- 26 Temmuz 2015
- 6.661
- 9.348
- 198
- Konu Sahibi Oglusumubekliyorum
-
Ben yurtdışındayım canımİstanbul daysaniz doktor adı verir misiniz
Geri atması midesinin doyduğuna işarettir. Mide kapakcigi olmadigi icin kusar bebekler. Yan yatir ki kusarsa aksin ağzından. Ve gerçekten profesyonel bir yardım al. Mantıklı düşünemiyorsun.Geri atarsa böyle sarilik nasil geçecek beslenmesi lazım.
Cnm bnm bak dr a gidemiyorsan sunun farkında ol tamam miYine ben. Artik eşimle konusamiyorum kaygilarimdan bıktı.
Özet geçiyorum ogluma hamile kaldım cocuk odali eve taşındık,riskli diye işten ayrıldım hepsi oglum içindi. Ev rutubetli çıktı,işsizlik yordu stresli 1 hamilelik geçirdim. 17si nde oglum doğdu sezeryan la. Ameliyata girene kadar heyecan vardi. Çıkıpta ayağa kaldirilirken canım yanında hayat durdu benim için. Hele ki 1 gunde ağrılarım zirvedeyken eve çıkınca sağa sola dönüp emzirmem istenince neye uğradığımı şaşırdım.
Tipi de battı gözüme çektiğim sancı da.
Sonra oglum yogumbakima alındı emziremedigim icin. O gün ayaklandim. Onu yigunbakimda yüzüstü eli.kolu bağlı görünce aklım gitti. Ve benden eve dönüp ona sut sagmam istendi. Sütüm geldi o gece. Ertesi gün taburcu olduk ama bir kasvet birakmadi peşimi. Hava kapalı gibi gökyüzümde. Sanki yarım kalacakmisim bir aksilik cikacakmis gibi. Oğlum sarilik hala,üstüne gobek bagi kanıyor. Şimdi de kusmasi başladi. Dün 30 dk hastaneye bebek arabasıyla yürümek zorunda kaldık o zaman usutmus olmalı. Biri beddua etmiş gibi. Ben mutsuz oglum hasta.evde matem havası. Devamlı resmini çekiyorum. Yüzüne bakıp aciyarak ağlıyorum. Eşimin izni de bitiyor haftaya bugün isbasi yapacak. Başıma geleceklerden çok korkuyorum. Tedaviyle bu kasveti atacagima inanmıyorum artık. Sanki hissediyorum bişeyleri ve benim 6.hissim çok kuvvetlidir.
Bende yeni doğum yaptım bazıları bende de var ama çocuğun tipi neden gözüne battı evladın o senin canım ilk doğduğunda bebekler çok farklı olabiliyor benim oğlumun bugün 28.günü ilk doğduğu gün ile arasında dağlar var sen bol bol dua et lohusasın yalnız kalmamak için çaba harca ve kusmayan bebek yokmuş ben bunu öğrendim ki. Bakamıyorum korkusu tüm yeni anneler de var acemiyiz ama bu bebeğine bu şekilde yansıyorsa o da huzursuz olur. Ben çok yoruldum uykusuzluk yorgunluk bitirdi beni bazen imdat diyesim geliyor alıyorum oğlumu kucağıma göğsüme yatırıyorum konuşuyorum işe yarıyor dene sendeYine ben. Artik eşimle konusamiyorum kaygilarimdan bıktı.
Özet geçiyorum ogluma hamile kaldım cocuk odali eve taşındık,riskli diye işten ayrıldım hepsi oglum içindi. Ev rutubetli çıktı,işsizlik yordu stresli 1 hamilelik geçirdim. 17si nde oglum doğdu sezeryan la. Ameliyata girene kadar heyecan vardi. Çıkıpta ayağa kaldirilirken canım yanında hayat durdu benim için. Hele ki 1 gunde ağrılarım zirvedeyken eve çıkınca sağa sola dönüp emzirmem istenince neye uğradığımı şaşırdım.
Tipi de battı gözüme çektiğim sancı da.
Sonra oglum yogumbakima alındı emziremedigim icin. O gün ayaklandim. Onu yigunbakimda yüzüstü eli.kolu bağlı görünce aklım gitti. Ve benden eve dönüp ona sut sagmam istendi. Sütüm geldi o gece. Ertesi gün taburcu olduk ama bir kasvet birakmadi peşimi. Hava kapalı gibi gökyüzümde. Sanki yarım kalacakmisim bir aksilik cikacakmis gibi. Oğlum sarilik hala,üstüne gobek bagi kanıyor. Şimdi de kusmasi başladi. Dün 30 dk hastaneye bebek arabasıyla yürümek zorunda kaldık o zaman usutmus olmalı. Biri beddua etmiş gibi. Ben mutsuz oglum hasta.evde matem havası. Devamlı resmini çekiyorum. Yüzüne bakıp aciyarak ağlıyorum. Eşimin izni de bitiyor haftaya bugün isbasi yapacak. Başıma geleceklerden çok korkuyorum. Tedaviyle bu kasveti atacagima inanmıyorum artık. Sanki hissediyorum bişeyleri ve benim 6.hissim çok kuvvetlidir.
Selamın aleyküm öncelikle hayırlı ramazanlar olsun canım iki çocuğum var ilki normal ikincisi sezeryan. İlk bebeğim sarılık oldu sürekli emzirmen gerekiyor gerekirse saat başı emzir . Benim bebeğimizde yükseliyordu ben saat başı geceleri kalkıyorum çok şükür iyileşiyor sarılık kötü birşey değil sütünde varmış üzülme bu kadar. Sen dik durmalısın oğlum için ne yapabilirim diye uğraş Allah esirger onları sen ona bakarken Allah ne kadar güzel yaratmış diyeceksin Allah bebekleri dünyaya hazırlıyor tabiki hasta olucaklar . Benim kızım sezeryan oldu kızımı ilk gün görmek istemedim acımdan ama Allah öyle bir duygu veriyor ki sonra sütüm gelmedi doktor dediki beslemen Laz'ım sütünün gelmesi lazım sürekli emzir göğüslerimin ucu artık yarılmıştı canım yanıyordu ama emzirmek zorundaydım çok şükür ıkınci gün akşamı süt tamamıyla geldi. Sonra hem benim kızımın da göbeği kanadı küçük dogmustu zayıftı korkuyodum ki altını değiştiriyim şimdi 10 aylık 5 dk yerinde durmuyo dur diye yalvarıyorum artık :) emin ol seninde büyüycek inanamıycaksın ne zaman böle büyüdü diye . Yok ölecek , hastalanacak şöyle olcak böyle olcak deme . Allah esirger unutma ha onlar cennet kuşudur biliyomusun bu arada bizim yavrularımız bize emanettir aslında onlar Allah'ındır herşey gibi almak isterse bizlerden şükretmemiz lazım isyan değil söylemesi kolay diyeceksin belki çeken bilir diyeceksin ama kötü düşünme kardeşim . Çok uzun oldu biliyorum ama son bişey daha ,Sanki son resmi gibi çekiyorum. Kuvezdeyken başladı bu huyum. Elim ayağım titriyor yüzüm solgun. Kendime gelemiyorum. Tam neşeyle oglumu kucağıma alıyorum altına bakıyorum pisik başlamış. Üstünü değiştirim dedim gobek kanamis. En büyük korkularimdan biri uykuda bogulmasiydi şimdi kusma başladı. 10 kg verdim ilk 4 beş günde. Uyuyamiyorum devamli kontrol ediyorum. Kötüyü cagirmak kadere aykırı değil mi ?
Gerçekten mi çok teşekkür ederim bi benim saniyordumKıyamam sanaaynı hissi yaşadım. Bu dünyadan tatlı bir kız geçti gitti diyecekler diye gizli gizli ağlıyordum. Kafamdaki düşünceler gerçeğe dönmesin diye kimseye anlatamıyordum. Zannediyordumki anlatırsam kuruntularım gerçek olacak. Bu sana hormonlarının bir oyunu. Lütfen kendini bırakma. Tedavisi var ama sakın ihmal etme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?