• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

vesvese..

GKBN1987

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
31 Mart 2014
246
60
28
Kizlar yarin annemler hacca gidiyor insallah, ben bir haftadir cok kotuyum. Onlari birdaha gormucekmisim gibi his olustu icimde, darlaniyorum. Sanki bisey olmus gibi, iki goz iki cesme agliyorum gunlerdir. Elim yuzum sismis bir vaziyette. Dokunsaniz agliyacagim o durumdayim. Basim catliyor resmen..

Asiri kaygilanmissiniz sakin olmaya calisin. Kendinizi toplayin. Herkes her seyahate ciktiginda boyle kendini hirpalarsa ohooooo...
Ayrica hepimiz faniyiz, hepimiz olecegiz unutmayalim. Yani bu dusunceye de alismak lazim cunku daha ortada bir sorun yokken boyle paniklemişsiniz, bir sorun yaşadiginizda ne yapacaksiniz?

Gidilen o yolun güzelliğindendir. Aksine hiç kaygılanmayın. Sağlıçakla gidip, sağlıçakla dönerler inşallah.

Yol uzun ya doğal olarak aklınız kalıyordur.Kötü düşünmeyin duanızı edin uğurlayın.Allah sağlıkla kavuşmak nasip etsin inşallah.

Vesvese diye uygun bi başlık yazmışsınız zaten. Bunu yazmak belki yasak ama yazıcam Nas suresini çok okuyun.

Allâh yoluna gidene ne mutlu..
Ne mutlu onlara..
Bence sen ağlamamalısın böyle güzel bir yola gidenleride kendi hüznünle kederlendirmemelisin.vesvese hakikaten vesvese...
Şöyle elini kalbine koy, kendini onların yerinde düşün. o heyecan,o özlem ve en önemlisi arınma duygusu sarsın bedenini, işlesin ruhuna bak bakalım ağlıyormusun... .

Back
X