Vermiyorlarrrr

Ele gitmeyip akrabaylami evlendirecekler?
Ya da bir omur dizlerinin dibini bekletecekler.
28 yasindkai kuznein yerind e olsam vermiuorsaniz kacarim derdim
Evet tehtit etti kuzenim aslında birinin kaçması lazım ki aklılları başlarına gelsin

Kendileri niye evlenmiş ozaman
Hani ele gitmeyin diyorlar ya
Başkasıyla evlenilmeyecekse babamlami evlenicez kimle evlenicez, var mı sizin dahice fikriniz diyemiyor musunuz 28 yaşında...

Bizim büyüttüğünü bizde kalsın biz evlenelim düşüncesi çok sapıkça.

Kendileri niye evlenmiş ozaman
Hani ele gitmeyin diyorlar ya
Başkasıyla evlenilmeyecekse babamlami evlenicez kimle evlenicez, var mı sizin dahice fikriniz diyemiyor musunuz 28 yaşında...
Evet onlar evlendi şimdide bizim günahımızı alıyorlar çok öfkeliyim ne yapacaz biz :((

Beni de vermiyorlar ve anlam verilmiyor cok zorr bi durum herkes kolayca evlenip istenirken bizim uzuntu icinde ne olacak diye bakmamizdan kötü hic birsey yok

Beni de vermiyorlar ve anlam verilmiyor cok zorr bi durum herkes kolayca evlenip istenirken bizim uzuntu icinde ne olacak diye bakmamizdan kötü hic birsey yok
Evet akrabalarınızı istediklerinde 1 ayda veriyorlar bizim seneler içim yanıyor evde kalacaz anneme kızınca da sende ömrümü yedin diyor :(

BİLmiyorum cok mu iyi niyetli dusunuyorum ama anne babalar bizim goremedigimiz seyleri goruyorlar hissediyorlar. Vardir her seyde bi hayr.. universiteni bitirmeden evlenme yoluna girme

Evet babam ,amcam kuzenler tam tamir 6 kişiyiz büyük kuzenim 28 yasında yine de babası vermiyor bir kuzenim sevlisi 2 sene bekledi vermedi babası çocuk evlendi çocuğu olacak bunlar ne biçim aile şimdi de sevgilim terk edicek beni annesi aradı annemi annem kadını hem tersledi hem küçümsedi çok sinirliyim çok yazık değil mi bize :KK43:(
Ben hiçbir şey anlamadım..kim kiminle ,kimi vermiyorlar, kim evlenmiş ,kimin çocuğu olmuş

Ailelerin kafa pek basmıyor demekki. Sizin işiniz, gücünüz var mı? Kendi ayaklarınızın üzerinde durabiliyorsanız, kendi kararlarınızı alabilirsiniz.
Vermiyorlar ne demek? Kimsenin tapu malı değilsiniz.
Hayır yok ama vermiyence ne yapılır ki

Başlığı görünce" vermiceeeem vermiceeeem kuruyup gitse de vermiceemm benim değil mi vermiceemm iiihh iihhhh vermicemmm:oops:" diyesim geldi nedense :KK70: amcanız ve babanızın olaya bakış açısı bu mu ki acaba:KK70::KK70::KK70:

Back
X