- 19 Aralık 2014
- 447
- 1.060
- 313
- 38
En sevdiğim şey yeni yıl hedefleri hazırlamak :))Herkese Selam!
Aralık 2 “ den sevgiler…
Yeniyıla çok az kaldı. Planlar hedefler muhasebeler yapıldı mı? Yapılıyor mu? Niyetler edildi mi? Ben henüz yeni başlayacağım bu eylemlere nasipse.
Bugün k validemler geliyor. Birkaç zaman ev sesli olacak, özlemiştim. Sağlıkla huzurla vakit geçirelim.
Sizler nasılsınız , umarım herkes iyidir. Güzel şeyler oluyordur hayatlarınızda..
Şimdi geriye dönük okuma yapma zamanı.
İşlerinde kolaylıklar diliyorum, ayrıca kayınpederin için de geçmiş olsun. Rutinlerine en kısa zamanda dönmen dileğiyleSelamlar Hanımlar,
Oldukça yoğun bir dönemdeyim. Çarşamba günü bir kongre için Isparta'ya gideceğim. Oradan da başka bir çalıştay için İstanbul'a gideceğim. Bir aksilik olmazsa Pazartesi akşam eve dönmüş olacağım. Haftaya işyerinde de bir denetleme var, aynı zamanda kayınpederim hastane işleri için gelecek. İki hafta kadar aktif olmayacağım.
Herkese sevgiler
Aslında çağımızın hastalığı internet gerçekten değerli vaktimizi çalıyor. Kendimizi biraz kisitlamaliyiz. Sadece merak ettiğim yüz yogasından verim alabiliyorsunuz musunuz. Ne kadar sürede gözle görülür bir fark oluyorGeçen hafta iki gün izin aldım. Öncesindeki günden yapılacaklar listesi yaptım: ders, kitap okuma, egzersiz ,piyano, namaz, zikir, meditasyon, duzen, izlenecek video şeklinde bir şeyler yazdım. Hatta oo bunlarin hepsi bol bol yapılır bir sürü vaktim var diye sevindim. Sabah dincken kahvaltıdan sonra çayımı alıp derse oturdum bir saat çalışmak için. Ama dikkatim çok dağıldı, WhatsAppa baktım, instagrama baktim, shorts izledim derken öğlen olmuş ben hiç ilerleyememisim. Sonra kahvemi alıp tekrar derse oturdum yarım saat çalıştım vs derken saat 3 oldum ben telaş yaptım bir sürü yapilavak şey var diye. Sonraki iki saat çok verimli oldu, dolu dolu geçirdim. Saat 5 olduğunda keşke 5-10dakikam daha olsaydı diye hayiflandim. Sonra çocuklarla ilgilenme yemek vs derken geçti vakit. Ertesi gün yine aynı şey oldu. Saat 3te bir aydinlanma yaşadım yine, sonra ardarda yaptım yetiştiği kadar şeyleri. Bu konuda fikir almak istiyorum öğleye kadar olan süremi nasıl daha verimli geçirebilirim
Yüz yogasıni ne zamandan bu yana yapıyorsunuz ve kimi takip ediyorsunuz bana biraz bilgi verir misiniz. Bende başlamak istiyorumGeçen hafta iki gün izin aldım. Öncesindeki günden yapılacaklar listesi yaptım: ders, kitap okuma, egzersiz ,piyano, namaz, zikir, meditasyon, duzen, izlenecek video şeklinde bir şeyler yazdım. Hatta oo bunlarin hepsi bol bol yapılır bir sürü vaktim var diye sevindim. Sabah dincken kahvaltıdan sonra çayımı alıp derse oturdum bir saat çalışmak için. Ama dikkatim çok dağıldı, WhatsAppa baktım, instagrama baktim, shorts izledim derken öğlen olmuş ben hiç ilerleyememisim. Sonra kahvemi alıp tekrar derse oturdum yarım saat çalıştım vs derken saat 3 oldum ben telaş yaptım bir sürü yapilavak şey var diye. Sonraki iki saat çok verimli oldu, dolu dolu geçirdim. Saat 5 olduğunda keşke 5-10dakikam daha olsaydı diye hayiflandim. Sonra çocuklarla ilgilenme yemek vs derken geçti vakit. Ertesi gün yine aynı şey oldu. Saat 3te bir aydinlanma yaşadım yine, sonra ardarda yaptım yetiştiği kadar şeyleri. Bu konuda fikir almak istiyorum öğleye kadar olan süremi nasıl daha verimli geçirebilirim
Merhaba, yüz yogasına yeni başladım, benim için kriter çok uzun olmaması ki bırakmayayım. youtube uzerinden yogadoyoga zeynepten 5 dakikalık bir bölüm seçip yapıyorum. daha bir haftadır yaptığım için net bir şey diyemeyeceğim, uzun dönem devam edebilirsem sonuçları paylaşırımAslında çağımızın hastalığı internet gerçekten değerli vaktimizi çalıyor. Kendimizi biraz kisitlamaliyiz. Sadece merak ettiğim yüz yogasından verim alabiliyorsunuz musunuz. Ne kadar sürede gözle görülür bir fark oluyor
Ne kadar güzel ifade etmişsiniz kendinizi,Herkese Selam!
Kendime içime döndüğüm bir dönemdeyim. Geçmişin muhasebesini yapıyor, geleceğin inşaası için düşünüyorum. En çok kendimde kendimi inceliyorum. Hayatımda insanlar var ancak sahte ilişkiler, zoraki samimiyetler, içten pazarlık ve ardından konuşmalara karşıyım. Olmak istediğim yerde olmak istediğim insanlarlayım.
Yorgunluklarım var. bıkkınlıklarım da. Kırıldığım , incitildiğim yerler de. Toksik iyimlerliğimle vedalaşmak niyetindeyim. Sağlıkla huzurla daha çok gezmek istiyorum, yeni ülkeler görmek ziyaret etmek-yeni kültürler tanımak istiyorum.
Kendimi bildim bileli 'kendimi inşaa' halindeyim. Köklü değişim isteyen şeyler var bende. Ve sabit kalması gerekenler. Daha şefkatli olmak istiyorum kendime. Gerçi bu konuda epey yol aldım ama bu yol daimi bir yol, devam... Gerçekten hak ediyorum güzellikleri iyilikleri.. (hepimiz gibi-ama insan en çok kendini örseler hep kendini en son plana atar ya) .. Bunu gerçekten davranışa dökmek istiyorum. Düşüncelerimi açıkça ifade etmek gibi. İstemediklerimi yapmayarak, hayallerim için çabalarken kök ailemden ya da sorumluluklarımdan kaçıyor gibi hissetmeden...
İçimde bitmek tükenmek bilmeyen bir anlatma isteği var. dolup taşan ama önüne yine kendimin setler ördüğüm bir nehir.. Toplumsal tabular var bir de.. Aslına bakarsanız, ben birçok alanda 'elalem ne der' zihniyetinden çok uzağım.. ama bazı davranışlara gizlenen tabularım varmış, fark ettim.. Hayat geçiyor... Ne ara 33 oldum? Ne ara kırlar düştü saçlarıma? Ne zaman vazgeçtim koşmaktan? Ne ara oluştu bu kazayakları..? Ne ara bıraktım ümit var olmayı? (vazgeçtmiş olsaydım bugün burada bu satırları yazar mıydım sence?)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?