- 31 Ağustos 2018
- 8.602
- 20.333
- 298
- Konu Sahibi Chuck24681012
-
Katılıyorum size,bu şekilde davranarak kendisini değersiz görmesine ve ondan baska kımseyle evlenemıyeceğine inandırmış.Anneler her zaman doğru olanı hisseder.Hiç yanıldıklarını görmedim.
Cok sağolun arkadaşlar birbirimizi hiç tanimiyoriz ama inanın rahatlıyorum yazdiklarinizdan sonraKesinlikle sindirmiş kızı.
Hastasın demiş birde asıl hasta kendisi camışın.
Evet anneler görüyor, hissediyor işte adamın tek derdi kendisi.
Bak bak mayısa kadar evlenemezlerse başkasıyla evlenirmiş.
Sanırsın Brad Pitt camış.
Çok sinirlendim.
Göndermek içinde varsa gönder bekle görüldü yazısı çıktıktan sonra hemen engelle cevap yazamasınVazgeçtim yazmaktan şimdi hakaret falan eder kız görür ben rencide olurum.
Cok sağolun arkadaşlar birbirimizi hiç tanimiyoriz ama inanın rahatlıyorum yazdiklarinizdan sonra
Cesaret edemiyorum bir türlü yazıp yazıp siliyorumGöndermek içinde varsa gönder bekle görüldü yazısı çıktıktan sonra hemen engelle cevap yazamasın
Normalde yaz yaz diye önermem ama sende şunu hissettim
Bu adam haziran gibi evlenirse sen duyacaksın beni aldatıp o kızla evlendi gayet mutlu diye içini yiyeceksin
En azından kız öğrendi ve buna rağmen evlendi kendi dangozluğu der geçersin
Sonradan dert etme potansiyelin var bu yüzden demiştim
Çok sağolun, Allah razı olsun sizlerdenTatlım bak böyle adamlar hayatı zindan eder.
Sen sakın üzülme.
Yaz biz buradayız.
Ayrıldığına da çok sevindim, sakın geri dönme.
Aşk, sevgi bunlar değil.
Seven adam sevdiği kadına hastasın demez.
Camışlar der.
Neyse canım çok mutlu ol.
Seni iyi sindirmişCesaret edemiyorum bir türlü yazıp yazıp siliyorum
Daha önce de sevgilim oldu hatta daha çok üzülmüştüm ayrıldığımda, bu da geçecek inşallahSana tavsiyem zor olacak ama hiç bir hamle yapma öyle bir sessizliğe gömülki karşı taraf şaşkına uğraşın. Yaptığın her hamle beni seviyor ondan ayırmaya çalışıyor olacak karşı tarafın egosu yükselecek kızda beni seçti havalarına girecek onlara bu zevki yaşatma.
Yeni hayatına odaklan seninle flört etmek isteyen birileri varsa onlarla tanış fliörtleş en geç bir aya unutursun.
Ağzı iyi laf yapar onun bir şekilde bastırırSeni iyi sindirmiş
Zaten öyle olmasa sen olmazsan başkasıyla evlenirim kızma sonra çiçeğim diyen adama o çiçeği monte eder engellerim her yerden
O an bile tepki vermemişsin
Maalesef hiçbir duygu insanda kalıcı değil güçlü ol hayatına odaklan merak etme onlar ayrılacak o kişi sana geri dönmeye çalışacak ozaman ona s*ktr demek çok keyif verecek böyle didipte dönmeyen yokDaha önce de sevgilim oldu hatta daha çok üzülmüştüm ayrıldığımda, bu da geçecek inşallah
Bastırırsa bastırsınAğzı iyi laf yapar onun bir şekilde bastırır
Eski sevgilimle böyle bir durumu yaşadık, üç yıl sonra geri döndü ama ben kabul etmedim o da gitti ODTÜ mezunu bir kızla evlendiMaalesef hiçbir duygu insanda kalıcı değil güçlü ol hayatına odaklan merak etme onlar ayrılacak o kişi sana geri dönmeye çalışacak ozaman ona s*ktr demek çok keyif verecek böyle didipte dönmeyen yok
Nasip değilmiş odak noktan sadece kendin ol herkes yerinde mutlu olsun de geçEski sevgilimle böyle bir durumu yaşadık, üç yıl sonra geri döndü ama ben kabul etmedim o da gitti ODTÜ mezunu bir kızla evlendi
İnşallah çok sağolun destekleriniz içinNasip değilmiş odak noktan sadece kendin ol herkes yerinde mutlu olsun de geç
Adamla umarım ayrılmışsınızdır. Hiç ekran görüntüsü filan da alma. Engellediğine göre bitmiş artık önüne bak canım. Sana adam mı yok. Dengesizle evleneceğine iyi bir insan bulursun. Verilmiş sadakan varmış.Kızlar birkaç gün önce konu açmıştım, evlenmek üzere olduğum adamın başka biz kızla Instagram üzerinden görüştüğünü fark edip heryerden engelledigimi ve ne kadar üzüldüğümü sizlere anlatmıştım.Hala hazmedemiyorum benle daha birkaç gün öncesine olan yazışmaları hala duruyo; evlilik ile ilgili planlar bunlar .Ekran görüntüsü alıp ortak kullandıkları hesaba göndermeli miyim bu yazışmaları yoksa susup kendi hayatıma devam mı etmeliyim?
Bende vazgeçtim, istesem de cesaret edemiyorum zaten.kotu bir cevap verir daha çok üzülürüm sonraAdamla umarım ayrılmışsınızdır. Hiç ekran görüntüsü filan da alma. Engellediğine göre bitmiş artık önüne bak canım. Sana adam mı yok. Dengesizle evleneceğine iyi bir insan bulursun. Verilmiş sadakan varmış.
Ahahaha doktor yaaaa ne deli bir kadinsin senŞamiş'in ş'ini kaldır oraya C koy.
Camiş olsun.
Tesekkur ederim cok naziksiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?