- Konu Sahibi sultannazik
-
Konu sahibi işin şakası bir yana bu konular günlük hayatta pek arkadaşlarla konuşulacak şeyler değil, o nedenle buraya yazmış olmanızı anlıyorum.
Renk getirmek istemeniz çok güzel bir şey, eğer eşiniz böyle şeylere mesafeli değilse güzel olabilir. Ne yapacağınızı, ne yapmak istediğinizi bilmiyorsanız bence pat diye eşinizin karşısına çıkarmaktansa internette biraz araştırın, fikriniz olsun. Yoksa çok saçma hatta hoş olmayan bir deneyim olabilir.
Ay öyle bir şey mi var? Nasıl oluyor?Ciftlere ozel olandan alaydin
Aynen. Eğer enişte biraz kapalı bakıyorsa bu mevzulara ciddi olay çıkması ihtimali de var.Aşkım bak ne aldım çaaaat
Gerçekten eşi ile paylaşıp hareket etmesi uygun olur
E yuh tanti, nasıl anlatalım şimdi buradaAy öyle bir şey mi var? Nasıl oluyor?
Belki çift taraflıdır
Ay yok benim hayal gücüm tükendi. Kan aldırmaya karar verdim.E yuh tanti, nasıl anlatalım şimdi buradaNasıl olabilir bir düşün bakalım? Adı üzerinde işte çifte özel? Gayet açık bence.
Aynen kuzum.Aynen. Eğer enişte biraz kapalı bakıyorsa bu mevzulara ciddi olay çıkması ihtimali de var.
S sultannazik internette çeşitli videolar ve forumlar var. Kullanmadan önce bir göz atarsanız ikiniz de elinizde vibratörle kalakalmazsınız.
Eğer eşiniz de bu tarz deneyimlere açıksa ilişkinize bir değişiklik katacağından emin olabilirsiniz.
gelinlerin tatlı telaşı yavaştan buraya kayıyor gibi hissediyorum artık
Adı yabancı gelmedi ama hatırlayamadım filmi.Şener şenin bir filmi vardı. Şalvar davası konu sahibesi bunu izleme Cinsel hayatın biter. Şener abinin bir repliği vardı o aklıma geldi :
He valla
Adı yabancı gelmedi ama hatırlayamadım filmi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?