- 21 Şubat 2018
- 75
- 72
- 88
- 31
- Konu Sahibi lorellacik
-
Profesyonel mağazalar semtlerdeki erotik shoplar değildir herhalde değil mi? Birde internete yazdığımda 2bin 4bin arası çıkıyor fiyatlar dediğim sitedeki fiyatlar çok uygun ama insanlar çok memnun olduklarını yazmışlarO tarz ürünleri internet yerine mağazaya giderek almanızı tavsiye ederim. Çekiniyorsanız sadece kadın satış danışmanı talep edebilirsiniz, ya da randevu alarak sadece tek olarak alışveriş yapabilirsiniz. Bu konuda profesyonel mağazalar var.
Şehir merkezlerine yakın yerler iyi ve güvenli genelde. Yaşadığınız şehirde internetten aratıp iletişim kurarsanız bilgi verirler size.Profesyonel mağazalar semtlerdeki erotik shoplar değildir herhalde değil mi? Birde internete yazdığımda 2bin 4bin arası çıkıyor fiyatlar dediğim sitedeki fiyatlar çok uygun ama insanlar çok memnun olduklarını yazmışlar
Senin koca saatlerce yapmiyomurdu abla ne ihrtiyacin varTrendyoldan aldım bende iki defa evet ücretleri uygun ama 1. ayın sonunda titreşimi bozuldu ikisininde
Senin koca saatlerce yapmiyomurdu abla ne ihrtiyacin var
Ben de trendyoldan almistim sanirim. Cok fazla secenek var, kafaniz karisir. Nasil bir sey istediginize, ne beklediginize, sizi neyin daha cok memnun edecegine karar verdikten sonra beklentilerinize uyanlara bakin bence.
Trendyoldan aldım bende iki defa evet ücretleri uygun ama 1. ayın sonunda titreşimi bozuldu ikisininde
Benimki baska bisey sokmaz ortayakız onun tek başına kullanma gibi bir şartımı var ön sevişmede kullanması keyifli oluyor
Tahriş etmiyorda bir süre sonra uyuşturuyorTrendyoldan bakıyorum ben de öyle 20 cmlik bisey falan şuan hiç kullanmamışken saçma olur bence de şeyi merak ediyorum o klitoris için olan daha ideal sanki ama titreşim esnasında tahriş etmez mi ya da rahatsız etmez mi ay ne bileyim ya hiç bisey bilmiyorum kusura bakmayın hahaha
kız onun tek başına kullanma gibi bir şartımı var ön sevişmede kullanması keyifli oluyor
Ön sevişme esnasında eşimin elinde oluyor ben oralla uğraşırken oda benle uğraşıyor elinde vibratörle o yönetiyor ilişki esnasında ise o içime girip çıkma işiyle uğraşırken ben devralıyorum hahahhs bir yerden sonra uyuşturuyor ve sinir olup kenara fırlatıyorum hahahhBak bunu da okudum hep ilk sen vibratörle sonra mı partnerinle mi devam ediyorsunuz partnerden sonra mı sen. Benim partner de yok gerçi ama hahaha hep meraktan bunlar
Ben de ayrı evde değilim şuan ama kadınlar %100 falan memnun neden geri kalalımAyrı evde yaşasam şimdiye kadar neler neler almıştım . Vibratör çeşitlerine googledan bakmakla yetiniyorum.
Durexinkini gördüm o da masum duruyordu buna da bakacağımRuj görünümlü vibratör en masumu bence
Masallah masallah hahahaÖn sevişme esnasında eşimin elinde oluyor ben oralla uğraşırken oda benle uğraşıyor elinde vibratörle o yönetiyor ilişki esnasında ise o içime girip çıkma işiyle uğraşırken ben devralıyorum hahahhs bir yerden sonra uyuşturuyor ve sinir olup kenara fırlatıyorum hahahh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?