Şu an okuduğum kitapta alışkanlık oluştururken, çayırkuşu musun baykuş mu önce onu belirle diyor. Yani sabah insanı mısın, gece insanı mı? Eğer baykuşsan sabahın körüne yapılacak işleri koymak sende işe yaramaz.Çok düşündüm de o saatte hiç bir şey yapmayı sevmediğime karar verdimzaten benim çocuklar bir tıkırtı duysa uyanırlar eminim. 6.30da bazen 6da arada 5.30da bile uyandıkları oluyor ama inatla 7ye kadar yataktan kalkmıyorum sonra her şey koştur koştur ve yarım yamalak oluyor. Uyandığım gibi kalksam (çocuklar uyandırıyor) bana yetecek de ondan bile acizim
Aslında ben gündüz insanıyımŞu an okuduğum kitapta alışkanlık oluştururken, çayırkuşu musun baykuş mu önce onu belirle diyor. Yani sabah insanı mısın, gece insanı mı? Eğer baykuşsan sabahın körüne yapılacak işleri koymak sende işe yaramaz.
Aynı şekilde ben de gece hiç bir işi yapacak motivasyon bulamıyorum. Eşim gece insanıdır mesela herkes yattıktan sonra kendine zaman ayırır. Ben bazen eşlik edeyim diyorum olmuyor:)
Dolayısıyla gece insanıysan eğer, sabah kendini erken kalkmaya zorlama. Sabah yaptığın işleri mümkün olduğunca geceden yap ki sabah minimum iş ile güne başlayabilesin.
Çok geçmiş olsunSlm herkese,
Niye kimse bana 4 aylık bebekle şehir dışına gidilmez otur oturduğun yerde demedi
Şaka bir yana çok güzel geçti ama bir o kadar da yorucu. Özellikle bilim müzesinde çok eğlendik.
Diğer taraftan oğluş öksürüyordu antibiyotik tedavisi bitti, baya toparladı. Kızımı da pazartesi 4 ay kontrolüne götürmüştük öksürüğü de vardı bayadır doktor yatış verdi, bronşoit olmuş, hala hastanedeyiz bugün akşam muayenesinde karar verecek çıkıp çıkmayacağımıza. Kızım da baya toparladı, iyi oldu yatmamız ama artık çok yoruldum evime gitmek istiyorum.
Senin yazılarına da bayılıyorumYa ben eskiden gececiydim
Üniversitede herkes uyuyunca ders çalışmaya bayılırdım
İş hayatıyla beraber sabahçı oldum ( gerçi asla geç kalkan biri olmadım hiç)
Şimdi sabah 5.30-6.00 civarı kalkıyorum
Ve bu bana inanılmaz doyum hissi veriyor
Kalktığımda namaz ardından Kuran ve diğer okumalarımı yapıyorum- sevdiğim şarkıları dinliyorum. Mum ışığı benim de olmazsa olmazımelecda
Bazen banyoda mum yakarım ve sauna müziği açarımen büyük zevkim.
Genelde her gün olmasa da hislerimi kaydederim. Yıllardır onlrca günlük bitirdim.
Kendimi iyi hissettiğim şeyleri bulmaya başladım bu yıl. Daha sistemli olarak tabi ki.
Mesela haftada bir camiiye gidip orada bakit geçirmeyi de ekledim ve mutluyum
Önür geçiyor insan güzellikleri kendi için keşfetmeli önce. Can mutlu huzurlu olunca etrafını başka aydınlatıyor insan
Senin yazılarına da bayılıyorum
Eylül cok gecmis olsunSlm herkese,
Niye kimse bana 4 aylık bebekle şehir dışına gidilmez otur oturduğun yerde demedi
Şaka bir yana çok güzel geçti ama bir o kadar da yorucu. Özellikle bilim müzesinde çok eğlendik.
Diğer taraftan oğluş öksürüyordu antibiyotik tedavisi bitti, baya toparladı. Kızımı da pazartesi 4 ay kontrolüne götürmüştük öksürüğü de vardı bayadır doktor yatış verdi, bronşoit olmuş, hala hastanedeyiz bugün akşam muayenesinde karar verecek çıkıp çıkmayacağımıza. Kızım da baya toparladı, iyi oldu yatmamız ama artık çok yoruldum evime gitmek istiyorum.
Çok sağol canımÇok geçmiş olsun
Çok teşekkür ederim canım, amin inşallahEylül cok gecmis olsun
Tez zamnda sifa bulsun ins bebeklerin
Canım cok gecmiş olsun yaa, yola cıkarken de hasta mıydı minnoş? Tez zamanda birseyi kalmaz inşSlm herkese,
Canım çok geçmiş olsunÇok sağol canım
Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah
Kızımı 1 hafta kadar önce öksürüğü arttı diye götürmüştük aslında sadece boğazları hafif kızarık demişti, bebeklerde bronşlara ciğerlere çabuk iniyormuşgenel durumu da gayet iyiydi tatile bile gittik biz de şok olduk yatış verince, neyse Allah dermansız dert vermesin, çocuklar hasta olmasın. Doktora tekrarlamaması için ne yapabiliriz dedim abi okula gittiği sürece yapacak bir şey yok dedi
Ben koşturmalı sabah sevmiyorum. Güne gergin başlamama sebep oluyor. Bu yüzden akşam yatmadan ayarlayabildiğim herşeyi yapmaya çalışıyorum. Sabah sadece kahvaltı sofrasını toplamak kalıyor.Aslında ben gündüz insanıyım
Şaka bir yana gece herkes uyuyunca keyif yapmayı tercih ederim. Ama yine de tüm keyifler bir yana uyku bir yana. Geceden yapmam lazım gerçekten de hazırlığımı. Sabah daha kolay olacak bu şekilde. Çok fazla ve gereksiz şeyi sabaha bırakıyorum. Bundan vazgeçmeliyim.
Ben de sabahları erken kalkmaya başlamanın bu kadar fayda sağlayacağını düşünmemiştim. Kendi başına sessizlikte kalmak, okumak, yazmak, düşünmek çok iyi geliyor bana.Ya ben eskiden gececiydim
Üniversitede herkes uyuyunca ders çalışmaya bayılırdım
İş hayatıyla beraber sabahçı oldum ( gerçi asla geç kalkan biri olmadım hiç)
Şimdi sabah 5.30-6.00 civarı kalkıyorum
Ve bu bana inanılmaz doyum hissi veriyor
Kalktığımda namaz ardından Kuran ve diğer okumalarımı yapıyorum- sevdiğim şarkıları dinliyorum. Mum ışığı benim de olmazsa olmazımelecda
Bazen banyoda mum yakarım ve sauna müziği açarımen büyük zevkim.
Genelde her gün olmasa da hislerimi kaydederim. Yıllardır onlrca günlük bitirdim.
Kendimi iyi hissettiğim şeyleri bulmaya başladım bu yıl. Daha sistemli olarak tabi ki.
Mesela haftada bir camiiye gidip orada bakit geçirmeyi de ekledim ve mutluyum
Önür geçiyor insan güzellikleri kendi için keşfetmeli önce. Can mutlu huzurlu olunca etrafını başka aydınlatıyor insan
Evdeki tüm mumlar ikeadan canımcım.Ben de sabahları erken kalkmaya başlamanın bu kadar fayda sağlayacağını düşünmemiştim. Kendi başına sessizlikte kalmak, okumak, yazmak, düşünmek çok iyi geliyor bana.
Bu arada sevdiğin mum markalarını bir alayım:) Bendeki mum bitmek üzere.
İnsan bi sok oluyor.Çok sağol canım
Çok teşekkür ederim canım, amin inşallah
Kızımı 1 hafta kadar önce öksürüğü arttı diye götürmüştük aslında sadece boğazları hafif kızarık demişti, bebeklerde bronşlara ciğerlere çabuk iniyormuşgenel durumu da gayet iyiydi tatile bile gittik biz de şok olduk yatış verince, neyse Allah dermansız dert vermesin, çocuklar hasta olmasın. Doktora tekrarlamaması için ne yapabiliriz dedim abi okula gittiği sürece yapacak bir şey yok dedi
Geçmiş olsun minnoş prensesineİnsan bi sok oluyor.
Kontroller dısında hastaneye gitmeyen cocugum 3 ayda 3 kere bronsit nüksetti.
Artık elimde serum kendim buhar veriyorm evde
İnsan ilkinde nasl ya oluyor.
Bunla gecmis olsun
TesekkürlerGeçmiş olsun minnoş prensesine
Meraba roborock s5 max var ben deSelam kızlar
Robot süpürgesinden memnun olanlar marka ve model paylaşabilir mi ?
Özelden direk link de atabilirsiniz ..
Kasım indirimlerinde indirime giriyorsa almak istiyorum ..
Meraba roborock s5 max var ben de
Çok memnunuz
Çevremde onlarca insan kullanıyor
Memnun olmayan yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?