• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Popüler Konu Verimli Rutin

Tek çocuk hiç çocuk değil miydi ya 😂

3 çocuğun hiç çocuk olmadığına hem yemin edebilir hem ispatlayabilirim🙈😅

sizin evde uzun makarna kısa makarna
Pirinç pilavı bulgur pilavı kavgası oluyor mu?
Başka da sözüm yok 😆😆😆
Kavga sebepleri çok tanıdık geldi 😀

Evet 1 tane 😊

Şöyle bir söz vardı :

Tek çocuk zor çocuk
2 çocuk kolay çocuk
3 çocuk hiç çocuk ..

2 olunca beraber oynuyorlar , 3 olunca da kendi kendilerini oyalıyorlar diye. .

Sende öyle olmamış demek .

Benimki tek çocuk ve acaip zor 😞
Bir fıkra sanırım bu :)
2 çocuk tek çocuğun iki değil daha da fazlası bence, aralarındaki ilişkiyi de yönetmen gerekiyor

Arkadaşlar 2. Çocuk duasında olanlara bir uyarı mıdır bu yazdıklarınız? elecda elecda inciitanesi inciitanesi Mikan Mikan 😀🥹🤣
sadece bilerek bu topa girmek lazım, ama kardeş de bambaşka bir duygu bence, sırf o yüzden kalkıştım ikinci işine :DD
sizin kaç çocuk ve yaş farkları?
Doğum ettiğinizde siz kaç yaşındaydınız😀

Arkadaşlar 2. Çocuk duasında olanlara bir uyarı mıdır bu yazdıklarınız? elecda elecda inciitanesi inciitanesi Mikan Mikan 😀🥹🤣

İki çocuk var
28 yaşında doğum yaptım arası beş yaş
Tavsiyem su olur: ikinciyi dusuneceksen çok geç kalma yaş geçtikçe tahammülü azalıyor insanın.
Kardeşler arası.yas farkı durumunda ideal yok tamamen aile dinamiklerine bağlı ama çok yaş farkında nesil.farki girer diye düşünüyorum bu da arayı.acmamamin nedeni. Ama dediğim gibi her ailenin ideali farklı olabilir

Doğum ettiğinizde siz kaç yaşındaydınıBen 25 yaşında evlendim. İlk çocuğu 27 yaşında

ben 25 yaşında evlendim, 27 yaşında anne oldum. Sen kaç yaşında evlendin ve anne oldun?

İki çocuk var
Tavsiyem su olur: ikinciyi dusuneceksen çok geç kalma yaş geçtikçe tahammülü azalıyor insanın.
Kardeşler arası.yas farkı durumunda ideal yok tamamen aile dinamiklerine bağlı ama çok yaş farkında nesil.farki girer diye düşünüyorum bu da arayı.acmamamin nedeni. Ama dediğim gibi her ailenin ideali farklı olabilir
Ben de öyle düşünüyorum, ideal yaş farkı diye bir şey yok. Ayrıca her kardeş de birbirine aşırı düşkün, yakın olmayabiliyor bunları göz önünde alarak, maddi ve manevi olarak uygunsan düşünmelisin.

Hisse senedi ve altın fonlarında tutuyorum. Foneria diye bir uygulama var. Fonların trendlerine oradan bakabilirsin
Selamlar. Ben fon konusunu hiç anlamıyorum. Bir miktar nakitim vardı. Çalışmadığım için faize yatırdım. Bugün banka aradı. Paranın bir kısmıyla fon alırsak hoşgeldin faizimin devam edeceğini, faiz vermeyen blokeli kısmın miktarının azalacağını ve Böylelikle daha kazançlı olacağını söyledi. Bilmiyorum ben tedirgin oldum. Sonrasında bana demesinler fondaki kısım eridi diye. Riske atmak istemiyorum. Ne dersiniz?

İki çocuk var
Benim de kızların arası 5 yaş. Bu yaş farkı durumunun ideali ya da doğrusu olduğunu düşünmüyorum. Az yaş farkı da zor, çok yaş farkı da zor.

Back
X