- Konu Sahibi sultannazik
-
Kan verme pozisyonundan evlilikte vibratör kullanımına...Viblatör değil de vibratör alsaydın işe yarardı
Vallaha ablacım kullanacak olan sensin, almadan önce bize değil de kocana soraydın daha iyiydi ama olur yani neden olmasın.
Da, şu gözler fantezi tanımının kırmızı don seksi gecelikten vibratöre kadar geldiğini gördü ya şu BDV'de ölsem de gözüm açık gitmez sanırım
S shot @Sephoraa @office
Öldürdün beniBi dene , ise yararsa haber et ben de kendime alayim evlilik yildonumu hediyesi olarak
Sanırım arkadaş 'r' leri hem söleyemiyo hem yazamıyo :) yaramazlık yapcakmış ablası dokunma keyfine :)onun adı vibratör degıl mıydı yaa .
napcan bakim sen viblatörü hee . söyle bakim ablana
Memnun kalırsanız söyle, yeni doğum yaptım ben kullanamıyorum bari kocam kullansın.
Eee, biz doğum yaptık şimdilik kullanım dışıyız, adama çözüm bulmak lazımGülmekten kırıldım
Eee, biz doğum yaptık şimdilik kullanım dışıyız, adama çözüm bulmak lazım
Vibratör olmasın o
Memnun kalırsanız söyle, yeni doğum yaptım ben kullanamıyorum bari kocam kullansın.
Eee, biz doğum yaptık şimdilik kullanım dışıyız, adama çözüm bulmak lazım
Slm kızlar 6yıllık evliyim cinsel hayatımız normal ama ben birax heyecan katmak istedim ve viblatör aldım internnette arastırdım uxun süteli iliskiler icin renklendirmek ivin evlilik danısmanlatı tabsiye ediyor.acaba yanlıs bir karar mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?