burun ameliyatı olan biri üzerinden kaç ay geçince yeni bir ameliyat olabir ?
Burnun oturması gerek öncelikle,burun yapısına göre iyileşme süreci değişiyor tabi ama sağlıklı olan en az 1 yıl geçmesi...
Burnun oturması gerek öncelikle,burun yapısına göre iyileşme süreci değişiyor tabi ama sağlıklı olan en az 1 yıl geçmesi...
ya1 yıl benim için çok uzun bir süre(
6 ay geçtiğinde olabilirim die düşünmüştüm(
6 ay geçtiğinde olabilirim die düşünmüştüm([/QUOT
olabilirsin tabi..doktorunda en az 6 ayı geçtikten sonra yapar ancak..ama daha sağlıklı olur diye öyle söyledim..yani sabredebildiğin kadar sabret en azındanAh keşke bi seferde kurtulmuş olsaydık (..bende düşünüyorum çünkü..yaklaşık 3,5 yıl oldu..burun ucu ile ilgili sorunum...bide eskisi kadar rahat nefes alamıyorum..
Kızlar burnum 3. ayını doldurdu. İlk başlarda burnum biraz yamuk görünüyordu ama geçti o çook şükür. Şişliklerdenmiş tamamen. Şimdi orantılı bir burnum var. Dr'um Prof. Fuat Yüksel'dir. Burnumun ucunda sanırım şişlik var ben emin olamasam da. İsteyenler bakabilir bakamayanlar arkadaşlık isteği gönderebilir
slm
ben 9 martta ameliyat oldum.3 hafta geçti ama burnumdan hiç memnun değilim.Dr burnuma kavis verilmesini burun deliklerimin küçülmesi ve burnumun içinde deviasyon işlemini yaptı.Ameliyattan sonra 1.hafta atelim çıktığımda burnum boru şeklinde ve hiç kavis yoktu.Ağlamamak için kendimi zor tuttum.Malesef dr il dışında olduğu için ateli başka bir dr arkadaşı çıkardı.3.haftadayım burnumun sol tarafında kemik gördüm.Bu cumartesi Kontrol için gideceğim.Sağolsun kendileri teşrif etmişler.Şuan napıcağımı bilemiyorum.İlk atel çıkarıldığında Dr aradım burnumun durumuyla alakalı memnun olmadığımı o da burnuma kavis verdiğini 6 ay beklemem gerektiğini söyledi.Sen 3 ayı geçirdiğin için sana sormak istiyorum.Benim burmunda kavis değil bildiğin kemik gibi duran bişi var veya ödem.Gerçekten 3 ayda burun ilk halinden bambaşka bi hal alıyor mu?Şuan benim göz yanılgısı mı?
Verite selam,
canım cumartesi günü Fuat bey'e çağıner hastahaensinde ameliyat olacağım ve su an inanılmaz stresliyim gerçekten kafayı yemek üzereyim. Bana yardımcı olur musun ne olur anlat nasıl olur nasıl biter
daha çok erken konuşmak için, önce 3. ayı bir atlat da
merhaba arkadaslar,
ben yurtdisinda yasiyorum ve türkiyede burun estetigi olmayi düsünüyorum ama yurtdisinda yasadigim icin ve okudugum icin her zaman türkiyeye gelemiyorum simdi 1 ay sonra tatile cikicam istanbula gidicem 1 ayligina. Bi kac dokdor arastirdim fuat yüksel de vardi bu dokdorlar arasinda.. ben meseka türkiyeye gittigimde bu 4 hafta icersinde hemen amelyat ola bilirmiyim yani hemen tarih alabilirmiyim? yoksa sürüyomu gün vermesi?
Selamlar bene aynı sorunu yaşıyorum şuan 1 ay sonra izne gidicem fakat hala kararsızım doktor konusunda.. Sen ameliyat oldun mu canım ? Olduysan Ameliyat sürecin, doktorun, burun şeklin, sağlık sorunu yaşayıp yaşamadığın fiyat konusunda beni bilgilendirebilmen mmkn mü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?