Vesvese dertleri

flamefire

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
6 Aralık 2018
9.823
8.502
148
Kızlar vesveseleriniz için neler yapıosunuz.Hastanede yattım 6 ay kadar rahatsızdım.70 gün kadar hastanede yattım ve çok zor gunler gecırdım.Ağır hastaların bulunduğu bölümde yattım.İkidebir bende mi öyle hasta olucam diyip kendi kendime dert ediniorum.Lütfen nasıl kurtulduysanız yazarmısınız banada .Şu an zaten tedavi alıoruö.Bütün hastalıklar çok kötü.Nöroloji böşümünde ve beyin cerrahi bölümünde yattım.Ms hastaları,beyin tümörleri vs bir çok hasta vardı.Çok etkilendim.Bendemi öle hasta olucam diye aklıma gelio.Allahım korusun.Bütün herkesi kötü hastalıklardan korusun.Kızlar yardımcı olun.Bildiğiniz dualar varsa söyleyin.Hayat kalitemi düşürüp bu vesveseler.

Vesvese yani tiptaki ismiyle okb aslinda cozulebilir ayaktan da tedavi olabilirdin neden hastanede yattin ki ben senelerce o illetle ugrastim yuzde 80 geçti ama o donemde edindigim bazi aliskanliklar kaldı
Tuvaletin muslugunu peceteyle acmak,banyoya terlikle girmek,kultablasindaki izmaritleri kontrol etmek gibi gibi ama hayatımı etkilemiyor eskiden evden dışarı cikamazdim takintilarim yüzünden

Psikoterapi öneririm. "Iyi dusun iyi olsun" gibi laflar bazen ise yaramiyor, pembis pembis konuşmamak lazım.

Düşüncenin odaklarını değiştirmek gerekiyor. Fatkli dusuncelere, farkli yaklasimlara yonelmek...Bu da çoğu kez terapiyle mümkün oluyor.

Sizin rahatsızlığınız ne

Sonuçta hepsi farklı hastalık siz neden oradaki en ağır hastalar gibi olasınız ki

Sizin rahatsızlığınız ne

Sonuçta hepsi farklı hastalık siz neden oradaki en ağır hastalar gibi olasınız ki
Ben subtural hometom amalıatı geçirdim.O arada hastanede yattım.Beyin cerrahınde yatacagıma hastalığımı bılemedıklerınden norolojide yatırdılar.Hastalıgım şükür gecti .Sadece kendıme dıkkat etmek gerekıo.2 tane beyın amalıatı gecırdım.Sanırım ordakı hastalardan etkılendım.Dua edın lutfen.

Psikoterapi öneririm. "Iyi dusun iyi olsun" gibi laflar bazen ise yaramiyor, pembis pembis konuşmamak lazım.

Düşüncenin odaklarını değiştirmek gerekiyor. Fatkli dusuncelere, farkli yaklasimlara yonelmek...Bu da çoğu kez terapiyle mümkün oluyor.
Tesekkur ederım.Zaten hidiorum su anda psıkıyatrıye cuma yıne gıdecegım.Bu durumu aktarıcam doktora.

Vesvese yani tiptaki ismiyle okb aslinda cozulebilir ayaktan da tedavi olabilirdin neden hastanede yattin ki ben senelerce o illetle ugrastim yuzde 80 geçti ama o donemde edindigim bazi aliskanliklar kaldı
Tuvaletin muslugunu peceteyle acmak,banyoya terlikle girmek,kultablasindaki izmaritleri kontrol etmek gibi gibi ama hayatımı etkilemiyor eskiden evden dışarı cikamazdim takintilarim yüzünden
Yorumunuz için teşekkür ederim.Hastanede takıntılarım için yatmadım.Subtural hometom (2 beyin ) amalıatı gecırdım.Ama baba tanıyı koyamadılar.Bilemedıler hastalıgımı.50 gün boyunca beyin cerrahıde yatmam gerekırken norolojide yattım.Acayip ağır hastalar vardı.Etkılendım sanırım.Karşımda ms hastası vardı.O arada zaten psıkolojım kötü bi anda boyle takıntıya kapıldım.Ne yaparsam yap gitmio.Ya bende aynı hastalıktan olursam.Ya banada böyle olursa .Hastalıgın her turlusu kötü.Vesveselerım hayat standardımı düşürüo.Vesvese içinilac verıolarmı?Takıntılar için.Gercekten gecıomu?

Sizin rahatsızlığınız ne

Evet işte neden olayım.Mantığımla düşününce çok saçma ama gelio aklıma.Subtural hometom amalıatı oldum ben.Ama teşhis koyamadılar yanlış bolumde yattım.Oradaki hastalardan etkılendım.Dabbım burun hastalara şifa versın.

Yorumunuz için teşekkür ederim.Hastanede takıntılarım için yatmadım.Subtural hometom (2 beyin ) amalıatı gecırdım.Ama baba tanıyı koyamadılar.Bilemedıler hastalıgımı.50 gün boyunca beyin cerrahıde yatmam gerekırken norolojide yattım.Acayip ağır hastalar vardı.Etkılendım sanırım.Karşımda ms hastası vardı.O arada zaten psıkolojım kötü bi anda boyle takıntıya kapıldım.Ne yaparsam yap gitmio.Ya bende aynı hastalıktan olursam.Ya banada böyle olursa .Hastalıgın her turlusu kötü.Vesveselerım hayat standardımı düşürüo.Vesvese içinilac verıolarmı?Takıntılar için.Gercekten gecıomu?
Ha anladim pardon ben takintilar icin zannettim
Geçmiş olsun .
Evet insan hastanede etkileniyor diger hastalardan doğru
Evet veriyorlar vesvese icin ilac
Psikiyatrlar veriyor ve geciyor takintilar benimkiler geçti yuzde 80 doktor kontrolünde de biraktim ilaçları daha sonra

Ha anladim pardon ben takintilar icin zannettim
Geçmiş olsun .
Evet insan hastanede etkileniyor diger hastalardan doğru
Evet veriyorlar vesvese icin ilac
Psikiyatrlar veriyor ve geciyor takintilar benimkiler geçti yuzde 80 doktor kontrolünde de biraktim ilaçları daha sonra
Ben şu anda antidepresan kullanıorum .Cuma gunu yıne gidecegım.Dua edin lütfen.Acayiy içim daraldı.Akşamı zor ettım bugun.

Ben şu anda antidepresan kullanıorum .Cuma gunu yıne gidecegım.Dua edin lütfen.Acayiy içim daraldı.Akşamı zor ettım bugun.
Tez zamanda sifaniza kavuşursunuz insallah hayirlisiyla can bedenden cikmayinca ALLAH tan umit kesilmez bakin ameliyat atlatmissiniz vesveseyimi atlatamayacaksiniz sadece 6 8 ay gibi bi süreç ilaclarin dozunu iyi ayarlasin doktor antidepresanlarin ve bahsedin vesveseden de ona

Tez zamanda sifaniza kavuşursunuz insallah hayirlisiyla can bedenden cikmayinca ALLAH tan umit kesilmez bakin ameliyat atlatmissiniz vesveseyimi atlatamayacaksiniz sadece 6 8 ay gibi bi süreç ilaclarin dozunu iyi ayarlasin doktor antidepresanlarin ve bahsedin vesveseden de ona
Bu cuma bahsedıcem.Şu anda kullanıorum ama yeterli deil sanırım.

Şu süreçte sakın kendini dua namaz gibi şeylere verme.çünkü daha kötü olursun.
Bunun mantıklı bir açıklamasıda vardı.
Şuan sadece bakış açını değiştirmeye çalış.
Tabi hadi değişsin deyince değişmiyor.
Kendini ikna eden cümleleri bulmalısın.
Mesela ben eşim çocuk isteyince bunalıma girdim.boşanmaya kalktm çnkü bebeğin karnımda hareket etme düşüncesine saplantılı kalmıştım.düşününce bile baygınlık geliyordu.(sağlıklı bir ruh halinde değildim tabiki)
Taşıyamam doğuramam dedim doğum kelimesi duyunca fenalık geliodu.
İlaç kullanırken iyiydim ,düşüncelerim normale dönüyordu.bırakınca yine kabuslar korkular düşünceler.
En sonunda dedim madem ilacı bırakamıcam , çözüm yolu aradım.doktorlarla görüştüm.en zararsız ilacı alabileceğim en düşük dozda alarak hamile kaldım.
Bakış açımın değişme noktası şurası , eğer başedemediğimz düşğnceler varsa , önce kendi kendine bu düşünceler kafama istemeden geliyor , oyüzden umursamıcam onları , gelsinler gelsinler gitsinler diyebilmek.
Sonra nasıl aşarım ,ne yaparsam en aza indirgerim mantığı.
Ruhsal hastalıklar en zorudur.
Gittiğim ne pskologlar ne pskyatrlar yardımcı olamadı.10kilo verdim o süreçte.şimdi ilaçsız sağlıklıyım şükür
Ekleme; müslümanız Allaha şükür,duamızıda ederiz namazda kılarız.sadece bu süreçte çok dini konulara girme.yaşadım biliyorum.daha kötü olursun.

Şu süreçte sakın kendini dua namaz gibi şeylere verme.çünkü daha kötü olursun.
Bunun mantıklı bir açıklamasıda vardı.
Şuan sadece bakış açını değiştirmeye çalış.
Tabi hadi değişsin deyince değişmiyor.
Kendini ikna eden cümleleri bulmalısın.
Mesela ben eşim çocuk isteyince bunalıma girdim.boşanmaya kalktm çnkü bebeğin karnımda hareket etme düşüncesine saplantılı kalmıştım.düşününce bile baygınlık geliyordu.(sağlıklı bir ruh halinde değildim tabiki)
Taşıyamam doğuramam dedim doğum kelimesi duyunca fenalık geliodu.
İlaç kullanırken iyiydim ,düşüncelerim normale dönüyordu.bırakınca yine kabuslar korkular düşünceler.
En sonunda dedim madem ilacı bırakamıcam , çözüm yolu aradım.doktorlarla görüştüm.en zararsız ilacı alabileceğim en düşük dozda alarak hamile kaldım.
Bakış açımın değişme noktası şurası , eğer başedemediğimz düşğnceler varsa , önce kendi kendine bu düşünceler kafama istemeden geliyor , oyüzden umursamıcam onları , gelsinler gelsinler gitsinler diyebilmek.
Sonra nasıl aşarım ,ne yaparsam en aza indirgerim mantığı.
Ruhsal hastalıklar en zorudur.
Gittiğim ne pskologlar ne pskyatrlar yardımcı olamadı.10kilo verdim o süreçte.şimdi ilaçsız sağlıklıyım şükür
Ekleme; müslümanız Allaha şükür,duamızıda ederiz namazda kılarız.sadece bu süreçte çok dini konulara girme.yaşadım biliyorum.daha kötü olursun.
Teşekkür ederim canım.Cumayı beklıorum doktor ıcın.

Back
X