Hoş geldinizMerhaba hanımlar, bir süredir anonim olarak bu topiği okuyorum. Ve bir süredir kendimi iyi hissetmediğim bir süreçten geçiyorum. Bu yola kendime iyi gelmek amacıyla çıktım. Akşam iş çıkışı oturup rahatsız olduğum konuları not aldım kendime. Ufak da olsa bir şeylerden başladım diyelim. Bu sürecimi ben de sizinle beraber burada paylaşmak istiyorum. İlk amacım işlerimi ertelememek tabi ki.
Hem ev hem iş hem de özel hayatımda neleri yapmam gerekiyor ve neleri seviyorum? Sorularımı ve cevaplarımı yazıyla bir yere not edip başlayacağım bu işe. Sürecimi de burada paylaşacağım. Kendine iyi geleni bulabilen, güzel kadınlara, sevgilerle.
Güle güle kullan, eşim de en çok bu tür ajandalardan verim alıyor.çok basit bir ajanda. Yıllar içinde en çok bundan verim aldım.
Günü belli olan işler, toplantılar, dersleri not ediyorum. günlük planımı excel üzerinden yazıyorum
Kirli sepetini dolap içine yaptırdım ben. Eve gidince fotoğrafını paylaşırım.Gelen yardımcı ne gibi işler yapıyor acaba
Bir de kirli sepetini bizimle paylaşır mısın banyoda robot paspaslar takılmıyor mu
Eve yardımcı düzenli aldığımda sanki evim zaten temizmiş gibi hissediyorum ya da sürekli camları kışın silse bile aman kimin evinde camlar sürekli temiz ki deyip düzenli almayı bırakıyorum
Aaa değişikmiş peki kayıp düşme riski yok mu benimkiler parlak fayans çünkü paspas olmadan kendimi düşünemiyorumlindalinda ben banyolarda paspas kullanmıyorum.
selamlar, her hafta geldiği için haftalık ne alıyor acaba ?Kirli sepetini dolap içine yaptırdım ben. Eve gidince fotoğrafını paylaşırım.
Abla her geldiğinde tüm evi rutin sil-süpür-toz al yapıyor. Çamaşır yıkama ve ütü işleri de haftada ikiye geçtiğimizden beri onda. Pazartesi günleri nevresim değiştiriyor, ütüleri hallediyor. Perşembe günü akşam kahvaltısı için kızlara pizza yapıyor. Bunların dışında cam, kapı silme, mutfak dolapları içi ve ayakkabılık içini kendi aylık planına göre hallediyor.
Bizim eve aslında haftada bir yardımcı yeterli ancak kızlar hastalandığında emanet edecek kadar kendisine güvendiğim için iki gün devam ediyoruz. Bir de diğer çalıştığı evleri bıraktı, sadece bize geliyor.
Benim de parlak fayans ama kimse düşmedi şimdiye kadar:)Aaa değişikmiş peki kayıp düşme riski yok mu benimkiler parlak fayans çünkü paspas olmadan kendimi düşünemiyorum
Akşam evi toplayıp yatma alışkanlığı, bizim evdeki kilit alışkanlıklardan biri. Ev ne kadar dağınık olursa olsun ailecek akşam yatmadan tüm evi toparlamak, çanta ve kıyafetleri hazırlamak, ertesi günü çok kolaylaştıran bir alışkanlık.Selamlar kızlarr. Rutinler şaşınca ve bir planımız olmayınca yaşama sevincimiz gidiyor sanki. Ben akşamları uyumadan önce tüm evi temiz bırakmaya çabalıyorum artık. Canım istemese dahi varsa çamaşır katlama ve mutfak işlerini toparlıyorum.Sabahları ise ılık limonlu su içiyorum.( Ardından gömdüğüm glüten bombası tost olmasa iyiyiz aslında:)
Ergen oğlum ben uyuduktan sonra evde dolanmaya ve birşeyler yemeye devam ettiği için bu durumdan biraz muzdaribim ama olsun,yapacak bişey yok.
Dün su akıtan duşa kabin başlığım için conta alıp değiştirdim. Kendimi bir kahraman gibi hissediyorum. Kitap okumuyorum ama dinliyorum. Hakan Günday'dan Piç i dinledim. Güzeldi.
Günlük 1500 alıyor.selamlar, her hafta geldiği için haftalık ne alıyor acaba ?
istanbulda , herhangi bir zaman sabit aynı kişi değil mesela ve çağırdınız birini. şu an 1800 tl
haftada 2 kez oldugu ıcın sanırımGünlük 1500 alıyor.
Ankara'dayım ben. Abla yaklaşık 4 yıldır bana düzenli geliyor. Bu nedenle uygun kalmış olabilir. Her yıl Ocak ve Haziran aylarında zam yapıyorum. Kendisi ne söylerse o rakama yükseltiyorum.haftada 2 kez oldugu ıcın sanırım
nisan ayında bile 1300 e gelıyorlardı
sız hangı sehırdesınız
Banyona paspas seresim geldilindalinda çamaşır sepeti ve banyonun görselini paylaşıyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?