk zamanlar çok acı çektim ağladım günlerce uyuyamadim 15kilo verdim o derece fena bi dönemden geçtim çok ah ettim sanırım kendime döndü ki yalnız tek mutsuz ilerliyorum. Babam bana evimi aldı ben arabami aldım ama mutlu muyum hicccc kimene ettim diye cçok sorguluyorum tek sorunum tek birine inanıp gözü kapalı bağlanmak neyse zaten artık bişey olsun diye beklemiyorum bu da bana hayat dersi oldu olgunlaşır biyolojik 26yasinda ruhen 60
Allah ona bir kız evlat versin. Yaşadıklarımı aynen o yaşasın. O zaman anlar çektiğim acilari.
canım onlarınki da çok knama başına gelir hesabı olmuş :)Evet hemde defalarca! Süphesiz, allahin adaleti an güzeli, cok sükür :))
Bir örnek vereyim nisanlimla ben 19 ve 20 yasindaydik söz kesilirken. Dayisi yengesi daha cok gencler hem 3 sene nisanlilik zamani olmaz b.ku cikar demislerdi
Bu sene kizlarinin nisani oldu ... Kendisi 16 yasinda damat beyde 16 yasinda. 4 sene beklicekler mis. Sahzen kiza cok üzüldüm!! Severim onu! Ama annesine babasina oh oldu
canım onlarınki da çok knama başına gelir hesabı olmuş :)
Cok zor cok allahim herkese dert verip derman aratmasin allahim adaletin cok büyük rabbime havale edince elbet birgun cikiyor karsilarinaBabam.yıllarca anne babasına baktı her işe koşturdu ne ailece bir tatile gittik ne babam dur durak bildi ya abi sende nasıl yetiyosun diyen olmadı hele şu son 4 sene dedem icin neler yapmadı, sonunda dedemi kaybettik 87 gün sonra da babamı, babamla son konuşmamızda kızım çok yoruldum demişti, vefatından sonra o laf öyle yerle bir etti ki beni babamı bu kadar yoran bir oh dedirtmeyen destek olmayan kim varsa Allahım sor dedim ki hamileydim bir de, şimdi duyuyorum bir amcam hapiste diğeri kalp spazmı geçirdi karısı da anjiyo olmuş o da ameliyat olacak zaar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?