Verite Burun Estetiği Ameliyatı

ben beklediğim bir burunla karşılaşmadım.Şimdi dieceksin daha 1. ayın dolmadı erken diye ama o atel çıkınca bile bir şekil alır ya işte burun o bende yok.yani görmeden anlayamazsınız 1.ayım geçsin resimlerimi koyucam. bide eski burnumla şuandaki çok fark yok öle desem daha açıklayıcı olur..

canım burun ucundaki şişlik ve sertlik ne zaman düzeliyor ben ameliyat olalı yirmi gün oldu burun ucu çok şiş inmez diye korkuyorum...

Fuat Yüksele muayene olmak için kendi kliniğine mi gittiniz yoksa Gata Haydarpaşa eğitim hastenesine mi?Ben de gitmek istiyorum da kızlar cevap verirseniz çok sevinirim.
Revizyon olmam gerekiyor ama çok korkuyorum.

Merhaba verite ben de kısa süre önce fuat beye burnumu yaptırdım da su an burnum fazla kalkık ve kısa gibi geliyor ve küçülmüş gibi. senin kaç gün sonra normal hale geldi, ilk başta böyle sorunların var mıydı?

iyi günler salı günü oldum ameliyatımı çok zor bir burnum vardı . sağtarafa eğik sağ taraf kapalı ucu sarkık ameliyat esnasında burunj deliğime bile müdahalede bulunmuş doktor.ameliyatım 4.5- 5 saat sürdü ama doktorum çok iyi olduğumnu söylüyor dışardanda istediğim gibi duruyor ama yüzüm gözüm şiş burnumda şiş ama şekil olarak inerse tam olacak gibi . açık rinoplasti oldum
Şimdiki durumda doktor sprey ve 2 ilaç verdi buz koymayı bu sabah bıraktım ekstradan şişlerin imasi için ne yapabilirim . yardımcı olursanız acil. daha içerde bişeyler var burnumun burun deliklerimi geniş tutan bişey tamponmu acaba nefes alabiliyorum biraz olsun ama.

merhaba arkadaslar,

ben yurtdisinda yasiyorum ve türkiyede burun estetigi olmayi düsünüyorum ama yurtdisinda yasadigim icin ve okudugum icin her zaman türkiyeye gelemiyorum simdi 1 ay sonra tatile cikicam istanbula gidicem 1 ayligina. Bi kac dokdor arastirdim fuat yüksel de vardi bu dokdorlar arasinda.. ben meseka türkiyeye gittigimde bu 4 hafta icersinde hemen amelyat ola bilirmiyim yani hemen tarih alabilirmiyim? yoksa sürüyomu gün vermesi?

ben de ameliyat olacagım ama karar veremedim.oto görmek istiyorum.fotoğraflarına giremiyorum :) özelden atarsan sevinirim.teşekkür ederim.

Verite selam,
canım cumartesi günü Fuat bey'e çağıner hastahaensinde ameliyat olacağım ve su an inanılmaz stresliyim gerçekten kafayı yemek üzereyim. Bana yardımcı olur musun ne olur anlat nasıl olur nasıl biter

doktorunuz fuat yüksel miydi peki ?

fuat beye ameliyat oldunuz mu?

verite arkadaşlık teklifi...dicem ama girmeyeli epey olmuş sanırım. fuat beye yakın zamanlarda ameliyat olmuş ve hissettiklerini ya da fotograflarını paylaşmak isteyen başka birileri var mı?

Selamlar bene aynı sorunu yaşıyorum şuan 1 ay sonra izne gidicem fakat hala kararsızım doktor konusunda.. Sen ameliyat oldun mu canım ? Olduysan Ameliyat sürecin, doktorun, burun şeklin, sağlık sorunu yaşayıp yaşamadığın fiyat konusunda beni bilgilendirebilmen mmkn mü

Merhaba canim ben hala olmadim malesef ama bende en gec 1 ay sonra olucam suan pasaportumla ilgili bi sorun cikti onu bekliyorum haal olur olmaz istanbula gidicem ben mihammet dilber ve tevfik sözen arasindayim istanbula gittigimde ikisiylede bi gorusucem tevfik beyle maillesdim ama yuzyuze gorusmek baaska tabi muhammet dilber 6.000 tl ethicada tevfik beyde liv hospitalde 5.000 tl bak muhammet dilberin ve tevfik sozenin hastalari var forumda resimleri var bakabilirsin ikiside cok iyi doktorlar bence sende bi balk istersen :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…