• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Verememmm. Kızlar yardmm

10 tane çocuğum olsa sefillikten ölsem yine vermem. Evlat bu ya, sanki dolaptan 2 tane domates veriyorsun bu kadar kolay mı?

Eşinde saçmalamasın bakamayacaksa yapmayacaktı!.

pro üye olan ban yiyor misal ben

haftanın 5 günü banliyim nerdeyse :KK70:

bir de öyle 50 lira onlar zengin diye bir şey yok o paralarla hasta çocuklara ihtiyacı olan okullara ve bir sürü yerlere yardımlar yapıldı amacı da bu zaten para veren torpilli algısı çok yanlış

bana bir arkadaş yine bağış yapmak için hediye etmişti prolugu

Espiriydi zaten :) bu kadar alınmanıza gerek yoktu algı filan yok ortada..
ban yemediğinizi sanıyordum ben bi arkadaş bikaç kelime yazmış argo baya. Ben yazsam anında banlanırdım :))) ona bişey olmayınca heralde ban yok sandım :KK45:

Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Ya insan hiç çocuğunu verir mi ya ben şok oldum şuan. Ben çocuğu isteyenlerin zihniyetini geçtim de, sizin bu konuda fikir istemenize şaşırdım. Bunun normal olup olmadığını sizin bilmeniz gerekir. Konu başlı başına tartışmaya kapalı zaten cevap net. Biri çıkıp normaldir dese "Hmm tamam o zaman" mı diyeceksiniz.. Bu konuyu "Çocuğumu istiyorlar, eşimi de kandırmışlar, ben eşimden uzaklaştım. Duygularım geri gelir mi, ne yapacağımı bilmiyorum" gibi bir şekilde açsanız daha mantıklı gelirdi bana.

Asssslaaa bebeğinizi kimseye vermeyin! O çocuğun annesi sizsiniz. Şunu söylemek bile utanç verici

ban yemediğinizi sanıyordum ben bi arkadaş bikaç kelime yazmış argo baya. Ben yazsam anında banlanırdım :))) ona bişey olmayınca heralde ban yok sandım :KK45:
alınmadım bana ne buranin sahibi miyim :)

bende şak diye ban yiyenlerdenim tamam üslubum serttir hak edene hak ettiği gibi cevap veririm ama güzel banlaniyorum yani :)

sikayet eden olmamistir
ban icin oncelikle birinin sikayet etmesi gerekiyor , kiblemezseniz yonetim gormez
ha mune dolanirken tesaduf eseri gorurse de sansiniza kusun :)

Eee noldu, bir kişi bile çıkıp bu durumun normal olduğunu söylemedi değil mi?

Konunun sahte olmasını ümit ediyorum.

Eee noldu, bir kişi bile çıkıp bu durumun normal olduğunu söylemedi değil mi?

Konunun sahte olmasını ümit ediyorum.
konu sahibi en son zaten öylesine söylediklerini ciddi olsa izin vermeyeceğini söyledi. mesajlara da doğru düzgün cevap vermiyor milleti galeyana getirip yardım istedi ama kendi ortada yok

Ben hala o kocanın erkek kardeşinden yaptırmadıkları tüp bebeklerin parasını aldığını karşılığında da kendi evladını vermeyi kabul ettiğini düşünüyorum, kısaca satıyor çocuğunu işte adam.. Asbei Asbei bu ihtimal de var yani foruma gelirsen fikrini de söylersin

konu sahibi en son zaten öylesine söylediklerini ciddi olsa izin vermeyeceğini söyledi. mesajlara da doğru düzgün cevap vermiyor milleti galeyana getirip yardım istedi ama kendi ortada yok
Ben sahte olduğunu düşünüyorum, sizin söylemlerinizle daha da güçlendi bu düşüncem.
Yazdığı konu içeriği bile resmen ben sahteyim diye haykırıyor, sonrasında kıvırmış.

Merhaba kızlar belki biliyorsunuz ben ikinciye hamileyim. Hemen kısaca anlatayım. Benim kaynımın bir kızı var ondan sonra hiç çocuğu olmadı. Kaç kez tüp bebek tedavisi görmesine rağmen yine olmadı. Şimdi bana takmışlar. İkinci çocuğuna bakmazsın istersen bize ver biz bakalım büyütelim diyorlar eşiminde aklına girmişler. İkinci çocuğu doğurduğu gibi onlara teslim etmemi istiyorlar. Ben bunu nasıl yaparım. Sizce bu normal bi durum mu. Allah aşkına bu fikir verin.
Allah askina ya normal mi sizce bu durum gercekten yok artik bi evlatlari varmis iste neyin kafasi bu anlamadim sizinde dusunmeniz beni sasirtti acikcasi tabikide vermemelisiniz ki daha cocuk dunyaya bile gelmemis ama planlar yapilmis direk hayir demeyi bilmelisiniz evlat bu sonucta nasil verilir

Back
X