- Konu Sahibi sensoylehayat21
-
sıkı bi diyet yaptım 6 kilo da ramazan da verdim..peki sen izleri gördün mü nasıl çok rahatsız edici bişey mi nasıl oldu arkadaşını kollarıyaptiran arkadasim var kol altindan iz birakiyorlar arka tarafa dogru
ama doktorlar konusunda bilgim yok turkiyede
bu arada nasil verdin onca kiloyu
lifting des bras | Docteur Zwillinger
gerçekten nasıl verdin
ya 6 dan sonra bişey yemedim . günde 45 litre su içtim.4 tane soda içtim.yağı tamamen çıkardım hayatımdan .şekeri çıkardım.beyaz ekmek yemedim.bunları hala yapmaya calışorum ama bi haftadır boşladım.zaten sadece şekeri kesmek bile başlı başına kilo vermeye yol açıyo
Tebrik ederim canim :-o ayni kilodayiz yillardr 10kilo vermem gerekiyo bi turlu becermiyorum zoru basarmissin gerisi kolay.. Valla tebrik ederim
günde 45 litre suyu nasil ictin ????yuh ben 1 litre zor iciyorum
ayy yanlış olmuş 4 litre yazcaktım:):)nasıl içeyim o kdara suyu tanker miyim ben kz:)
günde 45 litre suyu nasil ictin ????yuh ben 1 litre zor iciyorum
Sanirim 4,5L demek istemistir
Helal olsun valla!
En zoru basardin, diyetini sporla desteklemeye calissan? Az bile olsa toparlayamazmi?
keşke keşkee sabah akşam spor yapmaya razıyım ama yaklaşık 5 - 6 cm bi sarrkma var kollarım belime göre çok kalın..
Anladim canim.
Bende kollarimdan cok sikayetciyim.
Hep bolero hep uzun kollu bir yere kadar.
Tatilden sonra spora yeniden gitmeyi planliyorum. Insallah ise yarar ne diyim. :18:
Iyi bir doktor bulursan banada haber ver :)
Kolay gelsin.
Neden ameliyat olacaksınız ki ağırlık çalışın bende kiloluyum kollarım çok olmasada sarkıyordu 2 haftada bile işe yaradı devam ettirdikçe 4 cm azaldı sarkıklar kas olur diye korkmayın çünkü önce sıkılaşır sonra kas oluşmaya başlar boşuna ameliyatla falan uğraşmayın
ayy yanlış olmuş 4 litre yazcaktım:):)nasıl içeyim o kdara suyu tanker miyim ben kz:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?