- 19 Mart 2016
- 6.677
- 9.325
- 198
- 37
Ele gitmeyip akrabaylami evlendirecekler?Ele gitmeyin diyorlar kıymıyorlar
Ya da bir omur dizlerinin dibini bekletecekler.
28 yasindkai kuznein yerind e olsam vermiuorsaniz kacarim derdim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ele gitmeyip akrabaylami evlendirecekler?Ele gitmeyin diyorlar kıymıyorlar
Evet tehtit etti kuzenim aslında birinin kaçması lazım ki aklılları başlarına gelsinEle gitmeyip akrabaylami evlendirecekler?
Ya da bir omur dizlerinin dibini bekletecekler.
28 yasindkai kuznein yerind e olsam vermiuorsaniz kacarim derdim
Aslinda o kadar yanlis o kadar ilkel bir dusunce ki. Genetik hastaliklar yonunden Anadolu tam bir cennet. Sebep de akraba evlilikleri...Ele gitmeyin diyorlar kıymıyorlar
Yazık bizeAslinda o kadar yanlis o kadar ilkel bir dusunce ki. Genetik hastaliklar yonunden Anadolu tam bir cennet. Sebep de akraba evlilikleri...
Evet onlar evlendi şimdide bizim günahımızı alıyorlar çok öfkeliyim ne yapacaz bizKendileri niye evlenmiş ozaman
Hani ele gitmeyin diyorlar ya
Başkasıyla evlenilmeyecekse babamlami evlenicez kimle evlenicez, var mı sizin dahice fikriniz diyemiyor musunuz 28 yaşında...
Evet akrabalarınızı istediklerinde 1 ayda veriyorlar bizim seneler içim yanıyor evde kalacaz anneme kızınca da sende ömrümü yedin diyorBeni de vermiyorlar ve anlam verilmiyor cok zorr bi durum herkes kolayca evlenip istenirken bizim uzuntu icinde ne olacak diye bakmamizdan kötü hic birsey yok
O zaman akrabadan evlendirmek istiyorlar sizi..Ele gitmeyin diyorlar kıymıyorlar
Hiçbir şey anlamadım
Evet öyle istiyorlarEle gitmeyip nereye gidicen kuzenle mi evlenicen? İğrenç ya.
Ailelerin kafa pek basmıyor demekki. Sizin işiniz, gücünüz var mı? Kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsanız, kendi kararlarınızı alabilirsiniz.Evet öyle istiyorlar
Bızımkıde öyle yabancı gırmesını ıstemıyor aıleye.Yazık bize![]()
Ben hiçbir şey anlamadım..kim kiminle ,kimi vermiyorlar, kim evlenmiş ,kimin çocuğu olmuşEvet babam ,amcam kuzenler tam tamir 6 kişiyiz büyük kuzenim 28 yasında yine de babası vermiyor bir kuzenim sevlisi 2 sene bekledi vermedi babası çocuk evlendi çocuğu olacak bunlar ne biçim aile şimdi de sevgilim terk edicek beni annesi aradı annemi annem kadını hem tersledi hem küçümsedi çok sinirliyim çok yazık değil mi bize(
Hayır yok ama vermiyence ne yapılır kiAilelerin kafa pek basmıyor demekki. Sizin işiniz, gücünüz var mı? Kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsanız, kendi kararlarınızı alabilirsiniz.
Vermiyorlar ne demek? Kimsenin tapu malı değilsiniz.