- 3 Mart 2016
- 18.150
- 76.572
- 598
- Konu Sahibi sultannazik
-
Müjde ar vardı hani köyde ki kadınlar birleşip eşlerine ambargo koyuyorlardı . Şener şen kadın kılığına girip müjde ar ile sohbet edip hep He valla diyordu
viblatör varken kırmızı geceliği kim napsınEfem kirmizi gecelik alaydiniz bu garip urunler yerine
Ya daha 2 gün önce nostalji yapayım diye izledim,
Şalvar davası
Müjde ar vardı hani köyde ki kadınlar birleşip eşlerine ambargo koyuyorlardı . Şener şen kadın kılığına girip müjde ar ile sohbet edip hep He valla diyordu
Çok güzel filmdi. Aklımda şener abinin he valla repliği kalmış
Her genç kızın çeyizinde olması gereken bir şey olmalı bence vibratör.Çatal bıçak takımı gibiİlerde lazım olur falan mazallah
Fesupanallah bdv de böyle bir konu gül gül öldümSlm kızlar 6yıllık evliyim cinsel hayatımız normal ama ben birax heyecan katmak istedim ve viblatör aldım internnette arastırdım uxun süteli iliskiler icin renklendirmek ivin evlilik danısmanlatı tabsiye ediyor.acaba yanlıs bir karar mi?
Ben bekarım alanlara sormak lazımKasap mı ayoll bu kızlar
Her genç kızın çeyizinde olması gereken bir şey olmalı bence vibratör.Çatal bıçak takımı gibiİlerde lazım olur falan mazallah
Dantel olmazsa olmaz zaten. Bide kırmızı kurdela takarızÜstüne de el işi dantel atarsın Çeyize koymuşken
Dantel olmazsa olmaz zaten. Bide kırmızı kurdela takarız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?