Vermiyorlarrrr

Ahuu14

Yarabbim büyüksün...
Kayıtlı Üye
28 Şubat 2014
3.974
3.747
333
Evet babam ,amcam kuzenler tam tamir 6 kişiyiz büyük kuzenim 28 yasında yine de babası vermiyor bir kuzenim sevlisi 2 sene bekledi vermedi babası çocuk evlendi çocuğu olacak bunlar ne biçim aile şimdi de sevgilim terk edicek beni annesi aradı annemi annem kadını hem tersledi hem küçümsedi çok sinirliyim çok yazık değil mi bize :((

Nedenleri ne ? Neden verniyorlar ?
Bir de büyük konuşmayayım da 28 yaşında aileden izin almak bana göre sadece gönül alma olayı ve formalitedir
O yaşta olup daailemden izin beklemem gider evlenirim valla kimse beni tutamaz (28 yaşındayım)

Aileleri ikna edecek yeterince sağlam duruşlu kimse olmamış demek ki. Ablamı da babam vermedi ama 5 sene beklediler babam sonunda ikna oldu. Gerçi şimdi boşanıyor ama olsun

Evet babam ,amcam kuzenler tam tamir 6 kişiyiz büyük kuzenim 28 yasında yine de babası vermiyor bir kuzenim sevlisi 2 sene bekledi vermedi babası çocuk evlendi çocuğu olacak bunlar ne biçim aile şimdi de sevgilim terk edicek beni annesi aradı annemi annem kadını hem tersledi hem küçümsedi çok sinirliyim çok yazık değil mi bize :KK43:(
Bu yasta ailem vermiyor da ne demek , ben 20 yaşındayken ailem vermedi ama ben kararından vazgecmedim ailemi ikna edene kadar aylarca uğraşmıştım, kaldı ki 28 yasında olacağım hiç düşünmezdim..

Bu yasta ailem vermiyor da ne demek , ben 20 yaşındayken ailem vermedi ama ben kararından vazgecmedim ailemi ikna edene kadar aylarca uğraşmıştım, kaldı ki 28 yasında olacağım hiç düşünmezdim..
Ama insanları aşağılamadılar herhalde aileniz

Aileleri ikna edecek yeterince sağlam duruşlu kimse olmamış demek ki. Ablamı da babam vermedi ama 5 sene beklediler babam sonunda ikna oldu. Gerçi şimdi boşanıyor ama olsun
Hayır 2 sene bekledilrr kuzenimi aşaladılar milleti

Back
X