- 12 Temmuz 2016
- 2.195
- 6.645
- 158
- 41
- Konu Sahibi Expectation393
-
Bizi ele vermeyeydiniz iyiydi.Başlığı görüp fesat fesat düşüncelere dalanlar, evet sen! Çok kötüsünüz
Normalde adetiniz bu mudur?
Doğum gününde pasta alınır kesilir sonra da parası toplanır mesela bizde, para toplama işi zahmetli olduğundan biri öder, sonra paralar toplanıp kişiye verilir, sizde de öyleyse vereceksiniz tabi.
sanırım herkese sıradan pastalar alınırken mertin gidip iyi bi yerden iyi bir pasta almasına gıcık oldunuz??
Başlığı görüp fesat fesat düşüncelere dalanlar, evet sen! Çok kötüsünüz
Evet vereceğim zaten aynen şimdi onların laflarını çekmeye değmez ama umarım bu da Mert'e ders olur. Hoşlandığı kızın gözüne girmek için kendi başına böyle işlere girişip sonra da yükü hepimizin üstüne yüklemek...hahaha oh iyi olmuş ÇAkal MErt e
bence 10 lirayı ver boşver bişey söyleme kimseye bence durumu anlamazlar paranın lafını yapıyorsun zannedip canını sıkarlar
Helal olsun :)Çok fesat düşündüm hakkınızı helal edin.
Verin parasını.
Herkesten farklı muamele sizi de kızdırmaz mı? Üstelik emrivaki olduğunu düşünürseniz.
Bizim de işyerinde doğumgünü olan kişiye pasta alınır ama 50₺’lik bir pastadır bu. Kişi başı 5₺ verilir.
Ben en yakın iş arkadaşıma 250₺’lik butik pasta alsam, sonra diğerlerine “sizin payınıza düşen de 25₺” desem mantık bunun neresinde?
Matematiğiniz mi zayıf mantığınız mı anlamıyorum.
Merhaba çok konu açtığım için kusura bakmayın bu aralar her şey üst üste geliyor maalesef. Ben biraz sessiz mizaçlı bir insanım bunu belirteyim öncelikle. 8 gün önce bir arkadaşımızın doğum günü vardı. Grupta bu arkadaştan hoşlanan bir çocuk var adı Mert olsun. Baktım Mert pasta almış gelmiş sürpriz. Hem de en pahalısından. Benim hiçbir şekilde haberim yoktu ama. Tamam iyi yedik içtik. Üstünden 8 gün geçmiş bugün gruptan bir arkadaş mesaj atmış bana, Mert bana paraları toplayıver dedi" diye Ben çok şaşırdım ne bileyim Mert jest olsun diye kendisi aldı zannetmiştim sonuçta bana pasta alınacak diye bir şey denmedi ki. Ama bozuntuya vermedim ne kadar verilecek diye sordum. 10 TL dedi. Tamam veririm dedim. Ya arkadaşlar 10 TL'nin lafı olmaz tabii ki ama yapılan davranış önemli. Bana kimse bir şey demedi ki. Bu sefer aklıma da takılmadı değil acaba pasta alınacağını gruptaki diğer arkadaşlar biliyor muydu? Ama bana niye söylemesinler? Kafam karıştı yardımcı olun. Ne yapmalıyım sizce?
Belki de konuşuldu edildi ama konu sahibi kız biraz dışlandı, ona söylemeyi unuttular.Ortak alınmamış ki
Mert kendisi almış
Alırken ya da almadan önce ortak alalım dememiş.
1 hafta sonra ortak olmasına karar vermiş.
Evet o konuyu çözüme kavuşturduk,yazmıştım. Tamamen kestik iletişimimizi o kişiyle.Bu konuyla alakasız ama merak ettim.. geçenlerde açtığınız bir konu vardı..
henüz 10 gündür arkadaş olduğunuz Alaattin'in Sihirli Cin'i tipli çocukla ilgili durum ne oldu acaba? :)
Konuştunuz mu arkadaşlarınızla?
Konuya gelince anladığım kadarıyla Mert bayağı çakal bir tip.
Pastayı tek kendi alıp getirmiş gibi sürpriz yapmış sonra da whatsapp'dan paraları toplamaya kalkmış uyanık.
Merhaba çok konu açtığım için kusura bakmayın bu aralar her şey üst üste geliyor maalesef. Ben biraz sessiz mizaçlı bir insanım bunu belirteyim öncelikle. 8 gün önce bir arkadaşımızın doğum günü vardı. Grupta bu arkadaştan hoşlanan bir çocuk var adı Mert olsun. Baktım Mert pasta almış gelmiş sürpriz. Hem de en pahalısından. Benim hiçbir şekilde haberim yoktu ama. Tamam iyi yedik içtik. Üstünden 8 gün geçmiş bugün gruptan bir arkadaş mesaj atmış bana, Mert bana paraları toplayıver dedi" diye Ben çok şaşırdım ne bileyim Mert jest olsun diye kendisi aldı zannetmiştim sonuçta bana pasta alınacak diye bir şey denmedi ki. Ama bozuntuya vermedim ne kadar verilecek diye sordum. 10 TL dedi. Tamam veririm dedim. Ya arkadaşlar 10 TL'nin lafı olmaz tabii ki ama yapılan davranış önemli. Bana kimse bir şey demedi ki. Bu sefer aklıma da takılmadı değil acaba pasta alınacağını gruptaki diğer arkadaşlar biliyor muydu? Ama bana niye söylemesinler? Kafam karıştı yardımcı olun. Ne yapmalıyım sizce?
Aynen mesele 10 TL meselesi değil. Vereceğim zaten.Ama aptal yerine konulmamak lazım.10 lira veririm ama birdahaki sefere önceden haberim olsun böyle organizasyonlardan derim.10 lira için uğraşmam ama sizin aptal olmadığızı anlasın yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?