Verilmiş sadakat varmış 2

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz bence gidin de gerçekten ihtiyacı olan birine sadaka filan verin
Size hastasın demiş ama asıl kendi ağır rahatsız
Bu kadar yalanı sağlıklı insan uyduramaz

Yerinizde olsam ne onlara bir şey söylerdim ne kendimi kanıtlamaya çalışırdım biri var gibi göstermeye çalışarak

Belki de dolandırıcılardı ana oğul. Olamaz mı?

Siz bence gidin de gerçekten ihtiyacı olan birine sadaka filan verin
Size hastasın demiş ama asıl kendi ağır rahatsız
Bu kadar yalanı sağlıklı insan uyduramaz

Yerinizde olsam ne onlara bir şey söylerdim ne kendimi kanıtlamaya çalışırdım biri var gibi göstermeye çalışarak

Belki de dolandırıcılardı ana oğul. Olamaz mı?
Annesi ile problem yaşamadık hiç ama oğlu yalancı, teşekkür ederim yorumunuz için.Sadece çok yalniz kaldım, sıkılınca beni dinliyordu.Ama artık geri dönüşü de yok

Geri dönmem ona, sadece hayatım nasıl devam edecek bilmiyorum.Konusacagim kimse kalmadı o da bu durumu hep kullandı zaten birkaç kere ayrılmak istedim hep bu konu ile korkuttu beni
Hiç yoktan bir gelirin var, ailen var. Yalnız kalmazsın merak etme, camıştan ala neler var. Kendini yok yere fasulyeden nimet saymış ayı.

Hiç yoktan bir gelirin var, ailen var. Yalnız kalmazsın merak etme, camıştan ala neler var. Kendini yok yere fasulyeden nimet saymış ayı.
Çok sağolun, biraz olsun rahatlıyorum mesajlarınızla.Okuyorum eski mesajlarını ama sinyalini vermis eğer evkenmeceksen önüme bakayim demiş atayım ekran görüntüsünü

Annesi ile problem yaşamadık hiç ama oğlu yalancı, teşekkür ederim yorumunuz için.Sadece çok yalniz kaldım, sıkılınca beni dinliyordu.Ama artık geri dönüşü de yok
Şu an pandemiden zaten aynı evde bile yalnızız hepimiz
Pandemi bitsin gayet de güzel sosyalleşirsiniz
Bu yalancı manyağa kalmadığınız bence

Eklentiler

• Screenshot_20210115-093415.webp
    Screenshot_20210115-093415.webp
    31,3 KB · Görüntüleme: 75
Bu kadar ısrara sebep ne onu anlamadım?Sizi tehtid ediyor,çok aşıksa eğer,seninle evlenmessem daha da kimseyle evlenmem demesi gerekirken...Bak ayağını denk al evlenirim ha demek ne demek! Kalbini kazanacağına...Hiç anlamadım bu işten
İlk sevgilisiyle de başka bir kız yüzünden ayrılmış bana söylüyor hastasın diye ama aslında kendisi de çok sağlıklı değil hatta şakayla karışık ben söylüyordum ona doktorum seni görse yatış verir diye

Simdi oncelikle mesaj goruntulerini silin derim. Ozel yazismalari izinsiz ifsa etmek suc, basiniza bir is gelmesin.

Ayrica kendinize cicek gondermek, hayatimda biri var imaji yaratmak su asamada kendinizi kucuk dusurmeye yarar. Olay cok yeni, sizin sosyal cevrenizi biliyorsa boyle bir sey olamayacagini bilir. Vereceginiz mesaj 'Bak sen gidince ben dagildim, geri don diye kiskandirmaya calisiyorum, bir lafinla yine seninle olurum' olur.

Zor bir donem oldugunun farkindayim. Umarim sadece ilac kullanmiyor, psikoterapi destegi de aliyorsunuzdur. Oldukca manipule edilmissiniz cunku seni benden baskasi kabul etmez, sen hastasin dedikce kacacaginiz yerde daha cok baglanmanizin sebebi manipulasyona ugramis olmaniz.

Bu camış kendini ne sanıyor ya?
Sen ona yazacaktın defol git başkasıyla evlen diye :sinirli:
Yemin ediyorum peygamber sabrı varmış sende.
Hayatta kimse yalnız kalmaz, sende kalmazsın ama o ayıya böyle yansıtman seni cepte hissettirmiş.
Bırak şunu yolu açık olsun.

Adamın tek derdi maaşlı birini bulup evlenmek. Maaşlı ağaç bulsa evlenir o. Evlenmezsen başkasını bulurum diyen adam tırnağımın ucunu göremez yahu.
Annem de seni sevmiyor, çalışmak zor geldi senin maasınla hayatına devam etmek istiyor diye uyardı hep

Ay yuh adama bak diğer kıza da evlilik lafı yapıyormuş demek ki
Mayısta senle olmazsa haziranda onla evlencekti işte hangisi tutarsa
Pis ahlaksız
Zaten adam gerçekten hesabını arkadaşına vermiş olsaydı bile evli arkadaşının aldatmasına destek olan adamla yine olmazdı her türlü karaktersiz
Normalde boşverip yoluna bakmak daha olgunca ama ben olsam bi şekilde o kıza durumu anlatırdım
Ki zamanında yaptım
Ha kız bana inanmadı mesaj kayıtlarını görmesine rağmen adam demiş işte o hasta bana takıntılı falan 🥴 kız da inanmış ee noldu bu olaydan 3 ay sonra ayrıldılar
Ben söylym de benden çıksın kız ayrılır evlenir o beni ırgalamaz demiştim
En azından şimdi keşkem yok iyi ki de söylemişim diyorum

Bu camış kendini ne sanıyor ya?
Sen ona yazacaktın defol git başkasıyla evlen diye :sinirli:
Yemin ediyorum peygamber sabrı varmış sende.
Hayatta kimse yalnız kalmaz, sende kalmazsın ama o ayıya böyle yansıtman seni cepte hissettirmiş.
Bırak şunu yolu açık olsun.
Katılıyorum size,bu şekilde davranarak kendisini değersiz görmesine ve ondan baska kımseyle evlenemıyeceğine inandırmış.Anneler her zaman doğru olanı hisseder.Hiç yanıldıklarını görmedim.

Simdi oncelikle mesaj goruntulerini silin derim. Ozel yazismalari izinsiz ifsa etmek suc, basiniza bir is gelmesin.

Ayrica kendinize cicek gondermek, hayatimda biri var imaji yaratmak su asamada kendinizi kucuk dusurmeye yarar. Olay cok yeni, sizin sosyal cevrenizi biliyorsa boyle bir sey olamayacagini bilir. Vereceginiz mesaj 'Bak sen gidince ben dagildim, geri don diye kiskandirmaya calisiyorum, bir lafinla yine seninle olurum' olur.

Zor bir donem oldugunun farkindayim. Umarim sadece ilac kullanmiyor, psikoterapi destegi de aliyorsunuzdur. Oldukca manipule edilmissiniz cunku seni benden baskasi kabul etmez, sen hastasin dedikce kacacaginiz yerde daha cok baglanmanizin sebebi manipulasyona ugramis olmaniz.
Kendimi iyi hissetmiyorum aslında, bu olay yüzünden sürekli uyur haldeyim

Ay yuh adama bak diğer kıza da evlilik lafı yapıyormuş demek ki
Mayısta senle olmazsa haziranda onla evlencekti işte hangisi tutarsa
Pis ahlaksız
Zaten adam gerçekten hesabını arkadaşına vermiş olsaydı bile evli arkadaşının aldatmasına destek olan adamla yine olmazdı her türlü karaktersiz
Normalde boşverip yoluna bakmak daha olgunca ama ben olsam bi şekilde o kıza durumu anlatırdım
Ki zamanında yaptım
Ha kız bana inanmadı mesaj kayıtlarını görmesine rağmen adam demiş işte o hasta bana takıntılı falan 🥴 kız da inanmış ee noldu bu olaydan 3 ay sonra ayrıldılar
Ben söylym de benden çıksın kız ayrılır evlenir o beni ırgalamaz demiştim
En azından şimdi keşkem yok iyi ki de söylemişim diyorum
Vazgeçtim yazmaktan şimdi hakaret falan eder kız görür ben rencide olurum.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X