Merhaba,
Belki Instagram'da takip ettiğiniz kisileri eleyerek işe başlayabilirsiniz, benim de sadece takip amaçlı kullandigim bir hesabım var, gerçekten bana fayda sağlayacağını düşündüğüm kişileri takip ediyorum, tanıdığım kimse yok, diğer videoları (komik video vb) izlemeyin, izlemeye başladığınizi fark ettiginizde bırakın hemen, alışveriş sitelerini ihtiyaç varsa ziyaret edin, YouTube için de ben şöyle bir şey yapıyorum, günlük 1 tane gelişim videosu izliyorum, eğer dizi izlemek hoşunuza gidiyorsa onu bir ödül gibi kendinize ayırdığınız deşarj olma zamanı olarak düşünebilirsiniz, ya da ingilizce gelistirme amacınız varsa dizi izleme hakkınızı seveceğiniz türden ingilizce bir dizi için kullanabilirsiniz, benim uyguladıklarım ve aklıma gelenler bunlar, belki işinize yarayacak bir şey çıkar, ben
elecda
dan gördüğum kişisel misyon bildirgemi hazirlamistim ve bu doğrultuda o başlıklar altına haftalık plan yapıyorum, o plan neticesinde günümü de planlıyorum bu sayede hedefledigim aksiyonlari gerçekleştirebiliyorum.